Burtici fericite de septembrie-octombrie (218)
Raspunsuri - Pagina 17
NelaM spune:
Maria, cu scosul la aer: noi am tinut-o pe Ana o ora-doua cred, in prima saptamana, dar ne-am mai dus si pe la mall si magazine in timpul asta. Dar daca il scoti in curte, eu zic ca ii prieste statul afara cat mai mult, mai ales daca e cald si soare.
Si eu o infofolesc pe Ana, de frica aerelor conditionate de la astia, de peste tot, care pur si simplu ma dispera! Eu tre sa merg cu un flanel la mine tot timpul ca altfel ma apuca tremuratul la ei in magazine! 
Luci, am vazut ca ai intrat ieri. Ma bucur sa aud de la tine si abia astept sa va puna astia netul odata!
Adi, ce bine ca e papacios Adam! Las' ca mai bine asa, decat sa fie ligav si sa nu pape... Sper sa ti se vindece repede ranile acelea usoare, cu lanolina ar trebui sa fie ok. 
Da, si inca ceva, ca acum am vazut:
FELCITARI X_GGG! Sa va traiasca Rares, sa fie sanatos, voios, voinic si sa va aduca numai bucurii!
Nela, mamica Anei
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Fetelor, azi dimineata am primit acest sms de la uve_got_mail: "La 8 oct, 20:50 s-a nascut puiul nostru Sarah Maria, nota 10, 3500g va pupam" Acum m-a si sunat si am vorbit la telefon cu o mamica foarte fericita! A spus ca nasterea a fost usoara, s-a internat pe la 7 si ceva si a nascut repede, fara epidurala. Doar ca au fost ceva complicatii, ceva hemoragii si a stat doctorul foarte mult sa le opreasca si sa o coase dupa nastere. Cu printesa are o poza facuta aseara, dar e la tati (care merge din nou in vizita azi la 3). I-au adus-o azi-dimineata la pat pe la 6. Si abia asteapta sa se faca mai bine sa poata merge ea la Sarah, ca acuma din cauza hemoragiei e foarte slabita si daca se ridica din pat ameteste. A intrebat daca a mai nascut cineva, si ne-a tot urat noua, care mai suntem, sa avem nastere usoara, si ne-a tot incurajat ca se poate naste natural ![]() ![]() . A zis ca ar mai merge de 1000 de ori la nascut 38+ Alex - cumparaturi bebe |
Felicitari Uve!

Bine ai venit Sarah Maria!
S-ar duce si in locul meu?!

Iulia
39+ cu
"Tudorita Mihaita"Romania
Poze
AMR 3 ZILE
Dana15 spune:
Raluk
..plimbare frumoasa!! (cateodata este placuta si toamna asta..asa, sa-ti tragi picioarele printre frunze uscate, sa aidie un vanticel cald
)
Nela
.. eu il intrebam pe grig zilele trecute daca mai stie cantecele de copilasi (eu in afara de "nani, nani puiul mamii.."..nada!!) si a inceput sa-mi cante unul cu motanul Danila..ceva de genul "eu sunt motanul Danila..etc, etc "(am uitat deja..cred ca este din filmul Veronica) asa pe o voce mai groasa...era tare haios!
Multumim Suede pentru dedicatie!
Hai, copila cu parul balai!
Anna!! Anna!!!
40s..+4
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
moni_iulia spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Se pare ca nu apuc sa citesc in urma sa vad ce ati scris de azi-noapte "Scuze daca te deranjez, dar le anunti te rog pe fete ca mi s-a rupt apa si ma duc la spital. Va tin la curent. Titi123" Hai Titi!!! Nastere usoara!!! Ce emotionanta dimineata se coc atatia dovlecei (ramanem asa putine pe lista)! 38+ Alex - cumparaturi bebe |

titi

Iulia
39+ cu
Poze
AMR 3 ZILE
NelaM spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Inca ceva amuzant...eu il alint mai nou piscotzel si sotul meu ma cearta si imi zice sa-i spun David cuceritorul E o splendoare sa fii mamica ....asta dupa ce ma refac si eu....inca mai trag speranta .... ![]() ![]() ![]() |

E o figura sotul!Mai nou sotul meu ii zice Anei capsunica din cauza bubitelor ce i-au aparut pe fata. Dar am bagat la capsor si n-ar fi rau sa il instruiesc sa ii zica Ana Cosanzana!
Nela, mamica Anei
moni_iulia spune:
| citat din mesajul lui NelaM Darius, dragul meu, astept cu drag sa iesi afara din burtica lui mami. Sa vezi ce bine si fain e si afara... o sa ai tot timpul in preajma doi nebuni (mami si cu tati), care sar la orice scancet ce il scoti, numai sa ridici un piciorus, o spranceana, ceva, si sunt calare pe tine, sa te serveasca cum stiu ei mai bine... Cu somnicul: te leagana pe rand, cand unul, cand altul... si daca mai ai noroc si de ceva bunici, mai intra si ei in peisaj... de papa, ce sa mai zic: BOIERIE!!! Mananci cand vrei, cat vrei, si la 12 noaprea, si nu se supara nimeni (mai face mami din cand in cand ceva fete-fete, de la oboseala, dar nu se pune ). Daca faci un pisu sau un kk, numai marai si sar cu un scutec nou, proaspat! Si daca vrei, ii mai dai drumul la inca un pishi si kk si pe asta nou, ca mami iar te schimba cu drag (dupa ce il adulmeca de zor... apropo, ce scarbos lucru, ce apucaturi pe mami si pe tati, auzi, sa studieze atata un kkuta.. puah!!!)Ce sa mai, intr-un cuvant, trai pe vatrai! Asa ca eu zic sa vii cat mai repede, LOTS OF FUN, garantat! Semnat, Ana. ![]() Nela, mamica Anei |
L-am ademenit si pe al meu
Iulia
39+ cu
Poze
AMR 3 ZILE
Dana15 spune:
Am vizionat pozici cu copliasi draguti..sper sa nu uit pe cineva..Bruculica grasunul care radea cu gura pana la urechi, Ana balerina si micutul Filip care are niste trasaturi atat de dragute (iar Daria..se vede ca este un copil fericit)..bafta multa la medic Gegea!!! sa dea DD sa nu fie nci o problema cu inimiora!
Povestea lui Erik...nu am cuvinte Aida scumpa
; Emma va fi mereu alaturi de voi si va veghea;
Luci ma bucur ca totul este in regula!
Anna!! Anna!!!
40s..+4
Thank God I'm a woman!
lutoniana spune:
Recuperari capitolul 216 ![]()
liliachio esti o mare norocoasa cu pustoaica ..e criminala in replici (a facut pisu bebe ca tu faci mai mult) si sunt convinsa ca timpul tau trece mai usor si mai frumos decat la fetele la prima nastere. Te pup cu drag.Mai esti la impachetari cu varza si margele la gat ?
Mie si dupa ce am nascut mi s-au umflat picioarele cateva zile dar nu stiu de ce.
ralu...se pare ca a pus ochii pe tine sotul....eu zic sa profiti ca dupa e mai dificil putin....
Biaz ce frumos ai scris "de revenire". Spor la tot ce ti-ai propus si iti vom simti lipsa dar speram sa intri cand si cand 
iuliapapusa ma inscriu si eu la dureri de spate si constipatie. Cea din urma insa am avut-o mereu si stiu cum sa o tratez. Cu frigurile e ca la cascadorii rasului....avem un termostat de la centrala pe care il zapacesc de cap....ii dau drumu' apoi ma vede Adi in chiloti prin casa...iar ii dau drumu'....cand frig cand cald.....deh...la mine sunt sigura ca e de la oboseala....dar trece, asa zice lumea ![]()
Trimit si mai continui 
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
Dana15 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
![]() ![]() E o figura sotul!Mai nou sotul meu ii zice Anei capsunica din cauza bubitelor ce i-au aparut pe fata. Dar am bagat la capsor si n-ar fi rau sa il instruiesc sa ii zica Ana Cosanzana! [violet]Nela, mamica |
[b]Nela oare bubitele ce le are Ana nu sunt milia?! (sunt ca niste cosulete)..nu stiu sa-ti spun mai mult despre ele, decat ca este normal sa apara si ca vor disparea;
Anna!! Anna!!!
40s..+4
Thank God I'm a woman!
suede spune:
Sper ca ti-a placut!
Eu zic ca se potriveste cu ziua de azi...![]()
| citat din mesajul lui Dana15 Raluk ..plimbare frumoasa!! (cateodata este placuta si toamna asta..asa, sa-ti tragi picioarele printre frunze uscate, sa aidie un vanticel caldNela Multumim Suede pentru dedicatie! ![]() Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!![]() 40s..+4 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
38+
Mihnea Costin

A spus ca nasterea a fost usoara, s-a internat pe la 7 si ceva si a nascut repede, fara epidurala. Doar ca au fost ceva complicatii, ceva hemoragii si a stat doctorul foarte mult sa le opreasca si sa o coase dupa nastere.
se coc atatia dovlecei (ramanem asa putine pe lista)!
). Daca faci un pisu sau un kk, numai marai si sar cu un scutec nou, proaspat! Si daca vrei, ii mai dai drumul la inca un pishi si kk si pe asta nou, ca mami iar te schimba cu drag (dupa ce il adulmeca de zor... apropo, ce scarbos lucru, ce apucaturi pe mami si pe tati, auzi, sa studieze atata un kkuta.. puah!!!)