Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (195)
Raspunsuri - Pagina 20
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Giuli, cauta "sortator de forme" pe Google Anca & Carla (13.08.2008) |
Giuli eu am luat pentru nasicul nostru la botez o jucarioara cam ca un purcel in care trebuia sa bagi niste forme in gaurile potrivite. Intamplarea face ca a fost foarte ieftina, 20 RON. Pe vremea aia nu ma prea pricepeam la jucarii si am tot cautat ceva pentru copii sub doi ani si asta era singura chestie disponibila. Totusi plasticul ala parea casant. O sa ma uit dupa ea si in bucuresti, eu o luasem din Valcea dintr-unul din multele malluri de-acolo.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
ratonelu spune:
angelyna, maaai...pai io cand eram la serv.....tu visai ...intinsu'rufelor
anca, fratica, pai...nu se deterioreaza canapeaua? ma gandesc....ca stoarce masina rufele...dar mai ramane nitica apa...
claudina, drum bun
Monyca.C spune:
Fetelor spuneti-mi si mie va rog mult, dc stiti un remediu bun pentru intepaturi de tantari...pe Eva au muscat-o tantarii..dar urat de tot de fatuca..are cred ca 6-7 intepaturi ff mari si umflate...cand am vazut-o am simtit ca lesin de mila ei...sunt umflate si ca niste cosuri in mijloc...mi-aduc aminte ca discutati mai demult pe forum de asa ceva..pleeese...
mi-e teama sa nu-i ramana mai mult timp umflaturile acelea..a mai muscat-o asta vara dar de piciorus si asa s-a intamplat..
In rest niste fete dragute intrebau de mine..Piolica, Angelyna, Nikolici, Cosmy 
Anca e o dulce Carla !!!
Eva bine ai revenit !!! asteptam vesti..
suntem bine, crestem, cu raul specific 
...Eva e ff maraita...inca nu merge singurica..doar cativa pasi si apoi se sperie ![]()
ati mai discutat pe forum subiectul intarcat..ma gandesc f serios la asta...dar cum ??? dar cum ??? mi se pare imposibil...Eva nu o sa renunte deloc usor...doc imi spunea s-o las cateva zile singura cu mama...aoleoooooo...mi se rupe sufletul si cred ca as plange mai rau ca ea...ce sa fac ? cum sa fac ? 

cateva luni, 2-3 poate mai rezist..apoi...? ce ma fac ? nu rezist cu doi in paralel..asta cu siguranta m-ar pune la pamant !!!
dc ar fi fost numai ea..as fi alaptat-o cat ar fi vrut ea...cred..![]()
![]()
![]()
dc stiti vreo solutie netraumatizanta...:(
nici macar solutia cu biberonul nu e buna..nu-l accepta absolut deloc..cand ma vede apropiindu-ma cu el de ea deja incepe sa aiba nervi si da din cap a nu nu nu..:((
apropos de instins rufe..
le intindem si noi cum putem, pe unde putem :)))) depinde de starea mea ![]()
2 ori sapt...
pupici !!!
11+
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai
gaia.nevia spune:
neatza! 

Mihnea 

Iris 

Paula, Anis, la multi ani, sa va traiasca, sanatosi si fericiti, si sa va aduca numai bucurii!
gata, a intins toata lumea rufele?
Roxule?
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
300 spune:
Piolica, Antoine sufera de dislexie. Dar ma mira ca au descoperit asa de tarziu... din lecturile mele stiam ca se descopera mai usor. Sper sa se recupereze 100% - oricum, nu-i va fi usor micutului atata vreme considerat geniul familiei.
Carla, citii de vecinul ala sangeros al vostru. Doamne, daca ai sti cate animale cu chip de om inca sunt... Macar cainele ala a murit repede, dar de scroafa aia care a torturat un copil de 4 ani pana l-a omorat - de asta ce mai putem spune? Asistent maternal... Eu ii propusesem sotului (ca altfel cui?) ca oamenii ar trebui sa primeasca anumite drepturi(inclusiv basic - adica sa iti vezi de copii, sa ai o casa) in functie de un test psihologic. Stiu ca "normalul meu nu e tot una cu normalul tau" dar violenta naste monstri iar o parte din ei ne saluta nonsalant si sunt respectati de comunitate.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
anca81 spune:
Ratonelu, e pe turatie maxima masina la stoarcere, nu ramane nici un pic de apa 

Anca &
Carla (13.08.2008)
ratonelu spune:
ram, ai dreptate...
oricum, sormea n-a reactionat(a fost socata)...eu cred ca ma duceam sa ma bat cu el...ca mereu imi spune soata ca io-s cu gura mare...ei el tre sa ma "salveze"...oricum..n-aveam cum sa-l salvam.(ca o paranteza, nenorocitul asta este cu vecina de cativa ani- dna avea un barbat super bun(fata lor mi-e prietena f buna), tin minte ca tot timpul aveau pisicute mici, caini etc...le hranea el cu pipeta...atat de sensibil era..si dna a divortat ca s-a indragostit nebuneste de ....asta pt care n-am cuvinte. )
monyca, nu prea stiu sa-ti raspund la intrebari(stiu ca i-am dat si eu Sashei cu ceva, dar nu mai tin minte...fenistil?!oare? )..cum te simti?
ada
rox, mica, mica, dar....fortoasa, dea?
nikolici spune:
monyca noi suntem cele mai rau patzite cu vampiroii de tzantari.
Si pe noi ne-a facut la fatza saptamana trecuta...se fac urate si mari si coc singure.
Dam cu fenistil de cel putin 3 ori pe zi si chiar si cu solutie mentolata, dr mi-a spus in cazul in care sunt mai mult de 20 pot sa-i dau si zyrtec.
Imi imaginez prin ce trebuie sa treci cu gandul la intarcare...un sfat nu am unul constructiv inafara celui cu bibe, sau eventual cu leganatul sau plimbatul afara in carutz sau masina.Cica dureaza cam o saptamana...dar este extrem de greu momentul...din pacate tre sa o faci si pe asta, mai ales ca te va solicita bb atat in cat si out
.
Iti doresc o sarcina cat mai usoara si poate facem un meeting de bebici cu mamici kinder da ori ba![]()
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
andreutac spune:
Neata,
Eva a plecat in parc si tre' sa ma apuc de curatenie si nu-mi vine
. Asa ca mai pierd 5-10 minute cu voi![]()
Asa...noutati despre noi: Evei se pare ca-i ies 2 premolari deodata, deja se vad coltisorii sub gingie. Saracuta roade tot ce prinde, e un pic agitata ziua, noaptea se foieste, mai plange. Azi noapte n-am putut s-o calmez decat cu Nurofen. Sa speram ca ies repede sa n-o mai vad chinuindu-se asa.
In rest stie tot ce misca, e foarte atenta la toate conversatiile care n-au legatura cu ea si reactioneaza imediat, isi ia bebelusul si il hraneste cu lingurita, ii oferta din biscuitii ei, apoi il leagana asa cum procedam noi cu ea, ii canta ceva pe limba ei, il pune in pat, unde il lasa cateva secunde si apoi il leagana in bouncer. N-am apucat s-o filmez si nici nu cred ca reusesc, pt. ca intrerupe orice activitate si vrea sa ia camera.
Despre intins rufe, n-am prea multe de zis, din pacate le intindem cam rar, desi n-am vrea, insa n-avem loc de intors.
Concedii fara Eva nu prea am experimentat, cu exceptia unui week-end la munte. Mi-a trebuit ceva sa ma deconectez, eram cu gandul numai la Eva, desi stiam ca e pe maini bune, la parintii mei. Am plecat caci din concediul precedent la mare m-am intors foarte obosita, chiar mai obosita decat am plecat. Asa, dupa 2 zile jumate de plimbari si vizite in zona, somn de voie, intins rufe
, stat la terase, m-am intors mult mai odihnita si cu mintea limpede. Asa ca eu consider ca a meritat, cu atat mai mult cu cat starea mea o influenteaza pe pitica. Asa ca decat o mamica obosita si stresata, mai bine un week-end la bunicii care sunt topiti dupa ea si ar sta sin-n maini s-o multumeasca.
Ratonelule, felicitari pt. mergaret! Ai vazut, totul este bine cu micul terorist.
David, Mihnea, Iris 
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria