Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 19
babyangel spune:
mai Dayanara, m-am uitat si eu la pozele tale cu prul lung...maamaaa, dar ce par aveai
...Si ce top model erai
Cate kg ziceai ca ai pus cu Ivan?? Sa auda si fetele care nu cred ca mai pot reveni la forme sexoase![]()
Anca
18+
sau
si mami de
Lucas
ate_09 spune:
salutare fetele!
am venit numai o fuguta sa va salut. Azi sunt bucatareasa si harnica rau. Doar ce am terminat de gatit supa de galuste, varza "calarita" si pilaf cu legume....si acum ma pregatesc de-o placintica cu mere ca asteptam niste musafiri diseara.
Oana eu am trecut pe lista si fete noi iar apoi la numaratoare mi-au iesit 98. Daca am omis pe cineva mii de scuze. Fetelor aruncati un ochi pe prima pagina si spuneti-ne daca am scapat pe cineva.
ioanaa28 - te-am adaugat!! Scuze inca o data
Mai fug la bucatarie apoi revin sa citesc din urma ca n-am apucat decat sa arunc un ochi.
Aaaaa....fetelor stie cineva mai multe despre dl dr Albu Dinu de la bucuresti?? MEdicul meu de la bz mi l-a recomandat pt morfologia fetala de 22-23 de saptamani. Daca stie cineva cum e ca medic, unde are cabinet...cat costa si cu cat timp inainte ar trebui sa-mi fac programare..spuneti-mi si mie va rooog.

Am fugiiit la bucatarie...va puuuup pe toate si revin!! 

asteptam un
18+
Doamne ajuta! 
Bebe Mic
Lista burtici si bebici
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
dayanara spune:
babyangel
, cu ivan am pus 30 de kg :)) nu am retinut lichide si nu am avut probleme deloc, dar am mancat ca vaca, enorm, gateam o oala mare de tot la 2 zile pe care nu ma lasam pana n.o terminam, nu m.am omorat cu dulciurile si.am mancat mult mai sanatos decat acum, deoarece atunci aveam timp sa gatesc, sa aleg etc dar am mancat mult, exagerat
asa ca daca la sarcina asta pun 20 zic merci
roxana
15+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
mami25_7 spune:
Buna seara!Vin si eu cu vesti bune,am primit rezultatul de la amnio si e ok,nu are defect de tub neural nici alta boala genetica.Nu stiu insa caruciorul,pt ca abia saptamana viitoare merg sa le iau de la dr,desi la o echo mi-a spus ca s-ar parea sa fie baietel,io nu mai am preferinte,vreau doar sa fie sanatos.Am inceput si serviciul si sunt mai obosita decat inainte,David merge la cresa,si il iau cand ies de la serviciu.Am o intrebare.Voi cum ati anuntat la munca despre sarcina,in scris sau verbal???Eu am spus sefei mele dar nu am dus la personal hartia de la medic,cum sa fac??SAptamana viitoare vin si eu cu un carucior,va pup.
am ajuns la jumatate am 20s fix
mami de David Andrei 02.10.07 si
20 sapt
mami25_7 spune:
In legatura cu kg,eu cu david am avut inainte de a naste aproape 100 kg,dupa ce am nascut am ajuns la 85,pe care le-am purtat cam un an dupa care am mai dat jos 15 kg,iar pana acum am luat deja 10,sper sa nu ma mai ingras mai mult de 5 pana la sfarsit,desi nu mai mananc asa cum mancam la prima sarcina,si sunt tot timpul in miscare.Daca iau 20 zic si io mersi.Mai vedem.
mami de David Andrei 02.10.07 si
20 sapt
Delia13 spune:
MAMI 25. ma bucur ca rezultatul a iesit bine
.Te interesa cum sa faci la munca.Eu mai intai am anuntat verbal apoi am dus la personal o adeverinta de la medic specificand in cate sapt sunt ca sa ma ia in evidenta.
Delia13 17+
David Andrei
Delia13 spune:
FETELE, VROIAM SA VA INTREB ca am auzit pareri si pareri si cum aici suntem multe burticute... poate ma lamuresc si eu.Avem voie sau nu sa facem baie in cada sau doar dus? Eu auzisem ca nu ai voie ca te poti dilata si ca e recomandat doar dusul,apoi ca ai voie si in cada ,dar sa nu fie fierbinte.Voi ce ziceti?PT MAMI 25, acum m-am uitat mai atenta la semnatura ta si pe beietelul tau il cheama exact la fel cum o sa-l cheme si pe al meu![]()
Delia13 17+
David Andrei
dayanara spune:
mami, ma bucur ca bebe e bine sanatos si tu te.ai linistit
delia, atata timp cat nu exista contraindicatii, eu cred ca e ok si baia, de altfel stiu ca multe gravidute practica inotul , sau ma rog se balacesc in piscina, apa intr.adevar stiu ca nu e bine sa fie foarte foarte fierbinte, asta din auzite, la mine predomina dusul pt ca asa m.am obisnuit
roxana
15+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
andra_s spune:
ate referitor la dr albu, sa stii k este super profesionist, am auzit numai de bine despre el. si mie tot pe el mi l-a recomandat dr meu pt morfofetala. dar suna cat mai repede posibil, eu am sunat cu o luna si jumatate inainte, am sunat cam pe 20 sept si m-a programat pe 2 nov. nr de tel in gasesti pe http://www.alcosan.ro/
uite ca sa iti faci o idee despre experienta dr albu acceseaza si Galeria Media de pe site-ul indicat. bafta , poop 
http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei
18+
andra_s spune:
ate am uitat sa iti dau informatii referitor la tarifele practicate. stiu de la o alt agravi care a fost cam acum 2 luni la dr albula morfofetala si costa 400 ron fara CD si 500 ron cu CD cu bebele. cam astea sunt preturile peste tot, +- 50 ron.
http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei
18+