Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 18
bordeancavio spune:
rebiana, doame ajuta sa fie bine. nu te speria prea rau, gandeste pozitiv. orice ar fi o sa se rezolve bine cu ajutorul lui dumnezeu. dr o sa te ajute cum poate, sa fiti sanatosi amandoi. iti tin pumnii.
dulce. si fii optimista.
ate, bravo pt baietel. sa fie sanatos si la termen. felicitari!!!
vio asteptand pe bebe
11+
ioanaa28 spune:
salutari mamici !!!
tot citesc pe fragmente , dar nu reusesc sa scriu.
jeni, sa stii ca exact aceeasi senzatie am avut-o si eu ieri dupa masa de cateva ori...nu cred ca trebuie sa ne alarmam..au trecut...sa vedem daca se repeta...alte simptome nu am.
ate, vroiam sa spun ca eu nu ma regasesc pe listuta...tu te ocupai de asta? mai trimit o data datele DPN 15 martie 2010, Um 08.06.2009. Sa nu uit de Alexandru lu' mama, 07.04.2006. iar eu m-am nascut pe 28 noiembrie '78.
lindal, merci de indrumari.Ti-am vazut si lucrarile, tare faine si vesele, imi plac vitraliile in special, am facut si eu candva, ar trebui sa reiau.
Va las ca mai am un pic de treaba la bucatarie, si alex nu e acasa asa ca mai pot da si cu pensula un pic. din pacate timpul alocat acestei activitati e tot mai putin desi de dimineata imi programez macar cateva ore dar...nu pre-mi iese..of,of.
Si legat de carucior...inca nu ma pronunt, v-am spus la ultima eco, acum o saptamana, parea a se vedea un ciucuras...eu inca mai sper ca a fost o umbra..
Asa ca mai astept un pic ..si vom vedeam.
pupici la burtici...![]()

Ioana,
17+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Ramy77 spune:
Buna burticute,
Mi-a fost tare dor de voi, din pacate in spitalele noastre nu este internet...
N-am mai intrat demult pentru ca am stat o saptamana in spital si acum sunt "fericita" posesoare a unui cerclaj... Deci, Rebiana, nu esti singura, eu l-am facut deja si slava Domnului suntem bine si eu si bebe. Intr-adevar trebuie sa stau mai mult in pat, fara efort, fara urcat si coborat scari, si fara o multime de alte chestii, cel putin in prima luna dupa interventie, dupa aceea a zis docky ca mai vedem din mers ce restrictii se pot ridica. Eu sper sa fie bine.
Incerc sa mai intru zilele astea, pana atunci va 

pe toate si aveti grija de voi si burticutele voastre.
Ramona,
17+
kossir spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rebiana27 Felicitari fetelor pentru ca au aflat ce poarta in burtica! ![]() Eu-s nasol....... Dupa ce toata saptamana am avut presiuni la nivel uterin si m-am luptat sa contracarez infectia urinara, astazi am avut si contractii care m-au alarmat. Am ajuns la dr si mi-a confirmat cele mai urate banuieli, s-a scurtat colul de la 35 mm la 24 mm fapt ce-a facut-o pe dr sa spuna ca saptamana viitoare imi face cerclaj!! Nu stiu ce sa fac, cum sa reactionez, ce implica asta... sunt atat de bulversata incat nici sa privesc in gol nu pot fara a avea temeri urate... Iau Duphaston ca sa relaxeze muschii uterini...Doamne ajuta sa fie bine!! ![]() Mami de + !I can't fake with dignity so i'll not try!! |
Rebiana,

Curaj, daca nu e inca dilatat, cum am mai spus cuiva, nu e deloc de disperat. Ti-a recomandat repaus complet, cred, stai cumintica, fa tratamentul si fii optimista. Cerclajul se face cu anestezie, si e o metoda relativ veche, dar sigura pentru aceste probleme de deschidere de col.
Deci, calm, rabdare si incredere ca totul va fi bine.

Noi suntem alaturi de tine

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
19+ sapthttp://community.webshots.com/user/kosscar
dayanara spune:
ramy, bine ca sunteti ok acum, tu si bebe 
child felicitari pt carucior!
oana, am citit despre camasile de noapte si am priceput ca alea din carrefour au niste carucioare mari pe ele, in loc de cauciucate, asta se trage din placerea mea pt carucioare, zic cum o fi aia , camasa de noapte cu carucior :))))
te.ai decis cu ecografiile?
roxana
15+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
am vazut ca s.a discutat despre ficat, eu nu mananca , dar m.a traznit pofta de pateu de ficat , ala o fi periculos?
am mancat pateu din conserva, pt ca cel artizanal am inteles ca poate fi destul de periculos in privinta listeriei toxo etc....
roxana
15+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
babyangel spune:
Dayanara, eu am mancat o data si ficatei facuti de mine, si am mancat si pate din conserva...nu cred ca se poate intampla ceva...conservele ma gandesc ca sunt sterile, iar ficateii i-am fiert chiar mult..intr-adevar e de evitat sa mananci in restaurante pentru ca nu-i tin ei poate suficient pe foc, dar la fel ar fi si cu gratarele, nu?
Anca
18+
sau
si mami de
Lucas
kossir spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramy77 Buna burticute, Mi-a fost tare dor de voi, din pacate in spitalele noastre nu este internet... ![]() N-am mai intrat demult pentru ca am stat o saptamana in spital si acum sunt "fericita" posesoare a unui cerclaj... Deci, Rebiana, nu esti singura, eu l-am facut deja si slava Domnului suntem bine si eu si bebe. Intr-adevar trebuie sa stau mai mult in pat, fara efort, fara urcat si coborat scari, si fara o multime de alte chestii, cel putin in prima luna dupa interventie, dupa aceea a zis docky ca mai vedem din mers ce restrictii se pot ridica. Eu sper sa fie bine. Incerc sa mai intru zilele astea, pana atunci va ![]() ![]() pe toate si aveti grija de voi si burticutele voastre.Ramona, 17+ |
Ramona, sanatate multa, ai sa vezi ca o sa fie bine. Ceva mai multa atentie si trec saptamanile ca vantu si ca gandu

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
19+ sapthttp://community.webshots.com/user/kosscar
bianka1 spune:
Buna butici,
Imi pare rau ca nu am putut sa intru si ieri sa vorbesc cu voi dar am avut ozi foarte aglomerata la servici, insa acum ca e week end am avut timp sa citesc din urma.
Imi pare rau Rebiana pentru ceea ce ti se intampla. Noi suntem alaturi de tine, si sunt sigura ca vei trece cu bine peste tot.
Ate felicitari pentru carucior
Va pup pe toate si va urez week end placut. profitati de zilele astea frumoase de toamna

Bianca
17+

!