Prichindei martie - aprilie 2005 (129)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

La multi ani pe 2010

La multi ani pt Ema Ioana (Anca Micaela),Melissa Ioana (Claudia_2803), Ioana Alexandra (Rrox3), Dora Ioana (Ionela R), Ioan Rares (Oanamaria Luiza ), Miruna Ioana (Miska), Rares Ionut (cristinatwo)
sa cresteti mari si sanatosi

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Multumim frumos, Adriana! La multi ani si Anastasiei! :)
Rrrox, la multi ani Ioanei!
La multi ani tuturor sarbatoritilor!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Dragi mamici,

Imi cer scuze ca postez off topic la voi. Vreau sa va spun ca s-au deschis bazare la sectiunea "Ajutor umanitar" a forumului, mai multe persoane avand nevoie urgenta de bani pentru a le fi salvate vietile sau pentru a continua tratamentele necesare.

Alexandra
Alex
Alina Donescu
Bogdan
Emma
Robi
Pentru copii

Deci va invit la bazare, poate gasiti ceva sa va placa sau sa va trebuiasca!

De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru aceste bazare.

Orice ajutor, oricat de mic, conteaza!

Va multumesc tuturor celor care ati facut donatii si celor care intentioneaza sa ajute!

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mergi la inceput

Buna! Pe unde mai sunteti? Cum suportati frigul?
Cu toata iarna asta revenita in forta, Ema m-a intrebat daca mai vine o data Craciunul :D. Mi-ar placea si mie... Pup

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Neata! Cum va petreceti asediul zapezii? Noi ascultam cum suiera vantul si de sambata dimineata nu am mai iesit din casa... Ema se bucura ca nu merge nici azi la gradi - ii place sa traga chiulul :)

Anca Micaela, mama Emei Ioana si 6+

Poze Ema
Poze Ema2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Wow, Anca Micaela 6+ !!! Felicitari! Sarcina usoara si bb2 sanatos si frumos

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Multumim pentru urarile de ziua Ioanei
Nu am mai intrat pe aici de ceva vreme, a devenit cam deprimant cu asa absenteism...
Mariuca e bine de mult, a ramas bineinteles cu cicatrice pe toata lungimea degetelului ei de pianista (ca-i lung, nu ca ar presta ea ceva la pian ). Am fost si la primarie, m-am certat cu consilierii pe acolo, vicele mi-a dat dreptate, cica or sa faca si or sa dreaga. Vom vedea...
Ioana a fost bine pana la vacanta de Craciun. Dupa 3 saptamani acasa, s-a readaptat greu si dupa un incident cu educatoarea, chiar a refuzat sa mai intre la grupa. A stat cateva zile doar cu directoarea (care-i aliatul ei). Am incercat chiar sa o mut la alta gradinita, dar fara succes. E prea mult pentru ea programul pana la 18. Plus ca se insista cu fishe si scris toata ziua. Totusi nu-i grupa pregatitoare inca, tot presandu-i cu scrisul (nu bastonase, litere, la rand, ca la clasa I) i-au cam stricat placerea scrisului... Anul trecut cat a fost la program lung o avea pe Mariuca la afterschool si i-a fost usor. Anul asta s-a trezit singurica toata ziua acolo cu tot felul de stresuri. Uff... greu sa fi mic... Am ajuns acum sa mai intre si la grupa, dar nu imediat cand ajunge la gradinita. Din fericire a revenit si prietena ei, care lipsise toata luna ianuarie. Si o asteapta pe maica-mea aproape cu disperare.
In rest e bine, iarna asta a racit doar de 2 ori si nu a mai ramas cu tuse ca anii trecuti. Deseneaza foarte frumos in continuare, chiar e talentata. Acasa e vesela si zglobie, foarte atasata de Mariuca. Inventam povesti la greu, tot felul de lumi care mai de care, am tot mers la teatru, unde e foarte atenta si foarte preocupata de costumatia actritelor Au inceput sa faca si ei la gradinita teatru de papusi cu o "papusareasa" si asta a atras-o imediat.
Cam atat cu buletinul de stiri.
Sper sa va mai citesc si pe voi.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Rrox, multumesc frumos! Doamne ajuta!
Pupici fetelor! Imi pare rau de supararea Ioanei - o recunosc in a Emei...
Buna treaba cu teatrul de papusi! Imi place ideea sa ii invete, sa le arate sa manevreze, nu doar sa fie spectatori.

Poze Ema
Poze Ema2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Uau, Anca, felicitari!! Nastere usoara si bb sanatos!
Deci vine in oct?

Am uitat sa va spun ca sun din nou colega de odisee cu Cenia, va avea si ea bb3 tot in aprilie , si am zarit-o si pe Mamanati la odiseea de mai-iunie .

Fetele mele sunt in vacanta la bunici, cu zapada asta n-au fost nici ele la gradinita.

Am tras mult cu ele in decembrie, vreo 3 saptamani am fost efectiv in fiecare zi cu ele la spital.
Prima data a facut Irina 39,5, am dus-o repede, si la analize a doua i-au iesit leucocitele 25.000.
I-am pus branula, si a stat pe antibiotic IV 7 zile, cu mers de 2 ori pe zi la spital, dimineata si seara, pentru tratament.
La o zi dupa ce i-am scos branula Irinei (nu va spun cat stres pe noi cu branula, sa aiba grija sa nu se loveasca, zurbagiu cum e), Nati a repetet figura, numai ca la ea era si cu varsaturi.
Iar spital, iar hemograma, iar leucocite 25.000.

Evident, iar branula, 5 zile antibiotic IV, si inca 2 siropel. Iar stat cu ochii pe ele, sa nu se loveasca la manutza.

La 3 zile dupa ce i-am scos branula Irinei, imi face 38,4 (Nati inca facea 39+). La exudatul de nasuc, - pneumococ. Cules probabil de prin spital.

Tratament amandoua 7 zile cu picaturi.

Dupa care, pentru ca Nati fusese plina, plina cu secretii in piept, nu toate au iesit pe nasuc. Asa ca pe 30 dec noaptea impachetam copilul la ora 2.30 si mergeam la spital, pt ca facuse otita. N-au avut mare lucru ce sa-mi faca la Emilia Irza, asa ca m-am dus din nou pe 31 dec cu ea la Grigore Alexandrescu. Si iar 7 zile de antibiotic.

Dupa care, acum vreo 2 saptamani, Nati a facut si conjunctivita, probabil cu nesuferitul de pneumococ, luat de la Irina.
Din fericire asta a trecut usor, cu tratamentul pe care mi l-a dat dr. Ar trebui sa ma duc iar la control cu ea, sa vedem daca e ok, dar din nefericire nu e deloc cooperanta, a tinut ochisorii strans inchisi prima data, de-abia s-a putut uita medicul la ea.

Si deocamdata atat , pt ca nu s-au mai dus la gradinita. Ma astept sa o luam de la capat cu tusea si nasucul, dupa ce incep iar.

Pe mine tot balamucul asta m-a cam terminat, mai ales ca exact atunci au inceput zapezile. Acum sunt consemnata la pat, again, si astept sa treaca 34 sapt, ca sa fiu linistita.
Ma rog, nu stau chiar numai in pat, ca n-am stare, plus ca mai ies din casa macar la sf de saptamana, dar astept cu nerabdare sa treaca februarie.
Aprilie am inteles ca nu-l prind in varianta 2 in 1, dar e bun si martie.

31+

Mergi la inceput

Multumesc frumos, Andira! Dap, pe 2 oct ar trebui sa apara... :)
Ma bucur sa aud de Cenia si Mamanati. Mamici cu state vechi :D
Cum te simti? Ce zic fetele? Unde va mai vad si io intr-o poza?
Pup cu drag!

Poze Ema
Poze Ema2

Mergi la inceput