Fibrom uterin (25)
Raspunsuri - Pagina 4
cami_antonia spune:
Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Da-ti mai departe va rog!!!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
Ninia81 spune:
Buna dimineata, dragelor!
Eu azi m-am trezit de la ora 6 sa beau cafeaua cu sotu!
Cristela, cam grabit cm-ul asta al tau! L-ai mai avut vreodata asa scurt? In ce zi ai ovulat? Sa imi zici si mie cum e Mitroi ca poate ii fac si eu o vizita. Deocamdata, ma duc sa il incerc si pe Poenaru...sa vedem ce poate!Evident ca si eu ii zic din start ca nu vreau sa ma gandesc la operatie deocamdata...Am inteles ca ar fi un dr bun care iti da incredere. Acum sa vedem daca imi da si mie!
Visul nostru
Ninia81 spune:
Cami, multa sanatate cumnatei tale! Sa o ajute Dumnezeu sa treaca cu bine peste aceasta interventie!
Visul nostru
Tanaion spune:
Cami imi pare tare rau pt cumnata ta. Ii doresc din tot sufletul sa faca operatia si sa se insanatoseasca. Am transferat si eu banuti in contul indicat de la RZB.
Multa, multa sanatate!
Tana cu Toma (10.11.2001) si 27+
lyly_mar spune:
Buna dragutelor,
Cristela,unul dintre incovenientele existentei fibromului este ca scurteaza CM.Poate dr iti da duphaston sa iei ,ca are rol de reglare a CM.Poti sa incerci stmulare,dar sa ai in vedere ca stimularile duc la cresterea fibroamelor(mie, fibromul, de la 7 cm/6cm a crescut la 9/7,5 cm). In perioada de stimulare , dr mi-a dat pe langa puregon, si orgalutran ca sa nu imi mai vina CM asa repede.Incepuse sa vina la 24 -25 de zile.Si dr mi-a explicat ca foliculul nu are timp sa creasca la dimensiuni optime pt a da un ovul de calitate, ceva in genul asta mi-a explicat......
Nu am nicio veste despre FIV.
Tana,sa dea DD sa inceteze contactiile sau macar sa fie de intensitate mai mica
Gina, cum te mai simti? Ai fost la Dr?
Ninia, ma gandesc ca dr ar trebuii sa-ti dea sa faci si alte investigatii??!! Eu nu cred ca fibromul este cauza ca nu ramai...Mai ales ca la tine este pedicular,deci nu are o baza mare de prindere si ca apasa pe trompe, sigur ar tb sa se vada la eco?!
Arrina,Bafta multa la examene!Sanatate multa!
Mada, ai dacut eco? Esti bine?
Kyky pupici mici si mari Vrem poze cu printisorii!!
si va astept sa veniti cu vesti bune
Ninia81 spune:
Lyly, la mine pe toate ecografiile scrie clar ca formatiunea nu are legatura cu conturul uterin. unul dintre medici mi-a zis ca s-ar putea sa exercite o presiune pe trompe si sa ingreuneze bunul mers la spermatozoizilor catre ovul....alte cauze nu stiu care ar fi? Mai ales ca am ramas insarcinata odata...vb acum cu Poenaru sa vedem ce zice si el...eu am in vedere sa fac hormonalele luna viitoare.
Visul nostru
cristela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ninia81 Buna dimineata, dragelor! Eu azi m-am trezit de la ora 6 sa beau cafeaua cu sotu! Cristela, cam grabit cm-ul asta al tau! L-ai mai avut vreodata asa scurt? In ce zi ai ovulat? Sa imi zici si mie cum e Mitroi ca poate ii fac si eu o vizita. Deocamdata, ma duc sa il incerc si pe Poenaru...sa vedem ce poate!Evident ca si eu ii zic din start ca nu vreau sa ma gandesc la operatie deocamdata...Am inteles ca ar fi un dr bun care iti da incredere. Acum sa vedem daca imi da si mie! Visul nostru |
Ninia, nu este grabit, asa e la mine, nu il am la un numar fix de zile, este insa intre 24 si 27 de zile, lunile trecute (2)a fost de 25 de zile, dar lunile trecute am avut test de ovulatie pozitiv in ziua 12, respectiv 13, luna asta am avut test de ovulatie pozitiv in ziua 11- intr-o luni acum 2 saptamani, deci a venit OK, la 14 zile de la testul de ovulatie pozitiv, tot intr-o luni.
Bineinteles ca iti spun de Mitroi, succes si tie la Poenaru, bineinteles ca astept impresii, dar repet, eu merg mai mult ca sa ii arat hormonalele, sa vorbesc de HSG, ca nu se poate face nici la Medlife, nici la alta clinica fara control ginecologic si recomandarea unui ginecolog care lucreaza la ei...si sa vedem ce imi zice de analize, ca am inteles ca e atent la detalii si analize...acum sa vedem...Te pup!
http://lt1m.lilypie.com/S5uEp3.png
“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”
cristela spune:
citat din mesajul lui lyly_mar Buna dragutelor, Cristela,unul dintre incovenientele existentei fibromului este ca scurteaza CM.Poate dr iti da duphaston sa iei ,ca are rol de reglare a CM.Poti sa incerci stmulare,dar sa ai in vedere ca stimularile duc la cresterea fibroamelor(mie, fibromul, de la 7 cm/6cm a crescut la 9/7,5 cm). In perioada de stimulare , dr mi-a dat pe langa puregon, si orgalutran ca sa nu imi mai vina CM asa repede.Incepuse sa vina la 24 -25 de zile.Si dr mi-a explicat ca foliculul nu are timp sa creasca la dimensiuni optime pt a da un ovul de calitate, ceva in genul asta mi-a explicat...... Nu am nicio veste despre FIV. Tana,sa dea DD sa inceteze contactiile sau macar sa fie de intensitate mai mica Gina, cum te mai simti? Ai fost la Dr? Ninia, ma gandesc ca dr ar trebuii sa-ti dea sa faci si alte investigatii??!! Eu nu cred ca fibromul este cauza ca nu ramai...Mai ales ca la tine este pedicular,deci nu are o baza mare de prindere si ca apasa pe trompe, sigur ar tb sa se vada la eco?! Arrina,Bafta multa la examene!Sanatate multa! Mada, ai dacut eco? Esti bine? Kyky pupici mici si mari Vrem poze cu printisorii!! si va astept sa veniti cu vesti bune |
Lyly, nu stiu ce sa zic de lungimea CM si dimensiunile foliculului, dar eu in luna iunie, cand am facut prima eco, aveam folicul de 17 mm in ziua 11, iar in luna respectiva am avut CM de 26 de zile, in iulie am facut eco in ziua 9 si aveam deja folicul de 21 mm (ginecologul chiar mi-a trecut pe eco ca sunt in faza preovulatorie), iar in luna respectiva am avut CM de 24 de zile........, din cate am citit eu foliculul ca sa se sparga la ovulatie trebuie sa fie cam de 19-21 mm si ca ar creste cam 1-2 mm e zi, in functie de organism,...deci la mine chiar si la CM-uri scurte de 24 de zile, foliculul ajunge la dimensiuni normale cat sa se sparga la ovulatie, ...la eco de luna asta s-a vazut corp galben pe ovarul drept, deci am ovulat...o sa il intreb pe doctor de lungimea CM, dar ginecologii la care am fost pana acum nu mi-au zis ca lungimea CM ar fi o problema ca sa obtin o sarcina, ca n-ar creste suficient foliculii... Da, si eu ma tem de stimulare, ca ar putea dauna fibroamelor, dar asta e, daca zice ca e cazul, ce sa fac, ca pentru mine e foarte important acum sa raman insarcinata, mai mult decat fibroamele...
http://lt1m.lilypie.com/S5uEp3.png
“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”
lyly_mar spune:
Cristela,mi se pare ca este OK dimensiunea foliculului. Da, tu ai un CM mai scurt!Poti incerca stimularea,dar sa iti supraveghezi permanent fibroamele!!
Nini,cred ca este o idee buna sa iti faci analizele hormonale.
Ninia81 spune:
citat din mesajul lui cristela Ninia, nu este grabit, asa e la mine, nu il am la un numar fix de zile, este insa intre 24 si 27 de zile, lunile trecute (2)a fost de 25 de zile, dar lunile trecute am avut test de ovulatie pozitiv in ziua 12, respectiv 13, luna asta am avut test de ovulatie pozitiv in ziua 11- intr-o luni acum 2 saptamani, deci a venit OK, la 14 zile de la testul de ovulatie pozitiv, tot intr-o luni. Bineinteles ca iti spun de Mitroi, succes si tie la Poenaru, bineinteles ca astept impresii, dar repet, eu merg mai mult ca sa ii arat hormonalele, sa vorbesc de HSG, ca nu se poate face nici la Medlife, nici la alta clinica fara control ginecologic si recomandarea unui ginecolog care lucreaza la ei...si sa vedem ce imi zice de analize, ca am inteles ca e atent la detalii si analize...acum sa vedem...Te pup! http://lt1m.lilypie.com/S5uEp3.png “Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.” |
Tin pumnii sa fie bine la Mitroi si sa fii multumita. Tare mult imi doresc sa gasesc si un medic ginecolog asa cum este doctora la care fac ecografiile.
Nu cred ca te deranjeaza sa ramai gravida un cm de 24 de zile. Nu te mai gandi la asta!
Visul nostru