Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(81)
Raspunsuri - Pagina 8
cativ13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_nicolae Oliska, am ratat un apel?? Da, dadeam marut cu biscuitei [am gasit populari prin piata, ca la tara, cum ar zice vero ]. Bine ca mi-ai zis, eu am scris mesaj lui simina sa imi dea bip cand pot sa o sun, si cand am deblocat tel nu m-am uitat la apeluri ratate. Hai ca te sun!Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 5 luni |
georgiana310 spune:
Salutare fetelor mele dragi,
Imi pare rau ca nu am mai intrat de foaaaarte multa vreme. De asa de mult timp incat ma gandeam daca mai are rost sa scriu ca nu cumva sa va intrebati "asta cine e?!". Cu toate astea, imi asum riscul!
Am lipsit motivat... ca sa ma justific si cand o sa ma mai asez o sa va si povestesc.
Bris este bine, creste frumos. Are 6,6 kg la aproape 6 luni. M-am obisnuit ca fata mea va fi subtirica si balerina asa ca... mergem inainte!
Am citit recent de Maya si Simina_kin, ma bucur nespus pentru fericirea ei! Imi amintesc cand ne-a spus ca a pierdut bb1 si eram atat de suparata . Dumnezeu a rasplatit-o pe deplin! Dumnezeu sa-i tina sanatoasa fetita si sa ii dea noroc!
In rest, mi-e taaare dor de voi si daca ma (mai) acceptati, tare mi-ar prinde bine sa ma intorc in "cuib".
Cu mult drag,
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
cativ13 spune:
citat din mesajul lui georgiana310 Salutare fetelor mele dragi, Imi pare rau ca nu am mai intrat de foaaaarte multa vreme. De asa de mult timp incat ma gandeam daca mai are rost sa scriu ca nu cumva sa va intrebati "asta cine e?!". Cu toate astea, imi asum riscul! Am lipsit motivat... ca sa ma justific si cand o sa ma mai asez o sa va si povestesc. Bris este bine, creste frumos. Are 6,6 kg la aproape 6 luni. M-am obisnuit ca fata mea va fi subtirica si balerina asa ca... mergem inainte! Am citit recent de Maya si Simina_kin, ma bucur nespus pentru fericirea ei! Imi amintesc cand ne-a spus ca a pierdut bb1 si eram atat de suparata . Dumnezeu a rasplatit-o pe deplin! Dumnezeu sa-i tina sanatoasa fetita si sa ii dea noroc!In rest, mi-e taaare dor de voi si daca ma (mai) acceptati, tare mi-ar prinde bine sa ma intorc in "cuib". Cu mult drag,Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
Monnvas spune:
citat din mesajul lui georgiana310 Salutare fetelor mele dragi, Imi pare rau ca nu am mai intrat de foaaaarte multa vreme. De asa de mult timp incat ma gandeam daca mai are rost sa scriu ca nu cumva sa va intrebati "asta cine e?!". Cu toate astea, imi asum riscul! Am lipsit motivat... ca sa ma justific si cand o sa ma mai asez o sa va si povestesc. Bris este bine, creste frumos. Are 6,6 kg la aproape 6 luni. M-am obisnuit ca fata mea va fi subtirica si balerina asa ca... mergem inainte! Am citit recent de Maya si Simina_kin, ma bucur nespus pentru fericirea ei! Imi amintesc cand ne-a spus ca a pierdut bb1 si eram atat de suparata . Dumnezeu a rasplatit-o pe deplin! Dumnezeu sa-i tina sanatoasa fetita si sa ii dea noroc! In rest, mi-e taaare dor de voi si daca ma (mai) acceptati, tare mi-ar prinde bine sa ma intorc in "cuib". Cu mult drag, Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
Parca va faceati casa, nu?
Baga repede niste poze cu Bris ca sa te primim
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
aris26 spune:
anca - asa a? bravo. nu ai vrut sa ma previi. pai uite asa in loc sa am eu un filmuletz dragutz cu puiul mamii care merge de-a bushilea am un filmuletz dragutz care se incheie cu un mare "buf" apoi o camera aruncata pe jos care filma tavanul si pe fundal:"uuuuaaa; uuuuuaaaa" si "gata, mama,gata. hai sa pupe mama sa treaca...gata"
ia uite a reaparut georgiana. ce faci mai? ai scos fata din posheta???
cu casa cum stati? ati terminat?
hai mah fetelor,pe bune? copil de 4 luni sa spuna mama constient. ma ma lashi. nu i-ai ras in fatza?eu inteleg ca toate ne entuziasmam si ne laudam cu toate performantele piticilor,dar asta mi se pare demna de jim carrey si mincinosul mincinosilor. am si eu o prietena din astea care uita mereu ce si cand a facut fi-su si cand o auzi: eu am alaptat pana la 3 luni. cum mah fato ca de craciun erai la mine si ii dadeai biberon in fata mea si copilul avea o luna jumate. sau: pe la 7 luni a mers singur in picioare. cum mah fato ca eu am mers cu tine la cumparaturi pt nunta si l-am tzinut in brate si nici in fund nu statea bine ca am incercat eu sa il pun pe un scaun
asa ca ma distrez copios cand o mai intreb cate ceva
25 martie 2009
Monnvas spune:
citat din mesajul lui anca_nicolae Oliska, am ratat un apel?? Da, dadeam marut cu biscuitei [am gasit populari prin piata, ca la tara, cum ar zice vero ]. Bine ca mi-ai zis, eu am scris mesaj lui simina sa imi dea bip cand pot sa o sun, si cand am deblocat tel nu m-am uitat la apeluri ratate. Hai ca te sun! Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 5 luni |
Fetelor, observati ceva in mesajul Ancai? Lipsesc stelutzele! Adica acum putem scrie "popular" si "manipulare" fara a fi cenzurate. Oare ia o pauzare merge?
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
anca_nicolae spune:
Vesti despre Simina-Mariana-Mary!
Am vb cu ea acum, era muuuuuult mai bine, vocea perfecta, tonusul perfect, vesela, deja azi are dureri mici, ok, se plimba pe hol f mult, ce sa mai, deja s-a recuperat fb! A venit si SimonaMami la ea, a facut poze, dar nu prea multe ca nu le da voie, cica o asistenta cu tel mobil, o sa puna pe forum ce are.
So, capitolul actual este dedicat recuperarii-revenirii-reintregirii, adica, cei 3R, ca pe vremea comunista !
Cativ, marutul il fac asa: curat de coaja, dau pe razatoare de plastic [ideal de sticla, nu am, insa important este NU de tabla], dau pe razatoare si 1 biscuite po-pu-lar, si apoi cu lingurita de silicon, an dupa alta. La inceout, pe la 3 luni i-am dat doar mar, dar cam facea diaree, asa ca acum ii dau cu biscuite. Tu poti sa pui si cereale in loc de biscuti, de ex cereale de orez+vanilie de la Milupa. Unele fete fac marul copt, daca si al meu ar fi avut diaree mare sau dureri de burta la fel as fi facut si eu, in vas de yena, cu putina apa, cam 40 min, depinde de aragaz...
Cam asa sta treaba!
Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 5 luni
aris26 spune:
cativ - de ce ii zici mai maimutza??? e dulce de mori si pletoasaaa ca si fi-miu
aaa am pus si eu nishte poze mai noi dar am uitat sa va zic
http://picasaweb.google.ro/rodicadaniela.neagu/6Luni#
25 martie 2009