Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

dupa ce v-am zis noutatile, vreau sa felicit si pasaricile noi dar si putoiu nou venit! Sa fie sanatosi si cuminti!

Fetele, ajutati-ma cu nume de baieti ca parca nu-mi mai suna bine cele pe care le aveam eu pe listura
Ma duc sa mai caut pe niste site-uri, si vin sa vi le spun sa va dati cu parerea

Anca
18+ sau
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

dupa ce v-am zis noutatile, vreau sa felicit si pasaricile noi dar si putoiu nou venit! Sa fie sanatosi si cuminti!

Fetele, ajutati-ma cu nume de baieti ca parca nu-mi mai suna bine cele pe care le aveam eu pe listura
Ma duc sa mai caut pe niste site-uri, si vin sa vi le spun sa va dati cu parerea

Anca
18+ sau
si mami de Lucas

mai mai mai
Babyangel, sa fie sanatos, nu? asta e important!
felicitari pentru rezultatele de la medic.
Si acuma stai si tu un piculetz ca pana la 40 de saptamani mai esteeeeee, si nu se stie cate nume ti se vor parea potrivite.
rabdare si veti gasi voi acolo nume potrivit.
cat despre inspiratie... acum sint site-uri, carti, in toate limbile cu interpretari, etc.
Sa-ti traiasca bebe-ul si tu sa fii mamai fericitaaaaa!!!!!!

castelana fericita 14+

Mergi la inceput

Castelana, nu pot sa spun ca nu sant fericita, pentru ca mereu mi-am spus in sinea mea ca nimic nu e 100% sigur, si ce o vrea DD , aia sa fie!
Dar deja mi-a trecut prin minte toata perioada de bebe a lui Lucas si parca am un zambet pe buze fara sa stiu de ce...
In fine..voi alege 5 variante de nume , dupa care nu mai caut..nu-mi plsce sa stau fara nume la bebe! Asa ca in urmatoarele zile, ma voi stabili la un nume cu siguranta!

Pana atunci..chef sa fie nu? Ca la baieti aici se da de baut si vorba ta..sa multumim lui DD ca totul se dezvolta normal si nu avem probleme de nici un fel..exceptand kilogramele in plus

Anca
18+ sau
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

neata fetele,

va astept la o cafeluta cu laptic?? azi e vineri!!!! ura!!! vreau si eu maine sa mai ma plimb prin magazine, pe la hainute, ura!!! desi sotul meu zice sa nu mai ma grabesc asa cu cumparatul, chiar daca iau culori neutre. n-ai si tu rabdare?? of.... n-am

babyangel, s-a sucit bebe? nu mai e fetita? da... nici baietel nu stii sigur? te tine in suspans, ce sa mai!!! las, ca poate vedeti sigur la eco urmatoare, sanatos sa fie, si poti sa iei oricum hainute albe, galbene, verzi... nu??

castelana, multu pt voia buna pe care o aduci intotdeauna cand ne scrii. si ce frumos mai scrii. azi e soare si frumos afara, asa ca avem toate motivele sa fim vesele si voioase. plus ca vine weekendul.

o zi usoara, sa treaca repede si sa ne bucuram de vremea asta frumoasa cat mai e.

va dulce. pa pa

vio asteptand pe bebe 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Buna dimineata fetelor,
babyangel ce bine ca e ti-a confirmat ca este totul bine si sarcina evolueaza normal! eu am programata ecografia de morfofetala peste doua saptamani.
ate_09 aseara mi-am facut o salata mare de ton, e prima oara cand mananc de cand am ramas insarcinata pentru ca dr l-a pus pe lista neagra. am pus sucul de la doua lamai insa tot nu mi se parea suficient de acra, desi sotul nu a putut-o gusta.
alina_bubulina felicitari pentru cele doua fetite! Sa creasca mari si sanatoase!

Eu am scapat de problemele digestive consumand cel putin jumatate de kg de struguri pe zi, de cate ori simt senzatie de greata sau de disconfort la stomac. Si multe, cat mai multe acrituri: rucola, andive, muraturi.

va doresc o zi exceptionala tuturor!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_bubulina

Priviti ce mai semnatura am!!

Alina

Mami de Diana si Ema

felicitari!!! sa fie sanatoase si sa stea la mami in burtica pana la termen!
cum le vei alege numele fiecareia? prima va fi ema sau diana?

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

neatza burticutze!!!
Mai ce schimbari de situatii pe aici...babyangel important e sa fie sanatos bebe. Dar eu tind sa cred ca va ramane baietel pana la final .
alina_bubulina si stefanna v-am adaugat la listuta.
Fetelor multumesc pt ideile de meniuri. Deja ma gandesc la cartofi copti si la salata de ton
oanaiacovita ai o burtica superba!!! Arati foarte bine grviduta!!!!!

Astazi e marea zi si pentru noi. Diseara merg la control si sper sa-mi afisez si eu carutul diseara!! Vai ce emotii am.
Dimineata cand ne-am trezit, sotul spune: "am visat azi noapte ca vom avea o fetita!!" . El isi doreste mult fetita, da eu parca simt ca o sa abia mama un baiat

asteptam un 18+ Doamne ajuta!

Bebe Mic

Lista burtici si bebici

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Ate, tu cand faci o eco sa vezi si tu ce ai in burtica? Parca si eu as tinde sa cred ca baiat ramane

Vio, am intrebat de 2 ori pe dr daca se vede sigur ca e baiat, si a zis ca da...Si cand i-am zis ca la eco 4D de 14 saptamani parea sa fie fetita, mi-a zis ca la 14 s sansele de eroarea sant mari...dar acuma e sigur
Deci voi avea inca un putoi blond ? sau de data asta este negru? Nici eu nici sotu nu suntem blonzi, ba chiar bruneti , inclusiv la ten..
Lucas seamana la ten cu al meu tata care e mai blondut ..asa.

Greenfrog, iti doresc si tie aceleasi vesti bune despre bebe, si sant sigura ca asa va fi...Eu zic ca santem "veterane" si nu mai apar probleme cu bebeii, desi mai sant fete pe aici care au avut problme la 20-22 de saptamani

Si, in cateva minute trimit topul numelor, in ordinea preferintelor mele!

Anca
18+ sau
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

babyangel in seara asta merg si eu la control.
Hai sa scriu si eu cateva nume ce mi le-am pregatit
pt fetita: Irina-Stefania (asta cred ca ramane batut in cuie daca vom avea fetita)
iar pt baietel: Stefan, Horia, Tudor, Radu, Serban. Cam astea sunt preferintele mele

asteptam un 18+ Doamne ajuta!

Bebe Mic

Lista burtici si bebici

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Babyangel super tare faza,dar dk la 4D ti-a zis baiatel eu cred ca asa e Felicitari!!! sanatos sa fie acum astepti pana data viit. sa vezi ce-ti zice.Chiar ma gandeam ca data viit ( 13 nov.) trebuie sa fac si eu morfo. si 4D si poate imi zice ca e fetita dupa ce stie tot neamu si tot teatru ca am baietel hhihihihii ar fi super tare.Ce conteaza sanatos sa fie si asta inseamna ca se tine de surprize de mic

Delia13 17+ David Andrei

Mergi la inceput