Locul fetelor Nou-Venite (28)
Raspunsuri - Pagina 5
lorin7774 spune:
Buna dimineata, fetele dragi.... Mai avem un pic si se face dupa-masa si noi inca ne mai zicem "neata"..
Ale, medicul meu ne-a zis si mie si surorii mele care are 2 copii, ca pana la 5 tigari nu e nici o problema.
Acum eu nu vreau sa te incurajez sa fumezi (ca doar si eu sunt fumatoare....)
Alti dr. zic ca atunci cand mamica fumeaza, bb sta ca intr-un borcan in care sufli fum !!!
Oricare ar fi parerile, eu consider ca trebuie sa te simti si tu bine, chiar daca asta presupune si o tigara.
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
aleesicoo spune:
neataaaa Lorinn
asa mi-a zis si mie medicuil la ultima sarcina ca pana la 5 tigari e ok
atunci ce sa mai vb de femeile care fumeaza un pachet si tigari din alea tari si fac bebici de 4 kg aproape
cum iti este si norocul nu?
mogaldeata lu'mama
trutzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo cum iti este si norocul nu? mogaldeata lu'mama |
Eu nu cred ca ar trebui sa te bazezi pe asta.
Intr-adevar eu nu fumez si nu stiu cum este, dar.... sa spunem ca exista 0,1% sanse ca, copilul sa se nasca cu astm (de exemplu, ca sa nu zic ceva mai serios);si exact copilul tau se incadreaza in cei 0,1%. Doctorul iti spune ca e posibil sa fie de la faptul ca ai fumat. Nu o sa te condamni toata viata?
Nu pot sa uit cat ai regretat faptul ca ai avortat sau ca ai luat pastile, la a doua sarcina, fara sa stii ca esti . Daca intr-adevar ai regretat din tot sufletul sunt sigura ca o sa iti aduc aminte si o sa renunti la tigari.
p.s Va rog sa nu dati cu pietre, mi-am spus si eu opinia.
lorin7774 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi
Eu nu cred ca ar trebui sa te bazezi pe asta. Intr-adevar eu nu fumez si nu stiu cum este, dar.... sa spunem ca exista 0,1% sanse ca, copilul sa se nasca cu astm (de exemplu, ca sa nu zic ceva mai serios);si exact copilul tau se incadreaza in cei 0,1%. Doctorul iti spune ca e posibil sa fie de la faptul ca ai fumat. Nu o sa te condamni toata viata? Nu pot sa uit cat ai regretat faptul ca ai avortat sau ca ai luat pastile, la a doua sarcina, fara sa stii ca esti . Daca intr-adevar ai regretat din tot sufletul sunt sigura ca o sa iti aduc aminte si o sa renunti la tigari. p.s Va rog sa nu dati cu pietre, mi-am spus si eu opinia. |
Nu da nimeni cu pietre, trutzi, cel putin nu eu si nici "fumatoarea din mine"...
toate ne exprimam parerile, ce de-aia suntem aici.
si vreau din tot sufletul sa arunc tigarile la gunoi chiar de luna asta, ca, de, sunt la ovulatie si muncim de zor...
asa ca atunci cand o sa-mi vina mie randul sa le las, va invit sa dati cu pietre in mine pana voi reusi...
trutzi spune:
Idea este ca nu vreau sa fiu rautacioasa ci pur si simplu va doresc binele.
Sunt influentata si de faptul ca am doua matusi care au murit de cancer, de fapt singulele matusi.
Nici nu va puteti imagina cat de greu este pentru verisoarele mele. Eu am o vorba: Bolnavul de cancer se chinuie un an, doi dar cei care raman sunt marcati poate si treizeci, patruzeci de ani. Ma gandesc la ele aproape in fiecare zi desi una a murit acum 14 ani si alta acum 7.
aleesicoo spune:
Trutzi :" Daca intr-adevar ai regretat din tot sufletul sunt sigura ca o sa iti aduc aminte si o sa renunti la tigari."
pt ca m-a durut ff tare cand am pierdut sarcina si apoi pe parcurs normal ca m-am gandit ca nu trebuia sa avortez...
dar ma repet... daca nu ai fumat niciodata nu ai de unde sa stii ce stari te apuca, si ce nerviiiiiica iti vine sa strangi pe toata lumea de gat( cel putin in cazul meu)
stai lin. ca nu ma supara ceea ce imi zici ...dar ti-am zis si eu parerea mea....STIU , SUNT CONSTIENTA CA NU FAC BINE....DAR.... INCERC DIN RASPUTERI SA LE RARESC MACAR, DACA NU LE POT LASA DE TOT!
deci ..repet nu m-am suparat deloc...ca stiam ca astfel de rasp primesc
mogaldeata lu'mama
aleesicoo spune:
te inteleg Truzti ca si cumnata mea de 28 de ani este bolnava de cancer
dar sa stii ca si cei care nu fumeaza sunt predispusi la anumite boli...de asta zic: "cum ti-e scris in frunte ti-e pus"
haideti sa vb de lucruri mai frumoase, nu vreit?
mogaldeata lu'mama
lorin7774 spune:
citat din mesajul lui trutzi Idea este ca nu vreau sa fiu rautacioasa ci pur si simplu va doresc binele. Sunt influentata si de faptul ca am doua matusi care au murit de cancer, de fapt singulele matusi. Nici nu va puteti imagina cat de greu este pentru verisoarele mele. Eu am o vorba: Bolnavul de cancer se chinuie un an, doi dar cei care raman sunt marcati poate si treizeci, patruzeci de ani. Ma gandesc la ele aproape in fiecare zi desi una a murit acum 14 ani si alta acum 7. |
Stim ca ne doresti binele si de-aia fata !!!
Si Ale are dreptate, e fffffffffffffff greu sa le lasi dintr-o data, mai ales daca te simti bine ca ea si nu ai greturi. Ca daca avea, nici nu-i mai trecea prin cap cuvantul TIGARA.
Urata boala cancerul asta..... Fetita unei cunostinte a fost diagnosticata cu leucemie la 2 ani, au tratat-o si ieri am aflat ca a recidivat la sistemul nervos central. Are 4 ani si jumatate si nici nu va puteti inchipui prin ce trec si copilul si parintii.
Acum sunt in faza de cautare compatibilitati pentru transplant maduva
aleesicoo spune:
asa este Lorinn, nici nu mai stii ce sa mananci... ce sa faci sa te feresti cat de cat de boli
eu am mare incredere in Puterea Divina... si nu cred ca sunt singura sau paranoica
mogaldeata lu'mama
trutzi spune:
citat din mesajul lui aleesicoo te inteleg Truzti ca si cumnata mea de 28 de ani este bolnava de cancer dar sa stii ca si cei care nu fumeaza sunt predispusi la anumite boli...de asta zic: "cum ti-e scris in frunte ti-e pus" haideti sa vb de lucruri mai frumoase, nu vreit? mogaldeata lu'mama |
Stiu ca daca stau constant in preajama unui fumator, riscul sa ma imbolnavesc eu mai intai, este muuult mai mare. Aica fumatorii sunt mai rezistenti, facand anticorpi.
Da, haideti sa vb de lucruri mai frumoase ca ma apuca plansul