Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(81)
Raspunsuri - Pagina 7
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cativ13 Bine v-am regasit! Eu am tot citit dar nu am apucat sa intru...si mi-am facut acum nitel )timp de scris numai ca nu am ce scrie... Ioana mea mananca morcov si dovlecel, dar nu combinate, fiecare separat.Ma gandesc de maine sa ii mai adaug o leguma dar nu stiu ce... Saptamana viitoare ii fac branzica si la jumatatea saptamanii, fructe, cel putin asa mi-am propus. stiti ca eu am doua scheme de diversificare pe care le-am combinat dupa bunul plac si astept rezultatele. Ma intreba cine deunazi ce stie sa faca fi-mea...si am inceput sa enumar: scrie poezii, merge la karate, tabla inmultirii, drepte paralele, un pic de engleza, d-astea normale pt 6 luni... Ce face ea,d e fapt... merge taras dar inapoi, se ridica in picioare daca are de ce se tine, chiuie si tipa de bucurie, rade oricui o baga in seama, i-a crapat gingia de jos in asteptarea unui dinte Ce-or vrea altii de la ea????? mie mi se pare ca face prea multe Din aceeasi serie de "performante", ma tot zapaceste o cunostinta ca baietelul de 4 luni spune "ma-ma" constient, uitandu-se la ea bla, bla, bla E plina lumea de bebelusi precoce, nu? |
Cativ stai linistita Nici al meu nu este mai precoce, dar noi il iubim la nebunie asa cum este si suntem mandri de el cand baga un chiuit sau apuca chestii si le duce la gura. Eu chiar nu imi fac nici o problema si nu ma grabesc nicaieri...
Si a ta face chiar prea multe...merge taras si se ridica in picioare...clar ai si tu un copil precoce (fata de al meu )
Olga, mamica lui David iepurasul
petrean spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicky09 Aaaaaaaaaa, mai era un lucru de adaugat. Am citit la capitolul trecut, dar nu am avut timp sa raspund...eu si Nicholas ascultam in fiecare zi Bimbam, un grup de copii care canta asa de frumos...si e tare vesel si atent in acelasi timp, cand aude deja prima masura.Toate cantecelele lor sunt vesele si ritmate.Incercati-le si voi mai ales in timp ce mananca bb.Cutiutele muzicale 1, 2, 3 si 4 sunt cam consumate....ne-am saturat de ele.Chiar, a mai aparut vreuna...5 de exemplu? Noi avem si foaaaaaaarte multe povesti pe computer, autentice si internationale, dar le asculta doar asa ca sa imi dea mie impresia ca dupa 5 minute isi gaseste o alta preocupare: plange.Asa ca o lasam pt mai dupa un an. Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09) Eu...in lumea asta ciudata "In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!" |
cutitua 5, 6 7, sunt deja vechi:Purmeaza 8:P
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
olishka spune:
Florinela acum am vazut si mesajul tau. Of prin cate ati mai trecut si voi...Dar ma bucur ca a inceput sa ia platinatul in greutate
Si totusi nu inteleg...tu acum nu o sa-i mai dai deloc lapte pana la 8 luni? Ii dai numai mancarica?
Olga, mamica lui David iepurasul
aris26 spune:
ia uite ce de fete vechi au iesit de la naftalina....bine ati revenit si ne bucuram sa auzim veshiti de la voi mai ales ca toate sunt bune si imbucuratoare
anca - merci de sfat. deci mai stau pana face el singur primi pashi lateral.
apropos mah anca, pai ne-ai zis sa-i punem pe joc ca o sa culegem copii. pai uite ca tocmai l-am pus pe o paturica, f incantat a inceput sa inainteze in salturi caracteristice si ghici ce am cules? un cucuieu il filmam f mandra de performantele lui acrobatice si o data a sarit inainte ca o broasca si jap cu fruntea de parchet. na,acum ashtept sotzul sa mergem sa luam mocheta ca nu se mai poate. deshi nu ash fi vrut de loc ca e tare greu de intretzinut la curte. toata ziua buna ziua intri ieshi pe usha si nimeni nu se descaltza
niky - pai aia de jos au iesit la 4,5 luni primul,la 5 luni al doilea, la 6 luni primul de sus si acum la 6,5 aproape al doilea de sus. eu ma intrebam care e urmatorul la rand si cam in cat timp sa il ashtept
foarte multe mamici si pitici bolnavi cred ca a fost un virus rautacios ceva ca noi nici acum nu am scapat de muci(au inceput pe 25sept). vaccinul ioc. si eu am fost cipita de viroza asta dar a fost ushurik. va doresc tuturor bolnaviorilor sa va faceti repede bine
25 martie 2009
carla28 spune:
Noi azi mergem sa facem vaccinul de 6 luni, sper sa fie bine, sa nu faca freba.
Raul, nu prea are pofta de mancare si se trezeste noaptea foarte des, uneori se trezeste plangand, ma tot intreb ce poate fi? Ma gandesc ca poate sunt dintii, de racit nu e, pentru ca am scapat de vreo saptamana.
In rest este bine, sta foarte bine in fundulet, este vioi, ii plac oamneii , mai ales copii, rade la toata lumea, este foarte sociabil.
Ce mai stiti de Maya si Simina?
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
cativ13 spune:
Eu cred ca fiecare copil se dezvolta si in functie de mostenirea genetica. eu sunt foarte iute si ..nervoasa, ma plictisesc repede si am momente in care vreau sa ma lasi in apele mele. recunosc aceste atribute la copilul meu Pe tine, Olga, si pe sotul tau v-am vazut niste oameni calculati, maturi, care nu fac lucruri decat gandite bine de tot in prealabil. poate David a mostenit acest calm parintesc si cand o sa faca ceva, o s-o faca "serios" In legatura cu muzica pe care o asculta bb, noi am descoperit Alexandrina Hrisov cu "Printre flori". ne-a placut foarte mult dar mai cautammami de Silvia Ioana
anca_nicolae spune:
Aris, e mortal vitamina, dar sa stii ca e in "parametriii mei normali" , adica am vrut sa scriu atunci, varianta completa, "puneti pe jos bebelusi cu suzetzele si in curand veti culege copilasi cu cucuiele" [nu iesea altfel rima domnule, Toma Caragiu]...
Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 5 luni
anca_nicolae spune:
Oliska, am ratat un apel?? Da, dadeam marut cu biscuitei [am gasit populari prin piata, ca la tara, cum ar zice vero ]. Bine ca mi-ai zis, eu am scris mesaj lui simina sa imi dea bip cand pot sa o sun, si cand am deblocat tel nu m-am uitat la apeluri ratate. Hai ca te sun!
Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 5 luni