Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 15
child spune:
Salutare dragelor!
Asa de multa agitatie pe aici, de-abia apuc sa va citesc!
Felicitari celor care au aflat culorile la carucioare si celor care inca au dubii, nu va mai ganditi la ce este ci la cum este (adica sanatos, perfect, etc.)
Oana frumoasa burticuta si frumoasa mamicuta! Eu in talie am 85 cm, am plecat tot de pe la 70-71 parca, dar noi suntem mai mici cu 1-2 saptamani. Si am vazut ca burtica a luat avant acum, de vreo saptamana, de cand toti, inclusiv doctorita mi-a zis ca eu in loc sa ma ingras, slabesc. Na, ca s-a suparat burtica si a crescut, sa vada toti! Si kg am 4-5 in plus, dar mi-am diversificat mult meniul fata de perioada de dinainte de sarcina.
Nu am mai scris de mult ca am inceput cursurile, am orar zilnic, asa am cerut, sa-mi puna 4-6 ore pe zi si cum am ore multe...Am mai fost si plecata la Cluj (fetele din Cluj, cand mai vin o sa va spun sa ne intalnim) sa termin si cu doctoratul, sa ma pot ocupa de bebe asa cum trebuie.
Noi suntem bine, bebe misca toata ziua, in special cand beau eu ceva. A venit si rezultatul la amnio, este bine, s-a confirmat baiat, deci baiat ramane, nu mai poate sa-mi zica nici un doctor altceva, ca am negru pe alb scris 46XY ![]()
Va pup!
18+ 
honeybaby spune:
Roxana daca nu te mai doare burta nu cred ca a patit ceva. Bebe sta protejat acolo de lichid.
Oana astept pozele cu camasuta. De unde ai luat-o si cat a costat??
Eu inca nu m-am uitat dupa asa ceva. Defapt nu am dormit niciodata in camasa de noapte. Sunt fan pijamale cu bluza si panataloni, dar cum in spital nu te lasa m-ar interesa o camasuta mai scurta, ca a ta pe care acasa as putea s-o port cu panataloni de pijama.
Atb- la Auchan caruciorul este 12 mil . Cel putin in bucuresti.
Maine plecam din bucuresti si eu frec menta de forum in loc sa fac bagajele.
Am facut poze la burtica, sunt ele cam in ceata ca le-am facut singura in oglinda, dar pana imi aduc aminte sa-mi pun sotul sa fac seara nasc.
Denisa,
14 + cu kinder-el
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
honeybaby spune:
babyangel mie din lista de nume imi place Codrin.
Denisa,
14 + cu kinder-el
Eric - Andrei
POZE
Stefanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vladimirescu FREEDELIA - eu nu as vrea sa aruncam cu pietre in mamele care nu alapteaza sau care se intorc la serviciu de cind are copilul 2 luni sau mai stiu eu ce - e alegerea lor, sint si ele mame si isi iubesc la fel de mult copiii, doar ca aleg sa traiasca altfel decit aleg eu, asta e tot. Prietena de care ziceam e adevarat ca nu a vrut sa alapteze, si mie mi-a parut rau de alegerea ei, dar sa stii ca baiatul ei a crescu la fel de mare si sanatos ca si al meu alaptat, iar cind erau impreuna ea se juca de mama focului cu el, mult mai mult decit o faceam eu cu copilul meu, il distra teribil... Eu si ea sintem extrem de diferite, asadr nu ma mir ca am facut alegeri diferite. Dar nu o condamn, ca am vazut cu cita rabdare si veselie se poarta cu copilul ei. Cit despre lasat copilul cu strainii... asta e la o prima privire, te asigur. In fapt, pot sa-ti spun ca eu insami am ales sa am bone, nu una ci doua, pt ca sa nu aiba ture lungi si sa aiba toata atentia si rabdarea necesare copilului meu. Am lucrat foarte repede dupa nastere (2 luni) si atunci mi-a trebuit un ajutor mai disciplinat decit de la o bunica sau ruda, in sensul ca bonele mi-au crescut copilul asa cum le-am zis eu si nu altfel, nu au avut voie sa fie creative nici cu alimentatia, cu nimic. Plus ca ce bunica s-ar lasa urcata in masina o data la 3 ore si adusa cu copilul la birou la mama pt alaptat sau pe coclauri unde filmam sau faceam poze de catalog? Si pot sa te asigur ca, in acest fel, copilul meu a fost cel mai alintat dintre toti, nimeni nu a tipat la el si nu l-a scuturat de nervi, pt ca fiecare am stat cu el doar atunci cind eram perfect calmi si cu gindul la copil, nu cu copilul in brate, si cu telefonul cu probleme la ureche... Cred sincer ca, in cazul meu, asta a fost cea mai buna alegere, pentru ca din pacate eu nu sint genul care are o rabdare infinita si mi s-a intimplat de multe ori sa tip la copil sau sa ma port urit numai din cauza ca stateam prea multe ore cu el fara pauza... si mi-e mult mai bine sa stau mai putin cu el dar, atit cit stau, sa fiu buna si zimbitoare. Desigur, am cel mai adinc respect pentru mamele care se descurca singure fara ajutoare, uneori chiar cu 2 copii, uneori si cu serviciu... dar din pacate eu nu as putea, nu am atita putere. Asa ca... fiecare dupa puteri :) Si, mai ales, e bine sa fim constiente ca sint mai multe feluri de a-ti creste bine copiii, nu numai felul in care am ales noi sa ii crestem... Scuze, iar am fost logoreica... Adevarul e ca azi m-am enervat rau pe sotul meu care mai mult ma incurca decit ma ajuta, plus pe producatorul cu care lucrez si care se face ca am uitat ce am discutat, plus pe constructorul de pe santier care iar ma tapeaza de bani... asadar am ramas in pat de azi dimineata, si mai dau un telefon, un email, dar mai trag cu ochul si la ce ziceti voi, ca imi face bine... Pup! 16+ cu ![]() mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos) |

Stefanna mami de fetita si
18+
ate_09 spune:
Buna seara !!!!
Am sosit si eu de la control...siiiiiiiiii........vom avea un baietel!!!! 

Inca sunt euforica....deci intuitia nu m-a inselat. De cand am facut testul de sarcina am simtit ca va fi baietel!!
asteptam un
18+ Doamne ajuta! 
Bebe Mic
Lista burtici si bebici
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
dayanara spune:
asa ate, echilibreaza scorul aici, felicitari sa aveti un baiatel sanatos!
drum bun denisa, cand te intorci?esti o graviduta model, slaba si u burtica :)
nu ma mai doare dar parca tot mi.e frica sa nu fi patit ceva...
roxana
15+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
freedelia spune:
Vladi, sa ma ierti, darasa sunt eu mai capoasa si as vrea sa explic ca eu intr-o mama care REFUZA sa alapteze (adica nu ca nu poate, fizic sau psihic, ci nu are chef) si care isi lasa copilul ca sa mearga la distractie non stop nu arunc cu pietre, ci nu o consider mama.
Sunt multe situatii in viata cand decizia cea mai buna este sa ne intoarcem la serviciu sau sa intrerupem alaptatul, etc. Dar sunt si cazuri unde este clar ca unii parinti nu pun interesele copilului pe locul intai.
Si ca sa nu par si mai "rea" decat deja probabil ca ma crezi, am sa iti spun ca si eu am avut bona live in (adica la dispozitia mea 24 de ore pe zi, o mai am si acum 6 ore pe zi, am avut si parinti care m-au ajutat, si femeie la curatenie, ba chiar m-am intors la serviciu relativ rapid dupa nastere (6 luni prima data si numai o luna a doua oara). Intre timp, am decis ca nu merita sa pierd clipe importante din viata copiilor mei si am renuntat la serviciu, dar asta este alta treaba -- ne-am permis, am simtit ca asta vreau si imi e super bine. Deci departe de mine a judeca vreo mama care revine la munca sau are bone. Ceea ce am zis este strict la exemplul dat de tine, ca prietena ta a vrut sa slabeasca si nu a alaptat si a revenit puternic in viata sociala lasand copilul acasa poate si noapte de noapte ca sa mearga la petreceri si alte alea. Judecata sau nu, mie mi se pare foarte clar ca asa o mama nu pune interesul copilului pe primul loc, ci pe al ei.
18+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
ate_09 spune:
Multumim!!!!!!! 

Avem 249 de grame; diametru biparetal (BPD) 42.6 mm; circumferinta abdomenului (AC) 126.1 mm si ne-a asigurat ca totul este foarte bine!!

asteptam un
18+
Doamne ajuta! 
Bebe Mic
Lista burtici si bebici
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
Stefanna spune:
ATE, felicitari pt gandacica bleu, sa fie sanatos si sa ti-l ocroteasca mereu Doamne-Doamne.Saru-mana ca ma trecusi pe listuta.
ROXANA, hai ca acusi ne confirma si Castelana ca are boy, si uite asa echilibram noi balanta cu scumpii nostri de cavaleri
BABYANGEL, eu una cred ca s fi trecut f greu peste o chestie ca asta.Dar stim cu toata, ca cel ce vrem cel mai mult e sa avem copii intregi, sanatosi, complet functionali.Asta e cel mai mare dra, si cred din toata inima ca asa il si vei primi.
CHILD wooooooooooooooow, slava Cerului pt rezultatul de la amniocenteza.Au trecut de acum emotiile( cele negative) deci enjoy, mamica fericita ce esti.
VLADI, mai toata lumea te-a tras de-o ureche din cauza de fumat... da-o si pe a doua la mine.... da bine vbre, noi te-am pus colo in top la "esemple" pe toate liniile si mataluta ne faci una ca asta.Ne rugam s ate intorci cu cele mai bune vesti de la Geneva.
Gravidutle noi bun venit si cate 
Ma duc ca mai am niste distractii prin casa

, conbinate cu ceva cetire de povesti si construit din cubulete.
Cu pupici la toate fetele dragute.
Stefanna mami de fetita si
18+ 
honeybaby spune:
Ate fericitari pt baietel. Sa creasca mare si voinic la mami in burtica ( si dupa ce iesi din burtica sa creasca mare si voinic continue)
Roxana ne intorcem duminica seara.
Eu zic ca daca aveai ceva inca te durea burtica, sau macar se intarea, dar daca te simti ok nu ai de ce sa-ti faci griji.
Denisa,
14 + cu kinder-el
Eric - Andrei
POZE