Burtici fericite de septembrie-octombrie (218)
Raspunsuri - Pagina 9
selen80 spune:
Aida am plans si am ras la povestea ta, noroc ca sunt singura ca zicea sotz ca-s nebuna
eu sunt sigura ca Emma este si va fi intodeauna langa voi si va avea grija de fratiorul ei sa creasca mare si sanatos!
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
suede spune:
Ce credeai ca o sa dorm?
No way...dar de data asta nu m-a mai trezit nimeni..doar ca m-am apucat de calcat .
Al meu doarme noaptea,de obicei avem disco cand ii este foame
Inteleg ca ti-ai facut antitetanosul?
Citat: |
citat din mesajul lui pazza ziua buna fete dragi numai ce m-am intors de la medic...am facut si al doilea vaccin antitetanos si ma doare mana de mor suede am adormit azinoapte pe la 3 si un sfert si m-am trezit la 7 .. azi iar cred ca trag un pui de somn .. macar ziua sa dorm daca noaptea face micutul discoteca...al tau cum e? agitat ? MangaGirl e mai grea asteptarea decat faptul ca nu pot dormi sau ca ma mai doare una alta...abia astept sa il tin in brate....totusi ai dreptate cand spui sa stea in burtica pana la 40 sapt...e mai bine pentru el NelaM ai o minunatie de fata e promisa? pupicei 38+ de Darius Andrei http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT |
38Mihnea Costin
Ioanna81 spune:
Buna fetelor,
Spre rusinea mea nu am mai putut sa intru sa va citesc. indatoririle fata de Carol coroborate cu cele casnice m/au impiedicat.
va rog sa-mi spuneti si mie cat dorm copiii vostri? si la cat timp mananca? si cum se comporta dupa ce mananca?
sa va spun de ce! Carol are momente cand mananca, eructeaza si doarme nemaipomenit (de la 10 seara la 3 dimineata). in restul timpului doarme cam o ora dupa care se agita. agitatia se calmeaza cu luatul in brate sau statul cu capul pe inima mea. cum il pun in pat zici ca-l jupoaie. casca niste ochi mari si o luam de la capat. se mai calmeaza cu suzeta dar nu intotdeauna.
mancatul se desfasoara dupa cum urmeaza: suge de la un san intre 5 si 8 minute. daca schimb sanul nu mai mananca. in timpul asta trage foarte tare deci ia suficient lapte, zic eu. il ridic, eructeaza, doarme si, apoi incepe sa se foiasca, sa se screama etc etc etc si iarasi o luam de la capat.
eu sunt in pragul crizei depresive. numai cand ma gandesc ca termina de mancat si incepe sa se foiasca ma bufneste plansul.
ziceti-mi si mie. e normal sa doarma atat de putin? si sa suga atat de putin timp?
PS in burtica fiind nu prea avea perioade de somn de unde deduc ca o fi un copil activ, da' chiar asa de activ?
Ioana de Carol Ioan
mariaanna spune:
Buna!!!
Am incercat sa pun si eu cateva poze cu printesa mea pe webshots, dar nu merge...Cred ca e prea plin....
Noi suntem bine, cel putin asa pare a fi...Operatia mea e usor intarita intr-o parte si umflata, dar sper sa treaca fara probleme mari.
Ana e cumintica, manaca, doarme, se joaca( adica zambeste, gangureste aproape, se intinde, ,face niste gesturi de care nu ma mai satur...)
Alex o iubeste, ii saruta picioarele si o mangaie.La fel si tai, nu se mai satura privind-o.
Suntem fericiti, sper sa ramanem as mereu.Doamne ajuta!
Va pupam!
Mariaanna
37+
Mamica de si in asteptarea unui
povestea nasterii lui Alex
Iulika29 spune:
Aida am citit povestea si am ras, am plans..Multumim ca ai impårtåsit cu noi evenimentele din viata ta
Suede stai pe loc .. vin si eu la cålcat.må apuc si eu acu..
Selene mami så nu ii arati pozele bebelinei..Stii tu noi l-am pus el nu a vrut
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)
selen80 spune:
Ioanna imi pare rau ca aveti problemutze...eu zic ca are ceva colici, probabil o forma mai usoara daca nu plange si doar se screme....si la noi se mai intampla tot asa, sa pape putin, si apoi incep scremetele...mai ales pe zi, nu avem deloc un program cate de cat....sunt zile cand papa si doarme, si altele cand nu doarme mai deloc si papa la o ora....am inteles ca totul se regleaza totusi in timp, isi fac si ei un program cat de cat....
Mariaana asa sa ramaneti, fericiti, impreuna! si sper sa treaca si operatia...
Iulika ok, dar sa nu se mai intample
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui selen80 Ioanna imi pare rau ca aveti problemutze...eu zic ca are ceva colici, probabil o forma mai usoara daca nu plange si doar se screme....si la noi se mai intampla tot asa, sa pape putin, si apoi incep scremetele...mai ales pe zi, nu avem deloc un program cate de cat....sunt zile cand papa si doarme, si altele cand nu doarme mai deloc si papa la o ora....am inteles ca totul se regleaza totusi in timp, isi fac si ei un program cat de cat... |
sunt disperata si nu stiu ce sa fac. sa-l infometez sa-i dau sa manace din ora in ora... nu am nici cea mai vaga idee. pediatra zice sa-l pacalesc si sa nu-i dau mai devreme de 3 ore sa manance. pai cred ca ma arunc de pe bloc daca zbiara 3 ore. ma simt atat de neajutorata de nu va povestesc. s-a prins ca nu curge nimic din suzeta n-a mai vrea nici p-aia! taica-su e la servici, maica-mea e cicalitoare... iar eu sunt in pragul nebuniei!
Ioana de Carol Ioan
raluk16 spune:
mihaela amalia tinem pumnii pe 21 octombrie!
Elle ma bucur tare ca fetele tale sunt bine si fericite si se iubesc
Ioooiiii Iulika ce simpatic e Bruce! Si cand rade si cand doarme dus
Dana sper ca plimbarea in gradina botanica ti-a mai ridicat moralul! Ai incercat si nipple stimulation? Si poate chiar si...
Adi ce ma bucur ca ai intrat sa ne povestesti atatea asa repede de la nastere! Si ma bucur tare ca sunteti asa bine toti, si Adam, si tu, si Lisa si ca e o armonie totala acolo la voi. E drept ca totul vi se datoreaza voua, felului vostru de a fi! Multa multa fericire sa aveti!
Nela ce frumoasa e printesa ! Si nu se vad bubitele pana aici . Dar ma distrezi la culme cu comentariile, ca e stramt costumul, kung-fu... . Si mi-ar placea mie sa am slaninutele alea asa repede dupa nastere! Ti-ai revenit foarte bine!
Bia, Melania tin pumnii cu canalele alea obturate, sa se rezolve repede, fara prea mult chin pentru pui
Kemsy felicitari pentru bebe cuminte! Nu stiam de Lullaby! si a nascut asa fara galerie??? Sunt foarte curioasa cum a fost, cum au decurs lucrurile, ea avea cam acelasi dpn ca si mine...
Felicitari mami Lullaby!!!
Bun venit pe lume, Alex!!!
Sa fiti sanatosi si sa va aduca puiul numai bucurii! De-abia te asteptam acasa!
Maria deci am putea spune ca Aida a mers prima data la plimbare, chiar daca doar pana in gradina . Cred ca el se distreaza tare de ce va face acolo cu kk si pp
Iulia sper sa reusesti sa ii mai dai din san putin laptic
Aida
Kemsy ce scumpic e Loris! Si tu arati minunat! Si ati iesit deja la plimbarica !
Fetelor, de pe partea asta a baricadei, care ramane tot mai mica... nici nu-mi pot imagina cum e sa-ti vezi puiutul! Voua va vine sa credeti ce minuni aveti si cata vreme i-ati asteptat?
Selen sper ca pe la 3 luni jumate cand trebuie sa mergeti la control sa nici nu fie vorba de ceva problema!
Si cu baby blues, uite ca daca tu, si Iulika si Luci, care erati chiar faimoase ca sunteti optimiste incurabile, intrati mai rarut, alunecam si noi si vorbim prostioare . Dar daca prin asta te fac sa vii in vizita pana aici, sa vezi ce ma plang
Ioanna sper sa se rezolve rapid micile problemute, ca e foarte important ca tu sa fii bine pentru pui! Poate e un puseu de crestere si trebuie pus din ora in ora, cand ii e foame, pana se regleaza laptele si vine mai mult!
Mariaanna pupam mamica fericita si optimista! Ce frumos ai vorbit! Sa ramaneti asa mereu!
38+ Alex - cumparaturi bebe
suede spune:
Ajunge pentru azi...mai calc si maine.
Tu ai terminat?
citat din mesajul lui Iulika29 Aida am citit povestea si am ras, am plans..Multumim ca ai impårtåsit cu noi evenimentele din viata ta Suede stai pe loc .. vin si eu la cålcat.må apuc si eu acu.. Selene mami så nu ii arati pozele bebelinei..Stii tu noi l-am pus el nu a vrut www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08) |
38Mihnea Costin