Goldie Pants - 12

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

Mj cre'ca ai gresit strada noi stam pe 2300 Jackson Street
mey da nu inteleg de ce va mananca deshtili asa rau sa puneti mana pi fundul lui??....v-ati saturat de dragoste nebuna si acu'vreti romantism,tandreturi,petale de trandafiri etc..???

www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

Citat:
citat din mesajul lui iona2005
v-ati saturat de dragoste nebuna

neah iona...niciodata n-o sa ma satur de BAD

...insa sunt curioasa sa-mi arate si mie cat e de dotat.... vecinicul tau.......ups...cuibusorul lui am vrut sa zic........ca tot spuneai ca e utilat cu de toate (gen Lisa).........cred ca m-as simti ca la mine acasa acolo.......
PS. ...sunt si neste accesorii p'acolo pierdute?

www.youtube.com/watch?v=94snSuUSKas" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=OIF5cjIYXWs&feature=related br / " target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=QLOOGsWbmD4&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=RM0TlBjyM-4" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=D83nat54Sv0&feature=fvw" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=XXwU8HLMYhU&feature=related" target="_blank"> JACKSON!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mj_girl spune:

iona, io nu stiu despre care "noi" vorbesti tu , iar despre numere...ce si cum ... prefer sa nu vorbesc...
pot sa spun insa ca ai o parare total eronata despre partenerii nostri respectiv ca ei n-ar fi capabili de "
romantism,tandreturi,petale de trandafiri "...

da....ma rog....vorbim ca sa facem discutii....

nu e prea ok sa se dea altele la fundu' tau... ha?

www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !

Mergi la inceput

fetili no party pa unde umblati? mey io raman la parerea mea, pentru mine tot come togetheru' meu e al mai
H O T
bagatii okii aci

and the winner is "come togetheru' meu" in black shiny pants

www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

party..party.....da'numa daca veniti cu partenerii

mj mai mult nu spun

www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

Uitati-va la Goldie pants capitol 5.

Am cautat pe google mjjgallery..printre items gasite..era asta
"Forumul desprecopii.compost.asp
11 post#259;ri - 4 autori - Ultima postare: 17 Sept
http://mjjgallery.free.fr/dangerous/shortfilms/itc/006.jpg ... Michael Jackson is a special part of me ! ...
forum.desprecopii.com/.../post.asp?... - Īn Cache - Pagini similare"

am dat click pe el si m-a dus in "scrie raspuns" pe desprecopii.com...am dat trimite si a aparut pe pag 21 la cap 5 de la goldie

www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
, Mrs. Purple Jackson

Mergi la inceput

mey iona, da parteneru tau unde-i? uite io una, iti promit ca sunt cuminte, daca tu vrei sa faci prezentarile e ok daca nu, asta e. vis a vis de come togetheru meu atata timp cat respecti regula "BEAT IT" suntem pretene daca incepi sa te dai iar la fundu' lui nu-sh ce-ti fak
hai sa party, na ce mama naibii, acu ca esti si tu insotita si nu tre sa mai pazesti decat fundu tau

Mergi la inceput

si ce sa vad purple la goldie 5 ca si acolo iona tot la fundu' meu sa dadea
ie-te iono ca cel putin de 7 capitole ne tot hartuiesti pa mine si pa come togetheru' meu, na....ce sa-ti mai fac acu
bine ca ti-ai gasit si tu unu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

...Apoi nu stiu ...dupa ce poze a pus acolo chiar parea multumita. Dar, cum a spus si Naoama, ca she "likes touching people". Atat si nimic mai mult.
Daca Iona=Naoama=touching people si atat. Asa ma duce logica.

Eu zic sa nu o mai hartuim, ca adevarul va iesi la iveala, ca sa fiu in ton cu..ceva.

www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
, Mrs. Purple Jackson

Mergi la inceput

mey purple, n-oi fi io o mrs da' ai vazut ca am cedat, da? daca iona respecta regulile, e ok. am invitat-o la partyli meu, na ...am zis ca sunt cuminte...mai mult de atat..
da' mai e vorba ca ea s-a dat si la alte funduri...si nu stiu fetele ce au de gand...na... nu vezi ca nu e niciuna p'aciprecis pun ele ceva la cale

Mergi la inceput