Strumfi de iul-aug 2007 (157)
Raspunsuri - Pagina 4
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunflower1979 Vivela, ce destainuiri.... si eu care credeam ca esti fata cuminte! Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007) |
vezi cum te poate induce internetul in oroare?
haideti, bai, ce-am zis asa grav? sau v-am starnit imaginatia?
Dana, eu daca as veni pe DN1 dinspre brasov spre bucuresti n-as intra prin centrul Ploiestiului, din cauza de semafoare si de masini multe...si dom'le, rai ploiestenii astia , nu te-ar lasa sa intri in fata lor vreodata, Doamne fereste! iar daca ai nesansa sa mai si nr de bucuresti.....
pentru ca eu merg des pe centura ploiestiului , eu zic ca arata bine, fata de cum era si promite multe cand o fi gata . eu altceva am constatat, ca ploiestenilor (de fapt edililor) le plac sensurile giratorii, ca rasar peste noapte in intersectii ca ciupercile dupa ploaie.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) +
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
violetan spune:
Neatza, fetili!
La multi ani, victoras de anto si la multi ani, oanamada!!!
Multa, multa sanatate si bucurii si impliniri si realizari si toate alea ca mi-a pierit inspiratia, dar stiti voi, tot ce e mai bun si mai frumos!
Viveloooo, ahhh, ce frumos povestesti, maika! Mi-au dat lacrimile de ciuda ca io n-am asa poveste de spus la nepoti Hehe, laurashul a fost conceput in pat, deh, , dintr-o singura incrcare, in afara ovulatiei, cu orice speranta pierduta. Si in vara de dinainte nu spun ce giumbuslucuri de 3 ori pe zi (performanta, tataaa!) faceam prin croatia, de disperare eheeeei, ce vremuri!
Multa sanatate puilor kkciosi si ne
Mai revin ca mai aveam de zis ceva. In primul rand sa mai continui cu misto-ul cu mychy apropo de soare. Woooow, ce misto e afara, by the way.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
ddanagh spune:
Vivela or fi rai ploiestenii dar si bucurestenii au un tupeu, tot timpul agitati, grabiti, niciodata nu au timp. Lasa frate ca daca nu esti tu primul la semafor n-o fi bai. Pe de alta parte ii inteleg sa fie asa in Bucuresti unde daca nu te bagi stai pe loc pana te gasesc sfintii, dar totusi... Acum, sa nu intelegi ca imi plac prea mult ploiestenii, chiar nu, foarte rar gasesti oameni de calitate, dar asta e alta poveste.
Hai ca eu filozofez pe-aci si trebuie sa ma duc sa-mi iau fata. I-am cumparat un trenulet.
Editez ca ma rama degetelele. Pai, pe drumurile nationale de prin tara de cate ori vad cate o depasire de-aia la limita, cand ma uit la numar - surpriza: Bucuresti.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
Vivela spune:
Dana, nu iau apararea bucurestenilor (care daca vad o masina de PH ... si io o sa am in curand numar de PH , ca al meu a stins leasingul si acum devine masina firmei, care firma e pe ploiesti).
eu personal n-am fitze d-astea, sa ajung prima la semafor, daca se baga vreunul in fara mea nu mi-e ciuda (atata doar sa nu ma faca sa-mi intre ABS-ul, ca atfel nu raspund pt vorbele mele ), nu plec cu scarz de la semafor... dar sunt intelegatoare pentru ca si altii au fost intelegatori cu mine, bucurestiul e prea mic pentru cate masini sunt si e absolut necesara o intelegere reciproca.
in curand si ploiestiul va deveni la fel.
ps: v-am zis, da, ca-s ploiesteanca?
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) +
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
loredana_76 spune:
Mai de abia v-am prins din urma,ce viteza aveti !
Vivela felicitari pentru sarcina,sa fie bb sanatos si papacios.
La Multi Ani voios,voinic Victor de Anto !
Vio ,Oanamada La Multi Ani frumosi alaturi de puii vostri !
sunflower1979 spune:
fuga, fuga inainte sa plec va zic si eu ca am luat rezultatele la copro: n-are nik copchilul. deci, Dana, m-ai convins... iau enterolactis.
la cresa stiu ca le da ceva dulciuri: ciocolata, prajiturele (ceea ce denis nu a mancat inainte), dar n-a patit nimic de la ele, caci el a mers si inainte de vacanta la cresa si atunci nu au fost probleme.
intrebarea e cate zile sa-i dau? ca am vazut ca-s cam scumpele.
intr-adevar azi s-au scris 4 pagini...asa spor sa tot avem, numai sa ne fie copiii sanatosi. maine nu cred ca intru pe net, ca stau acasa, deci va doresc un week-end placut!
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
oanamada spune:
Am revenit! Va pup fetelor!
Va multumesc din inima pentru urari, atat celor care le-ati facut aici cat si celor care mi-au scris si pe mess si pe blog (sau in toate cele 3 parti )! M-ati facut sa ma simt tare bine si nu aveti nici cea mai mica idee cat de bine iti prind lucruri de genul asta cand esti departe de casa! Urarile din suflet, facute cu drag, de oameni care nu o fac doar din complezenta...este minunat! Va multumesc!
Mychytie nu-ti scapa nimic niciodata ai????
Multumesc mult pentru urari Vivela (sa ai o sarcina frumoasa, sa te simti bine, sa fie bebe sanatos!),Georgi (un gros bisou! cum zice fi-mea),sunflower (sa scapati repede de probleme!),Cafera,Vio (nu conteaza ce urezi...ci ce simti cand urezi...asa ca nu-ti face probleme..stiu ca o faci din inima!), Loredana.
Desi am disparut si nu am mai scris...eu v-am citit...pe sarite, dar v-am citit. Nu prea am timp sa scriu pentru ca programul meu este foarte incarcat din cauza ca trebuie sa raspund tiradei de intrebari...ai vostri pun la fel de multe intrebari? Stie cineva un buton pe care sa apas ca sa mai si taca? Mi-a facut capul tandari. In fiecare zi ii casuna pe cate doua trei chestii si ma intreaba pana ma epuizeaza. Ieri a fost randul papucilor (ce sunt papucii, de ce port papuci, din ce sunt facuti papucii, de cine sunt facuti, are toata lumea papuci...si tot asa) si al masinii de spalat vase (ce este asta, cum merge, de ce apesi pe buton, cum spala, unde pui detergentul, de ce nu spalam haine cu ea...etc!). Daca ar pune o singura data seria de intrebari ar fi cum ar mai fi...dar ea repeta seria de cateva ori pe zi si de fiecare data mai adauga cate o intrebare sau doua noi!Nu sta o secunda, nu tace o secunda, iar mai nou incepe sa combine cuvintele romanesti cu alea frantuzesti. Eu nu inteleg ce vrea..incerc sa traduc, iar ea se uita la mine si da din cap cu mila..."nu mami, am zis x lucru" si iar il zice in limba "furculition" si eu trebuie sa ghicesc ce zice!
Ea s-a adaptat perfect la situatie, incepe sa o rupa incet, incet si pe franceza daca este lasata in pace sa vorbeasca cu cine vrea ea. In casa vorbim romaneste, afara vorbim franceza si romana (adica ii spun intai in franceza, apoi in romana si din nou in franceaza ca sa inteleaga ce vreau de la ea...si functioneaza.
In rest...nu prea am timp de nimic...incerc sa-i fac ziua programe distractive, sa pun casa la punct, sa mai fac o mancare ceva...dupa care vine taica-su care ma ia de "fresh" si odihnita si vrea sa iesim sa ne plimbam....si uite asa vine seara, o culc si ma trezesc ca iar este 1 noaptea si eu n-am facut aproape nimic din ceea ce-mi propusesem!
Azi, am avut program special de shopping (pentru mine, dar nu m-am putut abtine si i-am luat si ei!), dar n-am fost extrem de atenta la ce am vazut prin magazine pentru ca am stat cu telefonul la ureche si cu o mana intinsa in permanenta ca sa pun la loc ce lua Catinca din rafturi ca sa "imi faca mie cadou"! Diseara ma duce tati la un restaurant sa-mi fac pofta cu fructele de mare...si o luam si pe ea...evident!
Cam asta despre mine si Cati...hai ca m-am lungit destul. Am sa incerc sa fiu ceva mai prezenta printre voi. Va pup
Oana siCati mica (2 ani)
BLOGUL NOSTRU
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
Luna1 spune:
Oanamada la multi multi ani! Sa ne triesti! Viata ta in strainataturi suna super. Cu intrebarile nu pot sa te ajut, fie-mea e moara stricata la "what's that" si "who's is that?" si cand o apuna imi ia toata casa la puricat cu intrebarile astea doua.
La muti ani Victoras sa ne traiesti si ca cresti mare si puternic sa o aperi pe Sonia.
Vivela you dirty woman! Daca erai in iuchei te arestau astia ca n-ai respectat normele de health and safety. Daca iti cadea dosarul in cap si te accidentai? Huh? Mai vroiai si desbagubiri dupa aia ca nu ti s-a pus in vedere ca e periculos sa faci sex pe birou. In alta ordine de ideei eu l-am conceput pe Cosmin in masina. Ehei maica ce vremuri!
Hai va pupesc.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Luna1 spune:
Loredana ce calaret frumos am vazut eu in poze. Frumos rau.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)