Locul fetelor Nou-Venite (28)
Raspunsuri - Pagina 4
aleesicoo spune:
nici mie nu mi place Jesia , tot la fel ca si tine imi place mirosul...( sa vedem cat timopp)....acum ca nu mai beau cola beau frutti fresh de pere cu asta ma impac bine.. nu mi place fanta... sau sucurile naturale.. da stiu sunt dereglata dar asa de mult am de o colica mica
eee un pahar asa pe zi nu moare nimeni daca beau nu??? zic si eu
fetelor nu vreau sa va mint dar sa stiti ca tot n-am putut lasa tigarile....stresul si nervii de la munca ma imping sa mai aprind o tigara dar sa stiti ca nu ajung la 10/zi maxim 5 6 pe cuvant.. si am sa spun si dr. marti cand ma duc la eco....doamne ajuta acum!
mogaldeata lu'mama
Florentina_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo nici mie nu mi place Jesia , tot la fel ca si tine imi place mirosul...( sa vedem cat timopp)....acum ca nu mai beau cola beau frutti fresh de pere cu asta ma impac bine.. nu mi place fanta... sau sucurile naturale.. da stiu sunt dereglata dar asa de mult am de o colica mica eee un pahar asa pe zi nu moare nimeni daca beau nu??? zic si eu fetelor nu vreau sa va mint dar sa stiti ca tot n-am putut lasa tigarile....stresul si nervii de la munca ma imping sa mai aprind o tigara dar sa stiti ca nu ajung la 10/zi maxim 5 6 pe cuvant.. si am sa spun si dr. marti cand ma duc la eco....doamne ajuta acum! mogaldeata lu'mama |
Lasa Ale ca incet incet le lasi tu...Stiu ca e greu tare...
Bine ca cel putin esti constienta ca nu sunt bune si incerci sa le lasi.. Eu am un incapatanat acasa (sotul) care fumeaza 1 pachet jumatate pe zi si cand ii spun sa se lase spune ca nu poate si ca nici nu vrea...
Lia73 spune:
lorin eleia jesi
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
http://community.webshots.com/album/574537775vHktVo
aleesicoo spune:
multumesc Florentina
da sa stii ca este fff greu si sunt ff constienta de acest lucru ca nu e bine ....dar ma rog in fiecare seara la dzeu sa ma ierte pt acest fapt si sa imi dea un copil sanatos, am sa zic si marti la dr. ca efectiv nu pot, poate daca imi va fi rau mai trz , voi varsa si alte chestii atunci cu siguranta nu voi mai avea cum... si normal ca ma va bucura acest lucru
pt cine n-a fumat niciodata nu poate intelege ca e tare greu......exact ca dependentii de droguri, alcool,dar si nicotina este un drog...
aaa... si eu mai am o vb....bine ca nu scuza nu nimic faptul ca fumez... daca dzeu vrea sa iti dea un copil sanatos ti-l da indiferent ce circumstante, logic si normal este sa te si protejezi ca sa nu ajungi la alte probleme ..dar... uneori dependenta pune stapanire.... si daca nu fumez ...incep sa fiu nervoasa... nu se mai intelege nimeni c mine.... si tot rau ii fc lui
mogaldeata lu'mama
jesia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 lorin eleia jesi Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! http://community.webshots.com/album/574537775vHktVo |
neataaaaaaa ...tu nu bei o cafea de trezire?
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
Lia73 spune:
jesia sarumana
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
http://community.webshots.com/album/574537775vHktVo