Burtici fericite de septembrie-octombrie (218)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

moni_iulia si mie azi toata ziua mi-a fost intarita burtica, nedureros. Dar nu as avea ce cronometra, ca mai mult statea intarita decat neintarita... hmmm... nu prea inteleg ce si cum pe acolo... braxton hicks in halul ala...

Buna dimineata!

Cam asta s-a intamplat si la mine in noaptea care tocmai a trecut. Acum nici macar pe alea nu le mai am.

Iulia 39+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
AMR 3 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Danuta tu cum mai esti??? Te-am visat asta-noapte...in cele 3-4 ore cat am reusit sa dorm. Statea ca doua marmotzele si discutam...discutii!!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 38+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Nela multumesc mult! Ce-mi place ce frumos ai povestit cu Darius . Pai cred ca daca asa vorbesti cu Ana, o sa-si dezvolte o personalitate... esti o mamica model! (eu tot ma stresez ca nu voi stii sa-i povestesc, sau mai mult, sa-i cant )

Dana neatza! Tot innorat la Cluj?

38+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui pazza
app nu vb cineva cu bebicul meu sa vina pe lume ca asa ma ia bocitul cand vad ce fericite sunteti ca mamici

38+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT

Darius, dragul meu, astept cu drag sa iesi afara din burtica lui mami.

Sa vezi ce bine si fain e si afara... o sa ai tot timpul in preajma doi nebuni (mami si cu tati), care sar la orice scancet ce il scoti, numai sa ridici un piciorus, o spranceana, ceva, si sunt calare pe tine, sa te serveasca cum stiu ei mai bine...
Cu somnicul: te leagana pe rand, cand unul, cand altul... si daca mai ai noroc si de ceva bunici, mai intra si ei in peisaj... de papa, ce sa mai zic: BOIERIE!!! Mananci cand vrei, cat vrei, si la 12 noaprea, si nu se supara nimeni (mai face mami din cand in cand ceva fete-fete, de la oboseala, dar nu se pune ). Daca faci un pisu sau un kk, numai marai si sar cu un scutec nou, proaspat! Si daca vrei, ii mai dai drumul la inca un pishi si kk si pe asta nou, ca mami iar te schimba cu drag (dupa ce il adulmeca de zor... apropo, ce scarbos lucru, ce apucaturi pe mami si pe tati, auzi, sa studieze atata un kkuta.. puah!!!)
Ce sa mai, intr-un cuvant, trai pe vatrai!
Asa ca eu zic sa vii cat mai repede, LOTS OF FUN, garantat!

Semnat,

Ana.

[b][violet]Nela, mamica

..simpatica foc Ana!!!

Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!

40s..+4

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Liliana, multumim de aprecieri, esti o draguta, ca de obicei! Cu kilele, asa ma bucur cand vad ca mai coboara... azi de dimineata arata, 65.7, of course ca eu zic sus si tare ca gata, de-acus am 65 . Eu cred ca se datoreaza alaptatului, ca de mancat mananc bine si de dormit tot asa (un pic mai decalat, ca sa ma tina cele maxim 2 ore ce le prestez noaptea cu Ana). Pai daca dau un kil pe saptamana jos, in ritmul asta in 4 luni n-am ce face, boierie... E prea usor sa fie adevarat, dar eu tot sper.

Raluk, multumim mult, de asemenea, pentru cuvintele frumoase. Sa nu iti faci griji cu kilele luate, ca uite ce usor se dau jos dupa, nici nu ma gandeam.

Geanina, , am vazut si noi pozele cu Daria si Filip, ce frumosi sunt amandoi! Sa iti traiasca, ai niste copii superbi! Tinem pumnii azi la control la Iasi, sa va intoarceti cu vesti bune!

Noi doar ce ne-am intors de la doctor, imediat va povestesc ce si cum. Ana doarme langa sot, draga de ea, azi a fost cumintica.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

Ana multumesc de incurajari...
te salut din burtica de la mami momentan...ca raspuns la mesajul tau i-am dat la mami un piciorus de era sa verse cana cu cacao pe tastatura...
cred ca mai am putin de gand sa stau aici...e cald si bine dar pana la urma tot ma hotarasc eu sa ii arat ochisorii mamei...
o sa fie la fel de fericita ca mami ta cand te vede ...
un mai rusinos de la mine pentru o fetitafrumoasa...
semnat Darius

38+ de Darius Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

moni_iulia si mie azi toata ziua mi-a fost intarita burtica, nedureros. Dar nu as avea ce cronometra, ca mai mult statea intarita decat neintarita... hmmm... nu prea inteleg ce si cum pe acolo... braxton hicks in halul ala...

Buna dimineata!

Cam asta s-a intamplat si la mine in noaptea care tocmai a trecut. Acum nici macar pe alea nu le mai am.

Iulia 39+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
AMR 3 ZILE

Am ajuns sa ne enervam ca nu mai avem simptome

38+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Super tare!!!
La o asa imbiere cine ar putea rezista???!!!
Hai bebe,nu-i asa?

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui pazza
app nu vb cineva cu bebicul meu sa vina pe lume ca asa ma ia bocitul cand vad ce fericite sunteti ca mamici

38+ de Darius Andrei

Darius, dragul meu, astept cu drag sa iesi afara din burtica lui mami.

Sa vezi ce bine si fain e si afara... o sa ai tot timpul in preajma doi nebuni (mami si cu tati), care sar la orice scancet ce il scoti, numai sa ridici un piciorus, o spranceana, ceva, si sunt calare pe tine, sa te serveasca cum stiu ei mai bine...
Cu somnicul: te leagana pe rand, cand unul, cand altul... si daca mai ai noroc si de ceva bunici, mai intra si ei in peisaj... de papa, ce sa mai zic: BOIERIE!!! Mananci cand vrei, cat vrei, si la 12 noaprea, si nu se supara nimeni (mai face mami din cand in cand ceva fete-fete, de la oboseala, dar nu se pune ). Daca faci un pisu sau un kk, numai marai si sar cu un scutec nou, proaspat! Si daca vrei, ii mai dai drumul la inca un pishi si kk si pe asta nou, ca mami iar te schimba cu drag (dupa ce il adulmeca de zor... apropo, ce scarbos lucru, ce apucaturi pe mami si pe tati, auzi, sa studieze atata un kkuta.. puah!!!)

Ce sa mai, intr-un cuvant, trai pe vatrai!
Asa ca eu zic sa vii cat mai repede, LOTS OF FUN, garantat!

Semnat,

Ana.

Nela, mamica Anei

38Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

am uitat sa va spun..maine la 7 merg la control sa vad cum se mai prezinta colul meu...sper sa fie totul bine...pana atunci ma plang de durere de mana de la antitetanos...sincer nu stiu de ce l-am facut.. adica na ...de gura lu mama

38+ de Darius Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Fetelor, dragelor ..sunt mai bine..afara este soare, am dormit mai mult de 3 ore (si la mine se vede imediat acest lucru...depresia era direct proportionala cu lipsa somnului); plus ca am fost la plimbare, la o bisericuta si ne-am rugat la DD ca sa aiba grija de puiut, sa-i fie bine acolo daca tot vrea sa mai stea;

asa ca astazi mergem sa-i mai ascultam inimioara (apropo, data trecuta a intregistrat-o grig cu telefonul..cum spunea Nela ..cea mai frumoasa muzica!!!) si apoi la ziua unei prietene dragi..cea care este insarcinata (cred ca in 11 saptamani...a spus ca i-a crescut putin burtica!! abia astept sa o vad!)

Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!

40s..+4

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput