Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (195)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Mihnea LA MULTI ANI iubitul lui mami!!!
de dimineata imi tot aduc aminte cum a fost la spital, cat de mic era prima oara cand l-am vazut, drumul acasa cu masina...cat de perfect era si este!! Si multumesc lui Dumnezeu ca am un copil sanatos si sper sa ne tina sanatosi pe toti!

Iris sa cresti mare si frumoasa!!

M-am prapadit de ras pe infundate citind ce ati scris(cupilu doarme, azi mi-am luat liber sa sarbatorim noi doi )

Urez cu intarziere LA MULTI ANI piticilor de saptama asta : Chris Eliza Bianca Radu David sa cresteti mari si sanatosi!

Babytza ma bucur ca sunteti pe druml cel bun
Piolica imi place ca te-ai ocupat personal de atatea detalii! Sunteti intr-adevar o familie frumoasa! Mihnea arata cu mana in anumite directii, nu neaparat cu degetul, dar nu e tarziu sa inceapa si Elsa.
Scaun de masina, eu il am pe www.shopmania.ro/magazin~online-accesorii-auto~produs-scaun-auto-jane-racing-team~p-6013410.html" target="_blank">asta si il recomand din toata inima. Singura problema ar fi ca transpira in el(vara) dar asta cred ca e o problema generala
Ratonelu si eu ma bucur mult ca Sasha a dovedit ca doctorii sufera de paranoia
CD noi de la anul ne-am propus sa avem 2 concedii :unul cu copilul si altul doar noi 2. Cred ca fiecare trebuie sa faca asa cum simte ca e mai bine!

In rest, va multumim pentru urari si ne pregatim pentru petrecerea de maine (de fapt eu am grija de copil si mama gateste, mai trebuie sa merg doar la piata)

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna dimineata!!!!

E suuuper buna!!!! Daria a dormit beton azi noapte, s-a trezit la 5 jumate pentru inca un bibe de lapte UHT , apoi somn pana la 8 jumate!!!! Uofff, de cand asteptam noptile astea!!

laura nu am combinat lapticurile, i-am dat direct 250 ml lapte Parmalat Prima Crescita!

giuli cum e Iedutzu????? Sper ca bine! uite, un pupic duuulce de la Dariuta pentru el!!!

claudinna drum bun si petrecere frumoasa!!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

ram, moama....deci Anda e cea mai tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata!

LA MULTI ANI IRIS SI MIHNEA!!!SA CRESTETI MARI, SA FITI SANATOSI SA AVETI NOROC SI MULTE BUCURII IN VIATA!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nikoliciule ascunzi ceva???...ca nu am inteles ce vroiai sa zici cu intalnirea cu mamici kinder

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

dya nooo nici pomeneala...nu am mai lasat poarta deschisa micutilor invadatori.
Ziceam de kinder Monyca...noi restul ba.

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Ratonel, Nikolici saru'mana !

Fug sa cumpar si eu...

ii raman mult semnele de la intepaturi ?

in legatura cu intalneala..offf..mi-ar face mare placere..dar nu stiu cand..cum..cand ajung acasa nu stiu ce sa fac mai intai..iar in week de obicei suntem plecati..
dar hotaram noi ceva..

ce ziceai de kinder ???

o saptamana intarcatul ? woooow ... nici nu vreau sa ma gandesc...:(((
sunt avantaje si dezavantaze in tot...:((

11+
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Apropos Monica ce mai face ? Ce mai stiti de ea si bebe ?

Nu a mai intrat pe la noi..:(

11+
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mergi la inceput

Am uitat sa ma laud cu o mare realizare a Karinei, care este adevarat nu s-a mai repetat.
Karina a urcat singura in pat!!! Bine ea nu stie sa se dea jos singura decat cu fatza sau rostogol hop tzop jos.
Am ramas masca pe cuvant...vorbeam la telefon cu o prietena si am vazut cand era cu un picior in pat si cu mainile se tzinea de cearsaf, astfel s-a si tras ...am crezut ca vine pe spate si am fugit spre ea cand ea hop in pat si fuga in 4 labe.
Asa m-am bucurat de aceasta faza!

Mergi la inceput

monyca la noi tzin mult muscaturile pana dispar ...depinde de zona si cred si de veninul inserat.Au fost unele care au tzinut si o luna...unele au facut apa altele puroi.Strange reactia la noi.

Si da tu esti KINDER CU SURPRIZA!!!

Apropo nu s-au facut pronosticuri pt sexul copilului....SHELL WE???

Mergi la inceput