Locul fetelor Nou-Venite (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

NUUU...de unde ai mai scos-o si pe asta?

daca esti curioasa sa vezi o lista a pacatelor, da pe google INDREPTAR DE SPOVEDANIE in format pdf......nu stiu cate dintre voi l-ati citit....ultimele dati cand m-am spovedit, l-am citit si am notat cam cate o pagina, doua de pacate....merita sa faci o lectura sa stii ce e bine si ce e rau

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Lia nu e crestinesc sa ai superstitii, dar mie una nu mi-ar placea sa imi atinga cineva burta de .....in decembrie cand eram internata sa nasc, o fata care era ingrijitoare atata s-a mai mirat de burta mea si chiar fara voia mea a inceput sa imi atinga burta....dupa doua zile eu nu mai eram mamica

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!

E pacat sa bei apa dupa o ?

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:

Lia nu e crestinesc sa ai superstitii, dar mie una nu mi-ar placea sa imi atinga cineva burta de .....in decembrie cand eram internata sa nasc, o fata care era ingrijitoare atata s-a mai mirat de burta mea si chiar fara voia mea a inceput sa imi atinga burta....dupa doua zile eu nu mai eram mamica

imi pare rau ca s-a intamplat asha ...dar nu m-am mirat de burtica ei

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
http://community.webshots.com/album/574537775vHktVo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alysa26 spune:

lorin , trutzi si eu am fost la perioada fertila ieri si alaltaieri si am bagat..am muncit. azi nu a asa intensa liniutza. asa ca nu mai bagam. sper sa se prinda ceva. astept pana in 20 oct cand ar trebui sa vina uratii

lorin esti totala!!!!! sa calaresti tu gravidutza!!!!

lia esti tare!!!

dragaica iti place in romania? concediu placut si sa veniti 3!!!!!

ale ma bucur ca esti ok. eu nu am avut nici un simptom la prima sarcina si am dormit cam dupa 3 luni . eu am fumat cate un pachet pe zi in faculta apoi am redus ..sotul nu fuma..atunci..si cand am ramas gravi fumam cam aproape 10 pe zi...in mom cand am vazut testul cu 2 linii a m incetat sa mai fumez. am fumat la 3 luni dupa nastere pt ca eu nu am alaptat mult si apoi doar 2-3 pana cand am ajuns sa nu mai fumez deloc..nu mi-a placut...acum fumez 1-2 la cateva zile, nu mai imi place gustul. acum fumez de multe ori de nervi sau stres..

va pupeeeez

Mergi la inceput

alysa [/red pupam fata

[red]

Mergi la inceput

Din rubrica STIATI CA...?......stiati ca e pacat sa porti bijuterii, sa iti vopsesti parul, sa te parfumezi, sa iti epilezi parul, sa te machezi, sa porti pantaloni?

Mergi la inceput

Si eu sunt ca un pom de craciun....am vreo cateva kg de margele si bijuterii......de rujat acu mai putin, insa nu ies neparfumata din casa
in sezonul rece port numai pantaloni .....vara stau numai in fuste
parul trebuie sa il vopsesc, pt ca sunt sura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Citat:

Din rubrica STIATI CA...?......stiati ca e pacat sa porti bijuterii, sa iti vopsesti parul, sa te parfumezi, sa iti epilezi parul, sa te machezi, sa porti pantaloni?

stiu ca multe lucruri care noua ni se par banale sunt pacate....nu pot sa zic ca sunt fff credincioasa...dar ma interesat sa aflu multe lucruri din acest domeniu...si eu la fel cand merg la spovedit umplu 2 pagini...ideea e ca unele pacate trecute acolo parintele meu a zis ca nu sunt pt noi oamenii de rand ci pt cei de la manastire care trebui sa aiba o viata mai riguroasa ca a noastra ...stiati ca e pacat sa ai lautari la nunta, sau muzica...poate noua ni se par absurde unele dar sunt pacate

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:

La capitolul bijuterii port cercei, verigheta si un inel care seamana cu o verigheta (toata lumea ma intreaba care e verigheta).
M-am vopsit cativa ani dar imi pica parul f mult si acum nu ma mai vopsesc, dar imi fac unghiile (discret).
Ma parfumez mai tot timpul (doar cand uit nu ma parfumez);
Me epilez "excesiv"
Ma machiez doar la ocazii (ca sunt puturoasa si imi e sila)
Port pantaloni destul de des, desi in ultimul timp m-am cam ingrasat si sunt nevoita sa port fuste

Mergi la inceput

mvb daca faci ce scrie te lasa si barbatu esti si marginalizata de catre restul oamneilor..nu putem fii asha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Eu nu am gasit indreptarul
Chiar intentionez sa ma spovedesc ca nu m-am mai spovedit de muuult

Mergi la inceput