Burtici fericite de septembrie-octombrie (218)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Intru sa fac modificari pe contul comun, despre Lullaby si programarea cezarienei Mihaelei Amalia

38+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Saluti fetele mele cucuiete,
iar intru "ilegal" pentru cateva ore....pana ne taie astia iar portia de net.
Am schimbat abonamentul si acum suntem in asteptare de instalare ...care dureaza foarte mult pentru nioste dependenti ca noi de net.
Nu am recuperat si vad ca nici macar nu-mi mai albastreste pana unde am citit....asa ca va trebui cand o sa am net sa descopar si pe unde am ramas.
Mi-e foarte dor de voi si m-am uitat si eu pe prima pagina si am vazut ca anascut Adimercedes.....ce bucurie imensa...sa fiti sanatosi dragii mei.
Am mai vb la tel cu Mangulica si discutiile noastre par naturale de parca am fost mame de cand lupu' catel....si ne schimbam impresii si una alta.
Dana nu stiu ce face dar cred ca nu prea bine draguta....
Sper sa vina cat mai curand fetita cu codite si fundite.
Abia astept sa recuperez sa vad ce s-a mai intamplat.
Noi suntem tot varza....dar partea buna e ca am inceput sa ne obisnuim.
Davidosu urla .....dar e o bombonica dupa ce aflam cauza oracaielilor si le contracaram...pentru 5 - 10 minute ...cand apare alta problema.
L-am cantarit ieri si are 4530 la 3 sapt si cateva zile....ceea ce ma multumeste ca suntem in grafic.
La cum imi ies mie mainile din umeri credeam ca are cam 5 - 6 kg dar se pare ca m-am inselat.
Inca ceva amuzant...eu il alint mai nou piscotzel si sotul meu ma cearta si imi zice sa-i spun David cuceritorul
E o splendoare sa fii mamica ....asta dupa ce ma refac si eu....inca mai trag speranta ....
Va pup si daca mai merge smecheria la noapte mai intru la voi fete dragi...sa mai recuperez si sa mai povestim.

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Ioana linisteste-te caci toti copiii sunt la fel. Si a mea are zile cand vrea din ora in ora, noroc ca noaptea doarme bine cate 4 ore, iar dupa baita prinde chiar si 5. Pana acum am observa ca are o zi linistita cand doarme bine si mananca la minim 2 ore si o zi agitata cand nu doarme deloc. Si mie mi-a spus pediatrul sa ii dau la minim 2-2 ore 1/2 sa manance.

In rest, fetita mea e bine sanatoasa chiar azi a vizitat-o pediatrul. Si ne laudam deja cu 750g luate!

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Ajunge pentru azi...mai calc si maine.
Tu ai terminat?

Nici nu m-am mai apucat.Mi s-a trezit månzucul meu..cu o foame de lup..Si am låsat-o pe maine ca si asa am tråbåluit azi destul..

Selene sper så fie totul bine cu micuta Ebru..

Felicitari mami Lullaby!!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Emy10

Ioana linisteste-te caci toti copiii sunt la fel. Si a mea are zile cand vrea din ora in ora, noroc ca noaptea doarme bine cate 4 ore, iar dupa baita prinde chiar si 5. Pana acum am observa ca are o zi linistita cand doarme bine si mananca la minim 2 ore si o zi agitata cand nu doarme deloc. Si mie mi-a spus pediatrul sa ii dau la minim 2-2 ore 1/2 sa manance.

In rest, fetita mea e bine sanatoasa chiar azi a vizitat-o pediatrul. Si ne laudam deja cu 750g luate!

Eva

nu mai stiu ce sa zic, ce sa fac incerc sa-i dau la minim 2 ore. doarme o ora apoi si cealalta ora face ca toate alea si uite asa. am observat ca face asa preponderent intre 3 si 8 seara cu plansete isterice intre 5 si 7. nu freaca piciorusele doar se misca haotic cu toate cele 4 membre. or fi colici, n-or fi... Dumnezeu stie...

Ioana de Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

suede eu numai ce m-am trezit
mi-am facut antitetanosul dar de data asta in mana dreapta sa pot dormi..numai pe stanga pot...
ppppfffuuu ce puturoasa sunt...

38+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna seara,

Am intrat repede sa ved ce ati mai facut.

La noi e o atmosfera foarte vesela, Titus cu fetele e in mansarda si asculta Hary Belafonte pe vinil, Teodora danseaza si Andreea se uita. Eu am facut o salata si am bagat niste fish fingers la cuptor si acum ma duc sa ii scot sa mergem la masa.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

mai am si maine...ca ma pregatesc sa fac bagajul.Plus ca trebuie sa-i las sotului haine calcate...
Si unde mai pui ca mor de cald cand ma apuc de calcat

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:
citat din mesajul lui suede

Ajunge pentru azi...mai calc si maine.
Tu ai terminat?

Nici nu m-am mai apucat.Mi s-a trezit månzucul meu..cu o foame de lup..Si am låsat-o pe maine ca si asa am tråbåluit azi destul..

Selene sper så fie totul bine cu micuta Ebru..

Felicitari mami Lullaby!!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

38Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

fetele eu va las...merg la cumnata mea sa vad ce mai face micuta ei...o noapte linistita sa aveti... dulci...

38+ de Darius Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Ce bine ca reusesti sa dormi...
Mie sincer mi-e si frica sa dorm ziua,sa nu fac de paza noaptea .

Citat:
citat din mesajul lui pazza

suede eu numai ce m-am trezit
mi-am facut antitetanosul dar de data asta in mana dreapta sa pot dormi..numai pe stanga pot...
ppppfffuuu ce puturoasa sunt...

38+ de Darius Andrei

38Mihnea Costin

Mergi la inceput