Prichindei martie - aprilie 2005 (129)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Offf, abia acum am vazut mesajul despre fete... Imi pare rau ca au fost asa bolnavioare! Sanatate multa, sa isi revina complet repede! Si tie multa sanatate si... rabdare la pat

Anca Micaela, mama Emei Ioana si 6+

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Anca - multumesc!

Am editat mesajul, ca sa nu mai scriu unul nou.

Poze n-am mai pus, dar poate ne vedem la locul de joaca, ce zici? Poate le mai convingem si pe restul fetelor.

Eu as vrea tare mult sa ne mai vedem, insa as putea dupa 10 martie, sa ajung intr-un punct mai safe , ca deocamdata cam am un morcov, mai ales ca duminica n-am avut de lucru si am iesit pe viscolul ala, ne-am dus la pitici, si m-au luat contractiile.

Sau la vara in parc, ca mi s-a luat de troienele astea...

31+

Mergi la inceput

M-as bucura sa ne vedem cu prichindeii! Dar intr-adevar si eu vreau sa scapam de nameti (probabil polei de maine!), ca mereu dezgrop masina si mi s-a urat. Ai grija de tine - sunt sigura ca te plicti rau, dar e mai bine asa... trece repede!

Anca Micaela, mama Emei Ioana si 6+

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

wow Anca felicitari pt bb2, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos, ma bucur mult pt voi

Andira uff ce-ati mai tras,multa sanatate la fetite

la noi totul e ok, Cezar a fost racit, a dat-o in tuse si de 1 luna tot asa o tine, acum mai tuseste asa 1 dat ape zi doar sa ma streseze pe mine, raceala a dat-o la toata lumea inclusiv Anastasiei

pitica e super , e asa de cuminteeee, papa , doarme, acum sta in fundulet, a facut 7 luni, face bravo, pa si stie sa dea noroc, e o dulceata , rade toata ziua , e innebunita dupa Cezar cand il aude sau il vede nu-i mai trebuie nimic, nici mancare nici somn nici jucarii, rade la el si chiuie

eu ma lupt cu kg, am reusit sa dau jos 6 si sa ajung cam de unde am plecat cu sarcina 2, dar si atunci eram grasunica, acum vreau undeva pe la 55 kg, mai am mult de munca dar pana la vara sper sa reusesc

cam atat despre noi
poate dupa ce se mai incalzeste ne vedem cu piticii

pupici la toata lumea

felicitari si pentru mamanati si cenia , sa aveti sarcini usoare si bb sanatosi

daca vreti sa ne vedeti http://picasaweb.google.com/adriana.fedorca/7LUNI7Februarie2010?feat=directlink
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Adriana, . Multumesc frumos pentru gandurile bune!
Ma bucur ca sunteti bine si ca ati scapat de raceli. Spor la lupta cu kilele! Eu o aman ...

Anca Micaela, mama Emei Ioana si 7+

Poze Ema
Poze Ema2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

buna , buna tuturor,

dupa o lunga absenta ...astazi am devenit nostalgica si mi-am dat seama ca nu am mai trecut de foarte mult timp pe la voi, desi am petrecut atat de mult timp cu voi aici... timp frumos si plin de invataminte. maine alex face 5 ani...si stau si ma intreb unde au zburat atatia ani ... si rememorez ziua de 16 feb de acum 5 ani... controlul, iesitul la prajitura de seara ... si "inconstienta" mea de a nu stii ce ma asteapta la o nastere naturala.

vroiam sa va salut , sa va urez tot binele din lume, si multa, multa sanatate pentru toata lumea si sa va spun ca in maxim 2 luni ne vom tine al doilea bebe in brate, bebe care e tot baietel ... asta daca nu cumva se grabeste ca si alex care a venit inainte de termen cu 2 saptamani.

andira pe tine te-am ochit la odisee ..suntem cam la fel cu varsta sarcinii .... doar ca tu mai ai un bb intre ai mei... sarcina usoara in continuare si da-mi si mie un pic de curaj pentru nastere ca mie mi-e frica de mor ...

anca mihaela sarcina usoara si tie , esti abia la inceput, sper sa nu ai greturi mari si sa fiti sanatosi.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005) si 31+

Mergi la inceput

Nino, ma bucur mult sa te citesc! Saru'mana pentru urari! Asa-i, sunt la inceput... Iti tin pumnii pentru nastere usoara si BB sanatos si voios!
La multi ani Alexului! Sa fie sanatos!
Ce zice de BB2? Ema e tare incantata si pune o gramada de intrebari...

Anca Micaela, mama Emei Ioana si 7+

Poze Ema
Poze Ema2

Mergi la inceput

Nino felicitari pt bebe 2, sarcina usoara in continuare si bb sanatos si frumos
La multi ani Mihai Alexandru pentru cei 5 anisori

_

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

wow...deja au trecut 5 ani...nu-mi vine sa cred
parca au trecut cam repede anii...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani Alex!!

nino, sarcina ushoara, bb sanatos!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

Mergi la inceput