Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Servus burtici

Honeybaby, LA MULTI ANI, muuuulta fericire, sanate maxima si tot ce-ti doresti tu, sa dea DD sa ti se implineasca!!!
Woooow cat ati mai scris! N-am mai intrat de cateva zile si deja am de recuperat din urma cateva capitole
Bun venit si sarcina usoara si la termen pentru gravidutele "new entry". Dragelor pentru fiecare si cate un .
Burticute, de cateva zile, in fiecare seara ma omoara arsurile la stomac si pe esofag. Voi aveti asa ceva? Si , colac peste pupaza, ma ot gandesc ca peste doua zile implinim 19 sapt si inca nu o simt pe bebelina , sa faca scandal in burtica. La ultima eco, era foarte activa, dar cu toate astea eu inca nu simt nimic . Dr meu a spus ca fiind prima sarcina, o sa o simt mai tarzior dar eu... sunt nerabdatoare.
Hai ca merg acum sa recuperez ce ati scris zilele astea si revin. Deja v-am facut capul calendar.
Va puuuuuuup pe toate!!!

18+ Tamara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Neatza fete frumoase si o dimineata minunata sa aveti!

Samaria, am pus cateva poze de la sedintele foto ale copiilor, dar majoritatea nu le pot incarca, cele profesionale sunt fie prea mari, fie intr-un format pe care photobucket nu il accepta (si nu ma pricep sa le schimb) asa ca am pus din ce am facut eu cu aparatul meu in timpul filmarilor.

Am pus si o poza din sarcina trecuta, ce mult a trecut... cred ca eram in vreo 5-6 luni. Acum sunt asa grasa ca nici poze nu imi vine sa fac...

Si am mai pus o poza de la ultimul bal la care am fost, a trecut mai mult de un an... era un bal cu tema Jungle Book si eram imbracata in Indianca.

Va pup si ne pregatim sa iesim.

18+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Freededia, fata frumoasa ce esti, ai niste minuni de copii, ingerasi la chip nu alta!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa traiti sa va bucurati de ei!!!!!!!!!!

castelana fericita 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delia13

Neata fetelor!Eu adormita cum sunt scriam la capitolu trecut si ma miram cum de nu a mai scris lumea apoi m-am trezit Castelana e f frumos scenariul pe care l-ai facut mi-a placut mult numai ca din ce am vazut eu pana acum copii isi pun palmele la urechi sa nu mai auda ca "se tipa prea tare" zic ei, dar cine stie poate v-a fi meloman. Mie imi e f somn ca am dormit prost visam urat si eram agitata si de azi pana duminica o sa fiu ff ocupata.pup ma duc sa vad ce mananc.

Delia13 17+

Delia, stii cum se spune ca baietii sunt cu mami, asa ca are mama lui grija sa-l "indrume" sa-l invete cavaler!!!!!!

te pup si bafta in tot ce faci!!!!!!!!!!!!

castelana fericita 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

castelana, frumos cadou pregatesti la baiat! am vrut sa spun de ieri si uitasem, o sfintesti in romania?
daca a zis doctorul ala ca pare baiat, pe ceva s.o fi bazat el
eu am auzit multe cazuri care la inceput au fost fete si la o ecografie inaintata de fapt erau baieti, dar invers ma rar, cred ca poate sa.i creasca, dar sa.i cada nu

mie mereu mi.a parut rau , ca nu am doua nume si de aia i.am pus doua lui ivan, iar numele de familie le are si pe al meu si pe al sotului, deoarece am solicitat nationalitatea pt el, si aici esti obligat sa ai doua nume de familie
suntem casatoriti civil, dar am vrut sa ne pastram fiecare numele de familie

roxana 14+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

ha ha ha atunci sa-i creasca!!!!!!!!!!!astept sa vad peste 2 saptamani!
Nu stiu daca aici sau in Romania sau in alta parte, oricum va fi catolic al meu copil, asa am jurat la biserica catolica la casatorie.
Inclusiv icoana e de influenta catilica, e cu Maica Domnului, sper sa iasa bine!
te pup si bafta la nume, nu te framanta asa mult, sigur intr-o zi pica fisa pac! si ai nume la baiat!

te pup trebuie sa ies

castelana fericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Michelle – facem galerie sa fie bebe bine ! Sunt convinsa ca o sa fiti amandoi bine pana pe la 40 de saptamani!

Honeybaby – La multi ani si un bebe sanatos !

e in burtica +18
Dr Anca Moisa
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bine-ai venit greenfrog(haios nick) sa ai o sarcina usoara si bebelus sanatos!

jenny, nu te ingrijora, kossir a simtit destul de tarziu si ea, cu toate ca nu e la prima sarcina; oricum cand esti in miscare nu cred ca.l vei simti asa repede, la inceput se simte cand stai intinsa, linistita :)
eu imi fac griji, pt ca am simtit ceva zile la rand, apoi nimic, dar incet incet m.am linistit sau incerc s.o fac pt ca oricum nu rezolv nimic

roxana 14+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

LA MULTI ANI, honeybaby!
Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara in continuare si sa fii fericita alaturi de cei dragi (si de puiul care va veni') toata viata!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 12+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Jeni, eu am inceput sa am arsuri, de la anumite alimente si vreau sa zic ca asta noapte m-am trezit din somn si era sa vomit de la arsuri... Ce nu am vomitat eu de la greturi, si acuma uite ce patesc!
Asa ca ..nu esti singurica!

Anca
18+cu Tereza Martina si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

buna dimineata!!!
La MULTI ANI SARBATORITEI NOASTRE!!!
sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina la termen cu un bebe sanatos, cuminte si frumos!!
greenfrog interesant nick ai. Bine ai venit la noi!!
Eu te-am trecut in listuta noastra de la prima pagina. Acum tu hotarasti daca vrei sa ni te alaturi.

asteptam un 18+ Doamne ajuta!

Lista burtici si bebici

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ce lenesa sunt azi. Sunt libera de dimineata si am dormit pana la 10.30 cand m-a trezit Honey.

Vin repede cu tortul si sampania, plus alte sucuri si dulciuri pt gravidutele mele preferate.

Multumesc tuturor pt urari! Va doresc sa se intoarca urarile pt toata si sa ne vedem la sf celor 40 de sapt cu bebeii in brate.

Incerc sa raspund din amintiri.
Stefanna- si mie imi place verdele f mult si pt fete si pt baieti. Pe bebe vreau sa-l imbrac in toate culorile. Albastrul nu ma grabesc sa-i cumpar pt ca va primi cu siguranta.
Sper sa-i vina hainutele. Am vazut ca unele mamici se plangeau ca hainutele cea mai mica marime nu au venit bebeilor.
Greenfrog- bine ai venit , sarcina usoara si bebe la termen.
Castelana- asteptam sa vedem daca bebe isi ''pastreaza'' putza.

Denisa, 14 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput