Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Delia, recomandate sunt dusurile si apa sa nu fie prea fierbinte.Eu sunt mare amatoare de baie in cada dar de cand cu sarcina nu am mai facut.
Mami25, meriti o bataita pe cinste.Te-ai speriat degeaba.Ce iti spunea Vladi sa stai calma si sa nu agiti bebelul?Ce ma bucur ca este bine.Sa va dea Dumnezeu un bebe sanatos si voua,printilor sa va dea liniste.Cat despre kg,da-le incolo.Uita de ele .Vei avea timp sa iti amintesti dupa ce nasti.
Oana tare frumusica esti .Se vede ca iti prieste sarcina.
Cat despre pate eu sa stiti ca am mai mancat o feliuta asa, la micul dejun din ficat de gasca .Ficateii de pasare la fel ,de 2 ori am mancat de cand sunt gravida.Nu exagerez dar si daca imi e pofta acu doar n-oi sta zgaita la raft.
Intrebare:
V-au aparut cumva alunite mai multe sau s-au accentuat cele pe care le aveati?Eu am una in zona intima si de cand cu sarcina s-a marit putin desi la culoare este roz.Am citit ca ar fi normal in sarcina si ca s-ar retrage dupa nastere.Voi aveti?Mamicile cu vechime ,voi ce stiti de asta?
Va pup pe toate o suta si....

18+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

am citit un articol aici, zilele trecute din intamplare, unde se spunea de alunite ca se accentueaza sau maresc pe perioada sarcinii, eu data trecuta adica la prima sarcina nu mi.am dat seama

roxana 15+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

ellanik, am si eu o alunita care dk nu spunea-i tu nici nu sesizam ca s-a mai marit putin si e mult mai rosie( inainte tot rosie era), dar si eu zic ca este normal ca doar creste volumul de sange.Cat despre baia in cada am intrebat ca vine frigu si mi-as mai face cate o baie sa-mi relaxez oasele nu numai dus ca si eu de cand sunt insarcinata evit si fac doar dusuri.

Delia13 17+ David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza fete somnoroase!!! Nu mai dorm asa de bine ca inainte, ce dor mi-e de un somn bustean, adanc, fara sa ma trezesc de fiecare data cand ma intorc de pe o parte pe alta... offf...

Delia, cu baile eu am mai scris ca daca nu sunt fierbinti sunt ok (asa cum si inotul este foarte recomandat in sarcina, sau aqua aerobic). Insa acum, ca vine iarna, nu iti mai arde sa faci o baie caldutza, asa ca nu prea isi mai au rostul baile in cada. Eu faceam asta vara sa ma racoresc.

Duminica viitoare o botezam pe fetitza unei prietene. A fost o decizie de moment, ea a nascut acum 5 saptamani si vorbeam cu ea la telefon si am intrebat-o de ce nu o boteaza si mi-a zis ca ar vrea (credeam ca nu vrea, ca tatal este protestant) si i-am zis ca daca vrea i-o botez eu. Si a zis ca sigur ca da. Sora ei e la ea in vizita, asa ca am zis sa facem acum, cat e si ea aici, asa ca duminica viitoare o botezam. Si in aceeasi zi este si aniversarea noastra, facem 6 ani de casatorie -- mi se pare ceva frumos sa facem de ziua noastra.

Va pup ca s-au sculat copiii si ma duc sa le fac ceva de mancare si apoi sa plecam la biserica.

Sa aveti o zi minunata!

18+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

Un nou capitol, o noua poveste

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia13

FETELE, VROIAM SA VA INTREB ca am auzit pareri si pareri si cum aici suntem multe burticute... poate ma lamuresc si eu.Avem voie sau nu sa facem baie in cada sau doar dus? Eu auzisem ca nu ai voie ca te poti dilata si ca e recomandat doar dusul,apoi ca ai voie si in cada ,dar sa nu fie fierbinte.Voi ce ziceti?PT MAMI 25, acum m-am uitat mai atenta la semnatura ta si pe beietelul tau il cheama exact la fel cum o sa-l cheme si pe al meu

Delia13 17+ David Andrei

'neata burtici
delia, eu stiu ca nu e indicat in prmele 3 luni, dupa care sunt de evitat baile fierbinti..
Dar daca apa e normal de calda , si dr nu ti-a interzis, ai unda verde

Anca
18+ sau
si mami de Lucas

Mergi la inceput