Fulgusori de nov-dec 2009 (126) - cu fulgusor nou!
Raspunsuri - Pagina 8
dankutza spune:
Bine venit pe lume celor 2 bebeluse grabite
LAvinia sunt aici, dar numai seara. Am de munca ca la balamuc si cu o jumatate de ochi va citesc.
Ralia si Ancutza Bro multumesc pt pontul cu kitul de mulaj. Am googalit si am gasit pt kitul Baby Art diferite preturi pe diferite siteuri. Astea sunt siteurile:
bebe-strumf punct ro
sfinx-bebe punct ro
bebelusultau punct ro (cele mai multe kituri)
bebecurier punct ro
Nu am avut timp sa compar preturile. O s-o fac la un moment dat.
Referitor la Detralex, eu nu as lua pe prioada sarcinii. AM luat si este foarte bun. Dar, repet, nu am de gand sa iau pe perioada sarcinii.
Am fost la curs la Filantropia. O sa intru in weekend si o sa va scriu detaliat ce s-a discutat la modulul 2. SPer ca pana ajung sa scriu despre modulul 4 sa mai fie cineva pe site, ca deja m-am cam speriat ce grabiti sunt unii dintre fulgusori.
29+ moi si Cezara Maria
Trimestrul III
Andrecluj spune:
[quote]citat din mesajul lui elenicAndre ce mai faci? ce noutati mai ai?[quote]Multumesc de intrebare, sper sa am noutati maine, daca ma primeste la cinema.Tu cum te mai simti? Ai citit ce a scris Krelia, da? Ca are multa dreptate. ROxyaly felicitari mari si multe. 31+ Chiara Ada
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria barbatii nascuti pe 1 nov sunt super... pai... atunci ma bag sa nasc si eu pe 1... chiar daca tati ne gaseste acasa. Asta macar pt nora mea ( bebelina de ramonika) |
lasa, lasa, nu te mai baga, ca e prea devreme...
vreau ginere fortos in primul rand, nu conteaza cand e nascut. plus ca sagetator ar fi mai bine ca scorpion (zise o scorpioanca )
krelia spune:
Andre, monis, la noi in familie sunt 2 scorpioni de noiembrie, bunica si tata...asa ca, ma-ntelegeti de ce vreau si eu macar 1 nov.....ca sa nu mai zic ca 6 m-ar sui pe culmile extazului .....ca sa fie ca a mea
roxy, felicitari pt vestile noi si bune, tin pumnii pt maine!
elenic, da, mr.Col a ajuns la 3cm si este inchis. Nu am orimit nici o dezlegare, ca doar acum nu tb sa ma culc pe o ureche.....asa ca, baga mare orizontala, lipita de pat ...doar pishu si daca n-are cine, papa!
monis, ce fata buna esti tu...daca ma lasa muschii burtii de la atata hlizeala..macar alti muschi sa functioneze ...asa da prietenie, domle!..parol!
Ramo, nu cred ca ai tu ghinionu' asta...cu col de 7....atata vreme cat un col normal parca e 3 sau 4...nu?.....asa stiam...asa citisem....circulara aia, cand o are, cand n-o are...data trecuta era cu picioarele in dreapta si nu o mai avea, acu' e cu ele in stanga...pesemne cand s-a intors...si-a tras si cordonul dupa el...care este asa, in esarfa, cum isi tin primarii tricolorul ....nu e de jur-imprejurul gatului...oricum, atata vreme cat nu-i face rau la respirat....dovada ca bradicardia i-a disparut...inca nu disper
krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai
Ramonika spune:
krelia - ai fost tare cu mesajul ala. mi-a luat vreo 5 secunde sa ma prind , nu de alta, dar citesc pe diagonala uneori, de nevoie...
RamonaCopot spune:
citat din mesajul lui Ramonika krelia - ai fost tare cu mesajul ala. mi-a luat vreo 5 secunde sa ma prind , nu de alta, dar citesc pe diagonala uneori, de nevoie... |
si eu am vrut sa felicit pentru acel mesaj, dar m-am impleticit la pericirculara aia...
e super tare, cate semne ortografice mai frate....
nu mi-a zis nici o dimensiune la col, doar ca e inchis si normal. Eu is aia anormala, dar eu sper sa nu bage de seama fi-mio .
Ramona,
36+ DOMINIC ANDREI
ionelamaria spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramonika
lasa, lasa, nu te mai baga, ca e prea devreme... vreau ginere fortos in primul rand, nu conteaza cand e nascut. plus ca sagetator ar fi mai bine ca scorpion (zise o scorpioanca ) |
Acum na.... ce sa spun... daca nu il cunosteam atat de devreme pe sotul meu... sigur nu era el... ci un scorpion... Chestie de noroc.... sau de ghinion.... depinde mult de momentul in care se face evaluarea. Acum nu ma supar daca bebe se naste in ultima zi din zodia scorpion... ar fi la termenn dupa eco... si tati acasa.... dar e bine sa vina cand e pregatit.
31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
krelia spune:
..dac-ai stii ce greu mi-a fost sa gasesc cuvintele potrivite.....desi, tare mi-e ca ma paste o cana cu ceai din frunze de zmeura de la monis.......da' macar stiu ca am mai incercat odata.....sa expun problemele ultimului trimestru de sarcina, desigur
citat din mesajul lui Ramonika krelia - ai fost tare cu mesajul ala. mi-a luat vreo 5 secunde sa ma prind , nu de alta, dar citesc pe diagonala uneori, de nevoie... |
krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai
ionelamaria spune:
noroc de tine... ca eu nu ma prinsesem
vesnic recunoscatoare....
31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE