Prichindei martie - aprilie 2005 (129)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

multumesc mult fetelor de urari.

sa creasca mari , frumosi si sanatosi si puiutii vostrii ... care deja sunt ditamai oamenii sunt sigura, eu ma uit la al meu si nu imi vine sa cred cat este de mare.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Nino - La Multi Ani pt Alex, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!

Ma bucur tare ca ai scris, si nu stiam de bb2! Sarcina usoara in continuare!
Nu te-ai inscris la odisee, nu? Ca nu te-am vazut pe listuta.
Hai si tu, iti fac galerie, ma bucur tare ca suntem "colege" din nou.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Nino, la multi ani pentru Alex!

Anca Micaela, mama Emei Ioana si 7+

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Wow! ce de-a bb 2 si 3!! felicitari fetelor! Nastere usoara si bebei cuminti

La multi ani Alexandru de Ninocikap! 5 anisori, Doamne ce a mai trecut timpul!!!

Andira imi pare rau sa aud ca ai avut asa probleme cu fetele!! Pupici multi si sanatate multa va urez si o sarcina usoara pana la capat

Noi suntem bine, la scoala, citeste deja . Se descurca bine si ii place si primesc numai laude pentru ea ceea ce ma face normal sa ma umflu ca un curcan I se da mana chiar frumos la scris si s-a schimbat tare mult in ultimele luni. O descoper zilnic si ma uimeste zilnic cat e de fasneata si ce asocieri face... stiti voi...cra cra

Julia creste si ea...ele cresc si eu tot mica raman

V-am pupat,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

fetelor multumesc mult de urari si vi le intoarcem inzecit.

Alex a trecut prin toate fazele de cand i-am zis de bb, initial nu l-a interesat, apoi incet incet ... a zis ca asta e, daca vine vine bb2, apoi a fost fericit ca e baiat si nu fata, si acum il asteapta sa ma creasca cat trebuie ca sa iasa din burta de la mami, asta si pentru ca stie ca dupa ce vine bb vine si el sa stea cu mami acasa nu mai sta la bunici. e la fel de dependent de mine, desi sta putin cu noi, si foarte atent cu mine, daca ma doare burta, sa nu ma loveasca. e un iubaret, cred ca e mai rau ca o fata.

andira pe la odisee am fost ...citesc , inca nu m-am inscris. poate o fac zilele astea. sunt inca destul de ocupata, obosita, inca merg la servici... dar poate ma inscriu chiar daca nu voi fi foarte activa.

va pup dulce pe toate.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani, Alex! Scuze pentru intarzierea urarii...
Nino sa-ti traiasca voinicul, sa fie fericit! Si felicitari pentru noua sarcina! Nastere usoara si bebe sanatos si voios!

Andira sper ca esti bine si tu si fetele!

Rp ce-ai facut cu locul de joaca?! Am vrut sambata sa-l vizitam si am avut surpriza sa-l gasim inchis... Ioana s-a cam bosumflat, noroc c-am dat de un pirat pe acolo, care i-a facut un catel simpatic dintr-un balon I-am mai cumparat si un puzzle cu printese si o zambila in ghiveci si am impacat-o.

Ariadna ma bucur sa te mai citesc Felicitari Soniei, deja scolarita!

A revenit si Ioana la sentimente mai bune fata de gradinita. Participa din nou la toate activitatile. S-a impacat cu Miss. A reinceput si sa scrie cu placere si desenele sunt din ce in ce mai frumoase. Cand am putin timp o sa pozez cateva sa vi le arat.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Asa citeste Sonia Au o programa foarte usoara si interesanta, care merge pe asocierea sunetului cu un gest. Asa incat ei nu trebuie sa recunoasca din prima litera, si combinatia sunet, litera, gest da rezultate foarte bune si rapide. Eu una is tare mandra de ea, nu credeam ca o sa citeasca asa de repede si frumos.

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani Stefan!!

ellinia

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

Mergi la inceput

La multi ani Stefan-ilor Elliniei si Cameron-ei

Ariadna E o scumpa Sonia Si Julia pe fundal la fel de scumpa
Asa citeste si Ioana, dar leaga doar cuvintele scurte. Pe cele lungi le citeste pe litere si nici macar nu incearca sa le lege, spune o bazaconie complet aiurea si rade fericita Dar cum aici mai avem un an si jumatate pana la clasa 1, ma amuz si eu cu ea

Mergi la inceput

La multi ani Mamacita! Sa fii fericita alaturi de familia ta frumoasa! ... si sa mai auzim de voi

La multi ani Alicia! Sa-ti traiasca frumoasa si sa fie fericita Caramella!

Mergi la inceput