Strumfi de iul-aug 2007 (157)
Raspunsuri - Pagina 5
jadi spune:
Hop si eu inainte de incheierea programului, azi mergem la concert Iris!
La Multi Ani Vio si Oanamada, sa cresteti mari si cuminti!
La Multi Ani Victor, ca nu cred ca ajung sa mai postez dincolo! Sa te faci mare si intelept si sa nu te bati cu Sonia si sa incetati cu racelile si indigestiile!
Dodo a fost si el cu scaun mai moale! De vineri pana marti! Luni seara am fost la Alina/Anya sa il vada si ne-a dat tot enterolactis dar sticlute mici cu doza, apesi capacelul si se amesteca cu lichidul si iese un sirop de toata frumusetea. Dupa 3 zile de administrare, ieri nu mi-a mai facut kk deloc si azi a avut scaun normal. Tot Alina m-a sfatuit ca e bine sa fac o cura de genul asta pana la 30 de zile tinand cont de medicamentele destul de grele pe care le-a tot luat, e bine sa ia enterolactis sa isi refaca flora intestinala. I-am dat si Debridat cate 4 ml de trei ori pe zi la 13 kile copilul (1ml/kilocorp/zi) ca asta stiu ca era bun si cand era mic.
Vivela, bine ca stii macar unde sunt facuti copii, eu la Dodo sunt in dubiu total
Aide pa!
oaana spune:
Mai da ce imaginatii bogate aveti,eu nu prea pot gandi ceva mai incolo de pat.
Vivelama bucue enorm pentru tine.
Cafera,eu nu prea ma adaptez,incerc,sufar foarte mult dupa copii,nu-i mai pot supraveghea,nu prea pot controla ce se intampla cu ei....dar sper sa merg vreu an la serviciu,ca eu vreau bebe.
GabiArama,sa stii ca eu ii repar in juma de ora cu Ercefuryl,mi-a spus un medic si de atunci am mereu in casa,zilele trecute si ai mei au avut probleme si imediat i-am rezolvat si chiar au baut lapte.
Karligutza,spor la scos lucruri...in privinta lor,doneaza-le si tu,s-au adu-le prin Moldova ca sunt asa multi oameni saraci.Ce mai face scumpa ta?
LA multi ani Violetan si Victor de Anto.
Ai mei copii au facut rosu in gat rau de tot,dar nu mai vreau sa ma duc la medic,sigur imi da antibiotic,ii tratez cu septilin,ketof si rynathiol...m-a pus pe ganduri ce a spus Luna ca ea nu i-a dat nimic lui Cosmin 6 luni si a stat cu tuse si muci si nu a avut nimic...noi invatam anticorpii copiilor lenesi,dandu-le antibiotic,dar cand il vezi lat si cu febra,faci ce spune medicul
Voiam sa intreb,mi-a spus cineva aici unde pot gasi tobe pt Iosua?imi mai puteti spune o data.Bine eu nu ;pot ajunge in Bucuresti,dar o sa rog pe cineva.
VA pup pe toate.
Timi07 spune:
La multi ani Victor!
La multi ani Vio!
Felicitari pt sarcina Vivela! Iti doresc sa ai o sarcina usoara si sa reusesti sa te bucuri din plin de ea
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
loredana_76 spune:
Luna multumesc.
Si noi facem parte dintre cei care vorbesc non-stop,400 de cuvinte pe minut.
Intreaba tot asa,asta ce e (cu toate ca la unele lucruri stie,dar cred ca aprofundeaza),de ce,de ce,de ce si mai nou ma intreaba ce inseamna unele cuvinte.
Citim Ali Baba de vreo 2 luni incoace in fiecare seara,ca nu vrea altceva si am ramas uimita ca stie fraze intregi care urmeaza,plus ca ma intreaba ce inseamna "de fapt ca",ce inseamna"viata"si multe altele,de raman blocata,nu-mi dau seama cum sa-i explic pe intelesul lui.
Oanamada bine ca v-ati adaptat acolo si ii e usor Catincai,plus ca invata o limba straina fara efort.
Si eu prefer sa-i pun desenele in engleza ca am vazut ca spune unele cuvinte si intr-o zi ii citeam dintr-o revista in engleza si era foarte curios,ce zici mami acolo,ma intreba.Eu as vrea sa invete acum o limba straina ,bine nu l-as duce la meditatii sau ceva de genul,poate o gradinita cu predare in engleza unde sa invete natural,fara a se forta.
Oana nu stiu unde poti gasi tobe,poate la magazinul Muzica,da n-am mai trecut demult pe acolo,poate stiu fetele mai bine.
Luna1 spune:
Jadi da-i un pupic din partea mea Alinei si am sa imi pun si eu pe lista medicamentul asta de diaree sa mi-l aduca mama.
Oanaa imi pare rau ca te adaptezi greu si spor la bebe 3. De Cosmin sa stii ca nu am glumit 6 luni a fost gripat continuu, mai baga si febra uneori, tot tacamul, m-am certat cu mama urat atunci ca mi-a zis ca sunt incapabila si ma las pe mana criminalilor de doctori zgarciti care nu-mi dau antibiotic. S-a convins si ea pana la urma dar cu greu, iar Cosmin primea doar Calpol si Nurofen. Si jur ca nu a mai fost bolnav serios de atunci, vad ca nici cu gripa asta porcina nu mi-a adus-o inca si astia urla ca e pericol mare in scoli, peste tot, el vad ca, sa nu zic cu pacat dar nu mi-a adus-o.
Iar de vaccinat swine flu nu ii vaccinez, m-am documentat si de data asta zic pas.
Loredana stiu ca de cand era Cosmin copil mic si intreba mereu am citit undeva (poate dr Spock) ca ei doresc sa verifice acuratetea noastra, mai exact daca suntem constanti si respundem mereu la fel. E foarte important sa le dam mereu acelasi raspuns la aceeasi intrebare altfel isi pierd increderea in noi. Tocmai de aceea intreaba de mai multe ori acelasi lucru, pentru a verifica daca suntem constanti.
Eu sunt fericita ca prietena mea se muta cu cea mica langa noi, au gasit casa, se muta pe 12 nov. De cand avem fetele mai ales ne-am apropiat mult, e ca o sora pentru mine si imi doresc sa creasca fetele impreuna, sa se vada mai des. Inainte ne vedeam o data la cateva luni deci fetele nu preau au interactionat asa ca avem de recuperat.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
jadi spune:
Luna, enterolactis nu e diaree, doar reface flora intestinala. Adica in cazurile grave de diaree nu cred ca se rezolva ceva.
peseu: eu mi-am programat copilul la neurolog, balbaiala lui nu pare a fi din graba si parca e mai rea pe zi ce trece, saptamana viitoare joi o sa stim in ce ape ne scaldam!
Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jadi Luna, enterolactis nu e diaree, doar reface flora intestinala. Adica in cazurile grave de diaree nu cred ca se rezolva ceva. peseu: eu mi-am programat copilul la neurolog, balbaiala lui nu pare a fi din graba si parca e mai rea pe zi ce trece, saptamana viitoare joi o sa stim in ce ape ne scaldam! Deni & Vlad & Tudor |
Intelesesem eu ceva, mai greu cu exprimarea insa.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
ddanagh spune:
Oana, ercefurilul eu stiu ca- i considerat un antibiotic usor, se da in caz de enterocolita.
Sunflower, eu i- am luat 3 pliculete, 2 in prima zi si unul a doua zi si gata. Bine ca nu are viermisori.
Oanamada, scuze de intarziere. La multi, multi ani fericiti alaturi de familia ta. Te pup.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
ddanagh spune:
Eu sunt suparata fiindca mi- am luat analizele si am infectie cu e- coli, am inceput antibioticul - augumentin.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)