Fulgusori de nov-dec 2009 (126) - cu fulgusor nou!
Raspunsuri - Pagina 9
Ancutza_Bro spune:
Kreliutz maaaare nebunica mai esti, tu cu mesajele tale cu subinteles
Anca 35+
POZE
AMR 5 SAPTAMANI !!!
krelia spune:
Ramonik, da, chiar..ce chestie.....fix la o saptamana ...ehe,,ce vremuri.....p'atunci eram in cautare de toale si accesorii pt nunta....acum, mai e un pic si vine tzutzupidu' mic
krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai
Andrecluj spune:
Schimbul 3, ati preluat stafeta? Si haideti sa nu dedicam nimic nimanui zilele urmatoare, sa ne mai linistim toate, ok? 31+ Chiara Ada
krelia spune:
cine mah...jeeeeeee?
vezi de treaba, ca mi-s nevinovata..nu recunosc nimic
Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Bro Kreliutz maaaare nebunica mai esti, tu cu mesajele tale cu subinteles Anca 35+ POZE AMR 5 SAPTAMANI !!! |
krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai
tiusca spune:
Lumi--Feliicitari!Sa ai o bebelina mancacioasa si sanatoasa!
Fetelor eu ma bag la culcare.Sper ca maine nu mai ninge!
Noapte buna!
smaranditza spune:
FELICITARI, Lumi, si BUN VENIT PE LUME - Alexa Annabelle Denise
Sa va dea Dumnezeu sanatate si o viata plina de bucurii!!!
cor] LA MULTI ANI, ANNABELLE!!!
Dupa emotiile traite zilele astea, cred ca meritam o pauza de cel putin o saptamana, sa ne revenim Sper sa putem tine toate cozonaceii la copt, si sa ne putem bucura de ei cat mai aproape de termen
Noi am fost azi la eco, dar a fost cam expeditiva vizita. Ne-a spus ca nu a mai luat asa mult in greutate fata de ritmul in care incepuse luna trecuta. Acum are 2500 grame. Ne-am bucurat si eu si sotul, pentru ca un bebe peste 3500 gr. ar fi insemnat sigur cezariana la inaltimea mea, si la cat sunt de ingusta in bazin.
Asa ca...inca mai trag nadejde la nasterea naturala
Luni mergem la medicul cu care voi naste. Pana acum am fost la particular, la un medic fooooarte bun si priceput. Insa, pentru ca nu pot naste cu el, ne-a recomandat astazi un altul, cu care vom face cunostinta luni. Avem un pic emotii...pentru ca eu sunt foarte pretentioasa cand e vorba de medici... speram sa fie totul ok. Am inteles ca cel cu care voi naste este un glumet si jumatate, si tot razand cu el, iti dai seama ca ai si nascut Sper sa fie asa
Vazand cum se precipita lucrurile pe-aici, am cumparat astazi patutul. Am vrut sa luam si salteaua, dar sotul a zis ca mai bine sa va intreb pe voi inainte Salteaua aceea de cocos e toata din cocos? Pentru ca am fost la un magazin si ne-a zis ca a avut dar nu mai are, iar la altul - avea, dar un strat cocos dedesubt, un strat de burete la mijloc, si altul de cocos deasupra. Cand am intrebat-o pe vanzatoare daca nu are numai din cocos (fara burete) a facut niste ochi mari si ne-a zis ca nici nu exista asa ceva
Ma puteti ajuta cu ceva informatie in domeniu?
Aceeasi ochi mari si mirati ii intalnesc si la cei la care le spun ca noi nu vrem sa ne cumparam set lenjerie patut, ci doar cearseaful pt saltea (sau material pe care sa il coase croitoreasa), pt ca bebe nu va avea nici perina nici plapumioara (i-am luat deja sac de dormit). Astazi chiar ne-a intrebat cineva: "si daca va regurgita bebele direct pe sacul de dormit, ce faceti?" hm...la asta nu m-am gandit...
Poate spun prostii acum... dar ma gandesc: daca doarme cu bavetica la gat? Ar regurgita acolo in caz de ceva...dar pe de alta parte...ma gandesc sa nu se intoarca cumva si sa se stranguleze cu ea
34+
Ancutza_Bro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui krelia cine mah...jeeeeeee? vezi de treaba, ca mi-s nevinovata..nu recunosc nimic
krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai |
bucuria ta, ti-am dat prilej sa-ti scoti mascariciul la inaintare
Anca 35+
POZE
AMR 5 SAPTAMANI !!!
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Schimbul 3, ati preluat stafeta? Si haideti sa nu dedicam nimic nimanui zilele urmatoare, sa ne mai linistim toate, ok? 31+ Chiara Ada |
deacord, saptamana asta facem o pauza
Anca 35+
POZE
AMR 5 SAPTAMANI !!!
dymomo77 spune:
Fetelor eu cand am stat in mai-iunie la Cuza Voda nu am vazut gandaci. E drept insa ca si infirmierele mai mult intindeau mizeria pe jos decat o spalau iar pt un asternut curat trebuia sa dai spaga sau sa faci scandal. Si eu care speram ca la nou nascuti e mai bine.
35+ Dan Mihail
ionelamaria spune:
Am vb cu Lumi si sunt foarte bine amandoua. Fetita nu a stat nicio clipa la prematuri. De maine spera sa poata alapta... ca a ajutat-o o asistenta si are colostru acum.
Pt fetele din Iasi: a spus ca medicii , asistentele, moasa, infirmierele s-au purtat suuuper cu ea... ca nu are de ce se plange... ca nu a lasat-o cu hainute pt bebe nici pt ea... doar scutec de unica folosinta.
Mai incercam si maine sa aflam cate ceva
Intre timp, noapte buna!
31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE