Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(81)
Raspunsuri - Pagina 6
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n Damian Codrut Andrei, bebe de Lysbeth Alexandru, bebe de Alex2alex Petru si Nicolae, bebelusi de andreeeea Mami fericita!!! Crestem mari!!! "nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln |
La multi ani si de la mine!
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
zsuzsu spune:
buna dimineata
iaca am si eu un pic de timp si ce gasesc:a nascut simina!!1
Felicitari Mariana si BINE AI VENIT PRINTESA mica MAYA!!!!
in rest sunt toal de acord cu cele scrise de Aris
"despre "ostilitati" nu ash vrea sa mai comentez nimic, nici nu vreau sa le condamn pe cele ce se retrag, nici eu nu ash mai intra daca m-ash simti jignita. adevarul e ca toate facem eforturi f mari sa scriem aici, si de multe ori ne trece prin cap ca am putea sa ne folosim putinul timp liber mai bine si mai productiv, asa ca daca nici admosfera nu mai e asa placuta....na.
am senzatia ca eu am facut valuri dar nici nu am putut sa tac, ca ar insemna sa nu fiu eu si decat sa ma prefac doar ca sa plac cuiva virtual inseamna ca sunt varza rau cu capul si nu mai am pic de respect pt mine
totushi fetelor care v-ati retras: mai ganditi-va. sunt convinsa ca fiecare dintre voi aveti aici si fete care va sunt simpatice, asa cum sunt o gramada de fete care va simpatizeaza pe voi.
unde o sa mai strigati :"a meeers!!!!"sau "a spus mama!" prieteni cred ca o sa se cam sature rapid de entuzismul nostru pentru fiecare partz pe care il trage plodul nostru
asa ca hai mai bine sa aplicam: make love not war"
foarte corect
si la fel au punctat foarte bine Anca si Ilinca M, si restul fetelor dar nu mai vreau sa citez.
si sa nu cumva sa se supere careva ca nu le-am enumerat pe rand
noi suntem asa si asa
julia e bine- deocamdata, a luat vacinul de 6 luni si a fost ok, nu a facut febra, nu a plans mai deloc, doar ca inca noi nu avem dinti
Dani e iarasi racit- 2 zile gradi, 3 acasa
de aceea nici nu am timp sa scriu si de aceea am zis ca Julia e bine deocamdata- nu dureaza mult pana il primeste de la Dani
acum pe saracul l-am trimis la socrella pana dupamasa macar pana atunci nu imi imprastie casa cu microbi
dar el nu se supara ca adora sa fie la soacra ca acolo face tot ce vrea el
acum va las ca m-am intins, dar era musai sa ma bag si eu chiar de nu cu cuvintele mele, dar nu e corect si frumos ce discutii au fost si cred ca nimeni nu a spus nimic cu rea vointa asa ca nu va mai suparati fetelor si nu interpretati toate cuvintele
toata gasca impreuna cu fetele suparate Kea Pisgri,Provistasi Gigelica
deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
anca_nicolae spune:
Aris, despre regula cu ridicatul si mersul...
Eu la primii 2 am avut patut clasic de lemn si: amandoi pe la 7 luni si ceva s-au ridicat de marginea patutului si stateau asa fericiti pana cand le oboseau manutele si cadeau. Apoi, pe la 8 luni si ceva au inceput, tot singuri, sa se deplasze pe lungul patutului, tinandu-se de margine, cu ambele maini. Abia din acel moment i-am sustinut de subrat ca sa mearga si pe jos, si pe la 9-10 luni mergeau ori pe perete, ori de o mana, pe la 11 luni impingeau carutul, insa singuri singuri, si cu directie clara, gandita si stapinita au mers la 1 an. Chestia asta plus articolul lui Novus ma duc la concluzia ca totusi, copilul, singur da startul fiecarei etape noi. Dupa mine, eu l-as lasa pe vitamina sa se ridice singur, sa isi stabilizeze statul in picioare fara balanganeala, si cand incepe sa se deplaseze "la bara", atunci m-as gandi si la mers...
Legat de vapoare, sper sa nu scriu si la noapte iar jurnalul de peste zi, finalizat cu zbang... Sa deschidem farul?
Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 5 luni
dannnah spune:
Buna mamici,
sunt cam in urma cu cititul, sper sa am timp sa recuperez. Vroiam sa dau un sfat din propria experienta mamicilor ale caror bebei refuza sa pape legume. Sunt foarte mandra de noua mea descoperire, poate pentru unele nu e o noutate Mara mea papa cu placere numai legumele din borcan, pe ale mele nu. M-am uitat pe eticheta sa vad ce dumnezeu contine de e asa de gustos si am citit "ulei de porumb". Am gasit la un supermarket,l-am cumparat si intr-adevar are o aroma deosebita. De cand ii adaug cateva picaturi nu ma am probleme!
florinela79 spune:
OOhh, fetelor, am ceva vreme de cand nu am mai avut tim sa intru, imi este tare dor de voi si duc lipsa conversatiilor cu voi.
De pe 17 de cand am fost internati pentru analize am tot avut probleme, nenorocirea de virus rinofaringita, a pus stapanire pe noi, daca va vine sa credeti si acum si eu si Victoras avem nasul infundat.
Mi-a mai facut o data febra, l-am tratat cu Eferalgan si are alegie la paracetamol, a facut dermatita, am trata-o si pe asta - slava Domnului am scapat, dar nu mai are voie decat Novocalmin supozitor in caz de febra. Este alergic la lapte, copilul meu nu tolereaza laptele nici de mama nici formula....bine ca am descoperit acum cand au iesit analizele, deabea pe la 8 luni vom introduce Humana SL - soia. Am trecut si de injectiile cu D3... asteptam sa facem si noi vaccinul de 6 luni, dar nasul infundat nu vrea sa ne lase....medicul a zis ca facem vaccinul deabea la 15 zile de la data cand e perfect sanatos...deci mai pe la 7 luni si o saptamna speram sa-l facem.
Si dupa atatea, hopuri ei bine baiatul meu incepe sa ia in greutate si ce crede-ti apar dintisorii de jos, e nervos si musca din orice, suntem mai bine, mai vigurosi si mai voiosi - dr. a zis ca a luat frumos in greutate avand in vedere si raceala si alergia e chiar OK. Trebuie sa avem mare grija la alimentatie...pana crestem mai maricei sa ni se refaca flora intestinala.
Gata mi-am spus tot oful....si sa ma iertati ca nici de ziua mea nu am putut sa intru....tb. sa mancam din 3 in 3 ore si totul proaspat
si gatit in ziua respectiva.
Simina te pup, sa-ti traiasca Zana sa fie sanatoasa si tu sa fii o mamica linistita.
Am inteles spicuit ca s-au intamplat ceva certuri pe aici,...nu-mi vine a crede???!!!!!! la noi nu a existat asa ceva... de ce? Imi pare rau!
Nicky09 spune:
Neatza, cucuiete !
Gata? S-a terminat finala mica?Cum...zero - zero?Bine bine...asteptam finala mare?.....cu cine tinem? Cu amandoua bineinteles....Haide Kea, Hai Pisigri!Speram tot o egalitate.Glumesc si eu, fac haz de necaz, dar eu sunt convinsa ca invinge tot spiritul de prietenie, in cazuri de astea.
Ilinca sper sa subscrie toate fetele la ceea ce ai scris tu aseara.
Aris....felicitari pt noul dintisor....eu cred cam 2 saptamani ar fi intervalul intre superiori si inferiori, de fapt ca si pana acum.
Anca-multumim ca ne tii la curent cu vesti despre Mariana si Maia, felicitari si tie pt jurnalul de bord al mamei...acus o sa raportez si eu noutati.
Monvas-bravo pt ghiocelul nostru intarziat....ai vazut ca a fost de bun augur noul capitol? Nu se mai cearta nimeni, din contra se impaca. Ce ma bucur!
Petrean-ce bine ca ai scapat de plansete....succes in continuare!
Alina.n-imi pare rau ca bebitza ta are rosu in gat....sa ii treaca mai repede.
Despre noi: acelasi efort cotidian facut mereu pe fuga...tras lapte(acum trebuie un pic mai mult, ca mananca o data si 230 ml)si dupa 2 ore vrea iar,mancare, curatenie, munca, intors acasa seara, baie lui Nicho, alaptat si culcat. De aia nu mai reusesc sa scriu si eu ceva in timp. Diversificam deocamdata cu faina de porumb si tapioca in zeama de legume, la pranz (de duminica incoace)si vad ca ii place, dar nu e ca ii tine prea mult, ca la jumate de ora vrea sa suga lapte, si apoi para sau mar facute la aburi pana acum, pe la 4 dupa-amiaza i le da sotul.
Am inceput sa mergem in 4 labute, mai timid la inceput,l-am filmat si sapt trecuta cand incepuse si saptamana asta, dar nu reusesc sa il prind in momentele lui cele mai bune, daca vreti sa priviti...uitati aici
Dintisori inca nici un semn...desi inaintam vertiginos spre 6 luni acusica, dar plange cateodatra fara motiv, cred ca de la ei...iar de bolborosit, avem incercari nereusite de cuvinte bisilabice: ma ma, ba ba,a da, si il vocalizeaza muuuuuult pe aaaaaaaa, de ma doare capul.
Gata, fug la bucatarie, am pregatit o lasagna buna , o bag la cuptor, va pup pe toate si va doresc o zi buna.Bebei, sa fiti cuminti si sa le lasati pe mamicile voastre sa mai "forumeasca" din cand in cand!
Aaaaaaaaaaaa...era sa uit sa felicit pe sarbatoritii de azi:Damian Codrut Andrei,Alexandru, Petru si Nicolae....Sa fiti sanatosi si plini de energie! si mamicilor
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
cativ13 spune:
Bine v-am regasit!Eu am tot citit dar nu am apucat sa intru...si mi-am facut acum nitel timp de scris numai ca nu am ce scrie...Ioana mea mananca morcov si dovlecel, dar nu combinate, fiecare separat.Ma gandesc de maine sa ii mai adaug o leguma dar nu stiu ce...Saptamana viitoare ii fac branzica si la jumatatea saptamanii, fructe, cel putin asa mi-am propus. stiti ca eu am doua scheme de diversificare pe care le-am combinat dupa bunul plac si astept rezultatele. Ma intreba cine deunazi ce stie sa faca fi-mea...si am inceput sa enumar: scrie poezii, merge la karate, tabla inmultirii, drepte paralele, un pic de engleza, d-astea normale pt 6 luni... Ce face ea,d e fapt... merge taras dar inapoi, se ridica in picioare daca are de ce se tine, chiuie si tipa de bucurie, rade oricui o baga in seama, i-a crapat gingia de jos in asteptarea unui dinte Ce-or vrea altii de la ea????? mie mi se pare ca face prea multe Din aceeasi serie de "performante", ma tot zapaceste o cunostinta ca baietelul de 4 luni spune "ma-ma" constient, uitandu-se la ea bla, bla, bla E plina lumea de bebelusi precoce, nu?
olishka spune:
Nicky mi-a placut tare mult filmuletul, dar mai ales protagonistul Super
Olga, mamica lui David iepurasul
carla28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Provista, totul era clar de la inceput si oricine reciteste capitolul decand era clar ca Marianei-Simina_kin i s-a rupt apa isi da seama ca nu ai niciun motiv sa-ti ceri scuze si ca atitudinea ta a fost una potrivita momentului, de incurajare; am recitit si eu pentru a fi sigura si a vedea de unde au inceput "ostilitatile": tu te intrebai unde e gigelica sa bage morcovul la inaintare (pentru ca e o traditie bine-impamantenita: nu naste nimeni fara morcovul gigelicai, sa fie clar!) si daca ai vazut ca gigelica nu apare ai bagat tu un morcov sa nu fie Simina dezamagita ca nu a avut parte de "clasica incurajare". Pe de alta parte o inteleg si pe gigelica: a intrat emotionata si surescitata (stim toate cat de sufletista poate fi) si mai mult ca sigur nu a vazut amanuntul cu ruptul apei (pas care o data declansat duce inevitabil la nastere) si s-a shocat ca noi scoatem "agitatele" in loc sa ne rugam sa fie alarma falsa. Eee, si de-aci s-a rostogolit bolovanul: kea a luat apararea nevinovatei provista, gigelica s-a simtit ranita si s-a retras, aris (justitiara, ca orice scorpie) a rupt pisica-n doua, pisigri vrand sa repare lucrurile a dat cu bota-n balta (of of, pisigri, ai fost ca legea lui Murphy:"se poate si mai rau!"), Kea iar s-a auto-sesizat si vrea sa ni-l rapeasca pe Cheliutzu... Tufete, parca acum ni s-a declansat furtuna aia de hormoni cu care am tot fost amenintzate dupa nastere!! Acum cu riscul de-a-mi ridica si eu "auditoriul" in cap, voi aveati vorba asta cand erati mici si va certati si vroiati sa va impacati:"pace-pace/ intre doua dobitoace"? Ca generatia mea asa spunea si supararile se spulberau rapid. Ar fi pacat sa aruncam in aer "cuibusorul nostru de nebunii" pe care l-am cladit cu atata truda! Io zic sa ne concentram pe evenimentu' saptamanii: A VENIT MAYA ANDREEA!!!! Io in locul Marianei as fi foarte jignita sa vad ca am cazut pe locul 2 in detrimentul disputelor! Asta vreti? :P mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 5luni |
Ilinca,mare dreptate ai!
Fetelor, hai sa nu umbrim fericirea Siminei , pentru ca in final ceea ce conteaza este ca mai avem un ghiocel ,pe Maya si o mamica fericita, care va avea nevoie de noi in continuare!
Va pup pe toate
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
Nicky09 spune:
Aaaaaaaaaa, mai era un lucru de adaugat. Am citit la capitolul trecut, dar nu am avut timp sa raspund...eu si Nicholas ascultam in fiecare zi Bimbam, un grup de copii care canta asa de frumos...si e tare vesel si atent in acelasi timp, cand aude deja prima masura.Toate cantecelele lor sunt vesele si ritmate.Incercati-le si voi mai ales in timp ce mananca bb.Cutiutele muzicale 1, 2, 3 si 4 sunt cam consumate....ne-am saturat de ele.Chiar, a mai aparut vreuna...5 de exemplu?
Noi avem si foaaaaaaarte multe povesti pe computer, autentice si internationale, dar le asculta doar asa ca sa imi dea mie impresia ca dupa 5 minute isi gaseste o alta preocupare: plange.Asa ca o lasam pt mai dupa un an.
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"