Fulgusori de nov-dec 2009 (126) - cu fulgusor nou!
Raspunsuri - Pagina 10
dana n. spune:
Buna seara!
Krelia, esti tare fata Felicitari ptr vestile bune.
Elenic, ma doare spatele si nu numai...
Stephy, hai, nu mai fi trista.
------------------------
35+ David
Albume foto
krelia spune:
perfect de acord cu pauza de-o saptamana....sau si mai mult....sa mai creasca fulgusorii nostri!
ionela, multam pt vestile la cald!
Ancutz, daca-i musai, cu placere
dana...apoi, daca-i bal, bal sa fie....ca pana nasc...am rabdare..sa..dansez
tu ai grija cu spatele, da?
krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai
BoboMom spune:
Felicitari pentru vestile bune de la dr!
Smaranditza, nu e bine sa doarma bebe cu bavetica la gat, din acelasi motiv de risc de sufocare. Lasa ca se spala hainutele, inclusiv sacul de dormit.
Am dormit si ma simt bine. Nu mi-a mai fost rau. Poate a fost totusi de la mancare. Eu zic ca mai rezistam macar pana dupa baby shower'ul de sambata viitoare
Laura 34+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
zuza_zuzi spune:
Smaranditza, nici eu nu am luat inca salteluta pt patut, pt ca am acceasi dilema. E ok aceea tip sandwich, ce grosmie trebuie sa aiba? Inca ma mai documentez... Sora mea a avut din fan in 2006, insa nu am gasit deloc... Poate ne ajuta fetele care au cumparat deja.
Si eu ma gandesc sa imi iau material pentru lenjerie, o sa iau din Obor ca e o mare diversitate de culori si modele. "Croitoreasa" va fi mama mea, ca nu e mare lucru... un cearceaf pt saltea si unul de pilota...
Poti face si tu la fel...iei mai multe materiale, oricum vei schima ff des lenjeria.
Hmm.. cu regurgitatul pe saculet...dap ..e o pb,sigur se spala, dar tr sa ai de rezerva, parerea mea...
33 cu bebelinda Andrada Ioana
betty78 spune:
Am intrat si eu sa le felicit pe cele 2 mamici Simina si Lumi, sa le doresc recuperare rapida si laptic din belsug iar micutelor bebeline sa le urez multa sanatate, sa fie papacioase si lsa le aduca parintilor numai bucurii in suflet.
Betty78 35+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Doamne, nu imi vine sa cred ca Ministrul sanatatii a emis un asemenea ordin stupid.....e o idiotenie mai mare decat capul lui..... Pai care bani frate, ai statului, ca nici macar analizelele nu ne sunt decontate, d-apai procedura....si apoi daca se fac liste cu prioritati, apare un alt fel de spaga....uff in ce tara de tampiti traim si doar noi i-am ales
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Doamnelor, va doresc o noapte buna si linistita si cu cat mai putine vizite la toaleta
pozele noastre
asa creste bebe Mario
krelia spune:
Noi am luat saltelutza jumi-juma, o parte tare din fibra cocos (pt primele luni, cand se dezvolta coloana) si o alta parte din spuma BIO - 100% Latex natural.
Cearceaf i-am luat din ala din bumbac textil, cu elastic la colturi, care se prinde sub saltea.
Iar pt a nu murdari hainutele, sacul de dormit sau cearceaful...prea mult ..cred ca o sa-i pun ceva sub capsor, poate un prosopel subtire sau ceva absorbant...inca nu stiu sigur
krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai
zuza_zuzi spune:
Bety, de acord cu tine, te doare mintea ce le mai nazare. Va dati seama ca au studiat problema...ma intreb alte lucruri nu aveau de reglementat? Dar situatia spitalelor si cate si mai cate...oooofff ce oameni!!
33 cu bebelinda Andrada Ioana
shtephy spune:
Am venit si la schimbul 3 dupa ce mi-ati dat de lucru ...adica de citit cateva pagini bune,dar buneeee.Si eu imi doresc sa nu mai facem dedicatii(sa nu avem nevoie) pana pe 1 nov.
RamonaC iarta-ma te rog ca am disparut fara lamuriri.
Varicele astea,vaginale sau vulvare cica sunt destul de rare si stai linistita ca daca era sa apara ,erau instalate deja.
Se vad,se simt,ma dor daca stau in picioare sau merg mai mult de 30 minute.
Asta e,trec imediat dupa nastere.
Krelia in primul rand felicitari multe multe multe.
Ce face cumintenia asta din om (col )
Ramane 1.11,da?
Cu acel mesaj ...tare de tot.
Smarandita si Roxyaly felicitari pentru vestile bune.
Monis si Andre eu chiar banuiam ca e acelasi domn,dar daca voi ziceti ca nu,va cred ,n-am ce face
revin
_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 31+