Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 2
castelanaC spune:
Buna Dimineata burticoaselor!!!!!!!!
Honeybaby La multi ani cu sanatate, bebe sanatos la termen, sot dragastos si sa fii fericitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Michelle, sanatate draga mea si mult calm, imi pare rau pentru comportamentul personalului medical, este fara cuvinte reactia lor.
Tu ai grija de tine si cauta sa intelegi ce se intampla cu bebelusul tau, vb cu dr, roaga-l sa te urmareasca si consulte mai des.
Sanatate si putere maxima!!!!!
Stefanna, of of of si cu vericele astea, nu are simtul umorului draga. Nu te supara si tu ramai asa cum esti, stii cum e cica mamele de baieti sunt mai sensibile, se pregateste sa fie soacra mare si sa fie cu steagul sus.
Fii serioasa si o gluma acolo nu a facut rau la nimeni, daca sta rau cu nervii invit-o si tu sa faca discutie in alta parte sau cu altcineva, nu cu tine.
Te pup si nu baga toate vorbele-n seama!
Andras, merci, sunt si calita si cu sos psihic. Problema e ca nu toata lumea care duce aceeasi viata aici impartaseste aceeasi impresie ca si mine. Eu continui sa ma bucur in continuare de tot si de toate, nascuta sub semnul calatoriei (in an si luna de sagetator) mi-a placut de mica sa plec (mama spune de cand eram mica ma imbracam frumos singura si statea cu poseta la usa, poate trebuie sa plec in lume si sa fiu pregatita, radeau toti de mine si ma lasau sa asteptlinistita pe bancuta).
Ai draptate este interesant sa cunosti cu ochii proprii, sa confrunti cunostintele tale si realitatea, sa revezi dupa un timp locuri si sa-ti schimbi perceptia. Aici cred ca mi-am schimbat mult optica de viata, filosofia si viziunea, dintr-o superactiva si reactiva m-am transformat mult, am devenit mai calma si analitica, dar cred ca si sotul are contributia lui.
te pup
Bordeiancovio, pastreaza fata un pic de mancarica sa gust si eu, vin acum, nu te ingrjora. Bun cu puiut, sa pape bebe mic.
oanaiacovita, eu nu m-am masurat in talie, de fapt sa nu-mi creez un soc, aveam inainte 65 cm... de luat in greutate ma mentin la 14 saptamni cu 3 kg luate (care le aveam de la inc lunii septembrie cf graficului din baie, unde trebuie sa fiu atenta ca ma mai pacaleste sotus-glumaciosus si modifica sa ma sperie).
dar repet, nu-ti face griji, cel mai important este din ce le-ai pus!
daca papi sanatos si corect cu multe fructe si legume, dupa devine poesie revenirea.te pup
Ellanik, merci merci, dar draga mea, ce e rau cu varza? Glumesc si stii bine ca tare-i buna salata sau calita!
Sunt in culmea fericirii ca a iesit testul bun de sange si corelate cu masuratorile din ziua recoltarii e riscul scazut, tu poti sa ma intelegi ca ai trecut prin astea.
Cat priveste sexul, dr nu a fost sigur si aproape ca nu voia sa-si spuna parerea sa stii (sunt tare delicati aici si atenti sa nu te afecteze un cuvant) dar la cererea noastra si la ploaia de intrebari a zis ca poate fi baiat, dar nu e sigur, a repetat asa vinovat ca poate a zis ceva gresit. Eu sper sa se adevereasca si sa am si eu baiatul mamei.
vedem peste doua saptamani cand iar mergem sa vedem daca a mai crescut putica!
te pup si spor la treaba si la cumparaturi, mai ai?
pledutul? te-ai apucat de impleteala? Eu m-am decis sa-i pregatesc cadoul de botez, o ocoana (un goblen) facut de mine si sa o sfintim final la ceremonie.
te pup
Erina, bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos la termennnnnn!!!comitetul de primire iti ofera un buchet de orhidee!!!
Ate, nu stiu cum trebuie sa decurga un control, dar pot sa-ti zic de aici, intru pac proba cantarului, apoi testul de urina, apoi cand intru la dr el masoara tensiune arteriala si face eco, etc.
pana acum am facut de doua ori teste de sange,
odata la6 saptamani, apoi in saptamana 8, apoi la 12 saptamani pentru DD.
sanatate si ai grija de tine, fii mai optimista!!!!
nemary, multumesc, eu fac si eu ce imi recomanda dr in care am incredere. daca era nevoie de amnio faceam, daca e nevoie de ceva fac fara sa clipesc, vreau copilul asta si sa stii ca am luptat si ne-am cam straduit mult (lunar controale si tratamente hormonele, inseminari, laparo, etc).
Asa ca draga mea capul sus si un pic mai mult optimism, veselie, bebe mic sa iasa un hlizit!
te pup
dayanara, merci draguta spanioloaico! Ei vad ca ai treaba, cauti nume, paranume, lasa ca mai este si intr-o zi pac pica inspiratia.
Eu imi doresc baiat cu mune sonor (doua nume vreau dar sotus zice ca e prea lunga povestea dupa) vedem vedem, sa vie sanatos in primul rand si-l chem "bebeus sanus" sau ca tot poate veni de paste isi ia nume de Pascutza! te pupupupup
Rebiana, merci, merci merci esti tare draguta, da mama e acasa si speram sa-i fie mai bine, ii mai transmitem si noi ceva putere si speranta, o tinem la curent cu toate progresele noastre.
Eu plutesc de cand mi-a zis dr ca a iesit riskul scazut de la trisomii si incerc sa o molipsesc si pe ea, pe voi pe toata lumea!!!!
te pup si-mi place ca ai si veleitati artistice!
Delia13, frumoasa si talentata ce esti, cred ca bebeul o sa fie tare mandru sa stea el acolo cuminte la spectacole si la sfarsit pac te copleseste cu un buchet de flori! ce zici, bun scenariul?
te pup si succese in meserie!
Lindal si Ioanaa vad ca avem multe mamici artiste.
Si eu in scala am cantat (chitara si voce), apoi am cochetata cu literatura (asta mi-a ramas, acum chiar criu cate ceva) apoi aici de cand sunt am facut multe cursuri de pictura pe portelan (asa am facut un serviciu de familie, cu monograma, unicat pentru casa noastra) apoi am mai facut pictura Batik (metoda locala pe baza de ceara, interesant si divers de la o zona, tara la alta) pictura chinezeasca (asta e teribil de complexa si de plina de nuante)
Oricum firea artistica m-a ajutat mult si in Romania cat eram, mai ales cand ma lasa "balta" graficianul si trebuia sa fac singura o macheta, un proiesct ceva, Vladimirescu stie despre ce vb, multumesm cerului ca au bagai iai la greu la scoala si desen tehnic si stapaneam proportiile bine, indulcite de ceva curbe si fluturi ce-mi mai treceau prin cap.
Lindal, teoria spune ca da, tot ce mananca mama primeste si copilul.
Dar daca la tine tot a trecut, dr spune sa stai linistita, ce sa zic, fa-ti in urmatoarea perioada un regim la strict, dietetic si bea mult lapte ( la chimie in lab erau obligati sa bem un litru zilnic, apoi cand am lucrat pe langa un prof univ chiar primeam de la stat, ajuta la eliminarea toxinelelor) bea multe lichide.
Nu te stresa prea mult si ai grija ce papi.
va pup
samaria, multumesc mult, exagerezi, nu sunt chiar asa o diva.
Petuiesc ce am ce mi-a dat D-zeu, realista am fost mereu si eu acasa chiar de mica treiam bie de tot (bunica-mea era cucoana cu palarie, care dupa-amiaza avea alte surate invitate la dulceata si un pahar de apa rece sau ceai, dupa anotimp, cu servitoare in casa).
Bunicul a fost inventator si pilot de incercare la fabrica de av Brasov, dar m-am crescut asa intr-un spirit, pot sa zic aproape militar, foarte multa disciplina, ii consideram foarte rigizi dar azi le multumesc acolo in ceruri unde sunt.
Trebuie sa fim cu picioarele pe pamant si acum sa ne pregatit sa fim mame, cea mai frumoasa si grea meserie din lume!!!!!
Draga mea as fi vrut sa viu si cu carutul dar nu-i sigur, sa va zic un secret numai voua v-am spus ca se pare ca-i baiat, altii nimic, mucles!
Tu ce ziceai ca am?
te pup si sa stii ca si aici merge uneori netul rau... eu ziceama ca de la filtrele si cenzura locala, cine stie, dar na ca tot va citesc si pot sa va scriu.
te pupupuup
Bianka, lasa draga nu plange, vine ea si inspiratia, fii mai vesela, iesi, bucura-te de soarele tomnatic, de frunzele czatoare si nu te intrista asa spontan.
CoriMami, cel mai frumos nume este cel care va place voua, care-l simtiti pentru ea, consulta-te su sotiorul, voi doi sunteti arbitrii supremi. Ca parere personala imi place Rebecca (atentie ca orginal de dublu cc), apoi Ecaterina (care apoi beneficiaza de multe prescurtari) dar eu am o opinie ciudata la nume imi plac cele sonore, cu "r", deci nu-s asa buna de dat sfaturi.
Inspiratie si nu te grabi, ai tot timpul pana la 40 saptamani!
fetelor va pup, azi trebuie sa fiu undeva la 10 dim (deja e 9,30) ma duc, fug, vb mai tarziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
va pup si nu va ofensati daca nu am scris la toate dar sper sa recuperez poate data viit, de compensare cate o orhideeee la fiecare!
castelana fericita 14+
freedelia spune:
Neatza fete frumoase si o dimineata minunata sa aveti!
Samaria, am pus cateva poze de la sedintele foto ale copiilor, dar majoritatea nu le pot incarca, cele profesionale sunt fie prea mari, fie intr-un format pe care photobucket nu il accepta (si nu ma pricep sa le schimb) asa ca am pus din ce am facut eu cu aparatul meu in timpul filmarilor.
Am pus si o poza din sarcina trecuta, ce mult a trecut... cred ca eram in vreo 5-6 luni. Acum sunt asa grasa ca nici poze nu imi vine sa fac...
Si am mai pus o poza de la ultimul bal la care am fost, a trecut mai mult de un an... era un bal cu tema Jungle Book si eram imbracata in Indianca.
Va pup si ne pregatim sa iesim.
18+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
babyangel spune:
'Neata burtici cu pitici
Atiservit micul dejun? Ati baut cafeluta? Daca nu, haideti la mine ca va asteapta o farfurie plina cu mango si ananas, ca cica sunt pline de vitamina C si pentru sezon de raceli sunt miraculoase
Delia, m-am uitat inca o data la pozele tale , si parca numa mai satur sa iti privesc comorile! Dar parca nu imi vine sa cred ca in poza cu burtica aia mare aveai doar-6 5 luni...
Si draga mea, nu esti grasa...esti graviduta si gata! Dupa ce dam jos "bagajul" , abia atunci ne vom putea considera grase...Momentan suntem gravidute
Anca
18+cu Tereza Martina si mami de Lucas
babyangel spune:
Fetele,
ma uitam pe prima pagina, ca tot zicea Ate ca a actualizat-o, si am constatat ca avem 12 si doar 9 ...
Deci haideti cu carucioare noi fetele, ca sa fie echitate
La multi ani Honeybaby, sa fii fericita inca 100 de ani alaturi de cei dragi!
Asteptam tortuletul si sampania!
Anca
18+cu Tereza Martina si mami de Lucas
CoriMami spune:
Neata fetelor!
Va iubesc din suflet ca mi-ati raspuns asa multe si ca m-ati ajutati cu idei
La ora asta nu-mi doresc decat sa se termine renovarea repede si bine, ca sa am timp si pace sa ma gandesc la printesica.
Voi concedii va planificati? Eu inainte de a naste, parca mai am chef de o ultima ghidusie, o vacanta mica la Paris, dar nu stiu daca ne mai permite bugetul.
Pupi
17+
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=CoriMam&year=2010&month=3&day=18&babycount=1
bordeancavio spune:
honeybaby, vreau sa fiu si eu printre primele care iti ureaza LA MULTI ANI!!!!, sa fii fericita si sa vina cu bine la termen, cel mai frumos cadou, bebe!!! te pup mult si distractie placuta azi.
vio asteptand pe bebe 11+
Delia13 spune:
Neata fetelor!Eu adormita cum sunt scriam la capitolu trecut si ma miram cum de nu a mai scris lumea apoi m-am trezit Castelana e f frumos scenariul pe care l-ai facut mi-a placut mult numai ca din ce am vazut eu pana acum copii isi pun palmele la urechi sa nu mai auda ca "se tipa prea tare" zic ei, dar cine stie poate v-a fi meloman. Mie imi e f somn ca am dormit prost visam urat si eram agitata si de azi pana duminica o sa fiu ff ocupata.FREEDELIA mi-au placut mult pozele ai 2 ingerasi f frumosi sa-ti traiasca am vazut intr-o poza ca ai si peretii desenati si eu o rochita dn aia rosie doar ca e cu dragon vroiam sa cant cu ea da nu am mai apucat ca m-am ingrasat si nu-mi mai vine.Ce dragut sa intalnesc aici pe forum alta graviduta cu acelasi nume cei drept e mai rar numele Delia si amandoua graviduta cam in aceesi perioada. va pup ma duc sa vad ce mananc.
Delia13 17+
dayanara spune:
denisa sanatate si fericire iti doresc!
stefanna, multumesc
lasa sa vezi dupa baietelul asta, la al treilea echilibrezi balanta :))
babyangel, chiar ieri ma gandeam care e scorul , nu m.am uitat pe lista, dar as fi jurat ca.s mai multi baieti, poate si cum in ultimul timp au aparut multe carucioare albastre
freedelia, erai slaba in poza aia unde dansezi de mana cu baiatul, aveai burta de gravida, dar se vede dupa picioare ca nu te.ai ingrasat
castelana, frumos cadou pregatesti la baiat! am vrut sa spun de ieri si uitasem, o sfintesti in romania?
daca a zis doctorul ala ca pare baiat, pe ceva s.o fi bazat el
eu am auzit multe cazuri care la inceput au fost fete si la o ecografie inaintata de fapt erau baieti, dar invers ma rar, cred ca poate sa.i creasca, dar sa.i cada nu
cori, ai niste pofte excelente, excursie la Paris!
cand am facut cursurile prenatale acum 3 ani si ceva, mereu ne spunea moasa, sa fim cu pretentii la pofte ca avem tot dreptul :)))
eu avut pofta-chef de.un parfum, efectiv simteam ca ma calmeaza cu greturile, a zis sotul ca e ok, atata timp cat nu poftesc la vreun scaun de mercedes
mie mereu mi.a parut rau , ca nu am doua nume si de aia i.am pus doua lui ivan, iar numele de familie le are si pe al meu si pe al sotului, deoarece am solicitat nationalitatea pt el, si aici esti obligat sa ai doua nume de familie
suntem casatoriti civil, dar am vrut sa ne pastram fiecare numele de familie
roxana 14+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE
greenfrog spune:
Buna dimineata,
fetelor va multumesc pentru primire, sunteti extraordinare! Acum trebuie sa ma prind cum fac sa ma adaug si eu la lista din prima pagina. ma duc sa citesc instructiunile.
19+