Prichindei martie - aprilie 2005 (129)
Raspunsuri - Pagina 6
adrianafedorca spune:
la multi ani fetelor
va dorim numai bucurii , multa sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor
andira felicitari pt bb3, esti foarte curajoasa, te admir, as vrea si eu inca un bb dar nu mai am curaj si nici nervii necesari
acum sa va zic de noi
Cezar e stirb de vreo 2 saptamani, azi a cazut si al 2 lea dintisor, la primul s-a cam speriat a inceput sa planga, zicea intruna ca e urat, la al 2 lea manca o eugenie si a venit la mine si mi-a zis: mami iar mi-a cazut un dinte
Anastasia e mucioasa, de Craciun am avut invitati si tocmai sora mea a venit cu raceala si azi a luat-o , e tare maraita si ii mai iese si al 2 lea dintisor
cam astea sunt noutatile
pupici la toata lumea
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adseana spune:
Va doresc din inima voua, prichindeilor vostri si celor dragi voua, un an nou îmbelsugat, fericit, linistit, plin de satisfactii pe toate planurile, sa aveti o sanatate de fier si nimic sa nu va stea în cale!
LA MULTI ANI 2010 !!!
Adriana si Alexandra (15.04.2005)
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
andrruzza spune:
La multi ani!
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
caramella spune:
LA MULTI ANI!!!
VA DORESC DE 2010 ORI CATE 12 LUNI DE FERICIRE,52 SAPTAMANI DE DISTRACTIE,365 DE ZILE DE SUCCES,8760 ORE DE SANATATE SI 525600 DE MINUTE DE NOROC!UN AN NOU FERICIT!!
Noi suntem bine,cam virusati cu tuse toata lumea dar fericiti in noua casa.Alicia chiar acum ne recita poezii ,ne face spectacol si e nerabdatoare sa deschida sampania ,nealcolica binenteles.
tuturor!
CARMEN si ALICIA
ligia13 spune:
La multi ani!
Sa aveti un 2010 plin de sanatate, realizari si bucurii!
Sper ca ati avut niste sarabatori linistite si pline de bucurii !
Va pup si va las sa va bucurati de cele 2 zile de vacanta care au mai ramas!
Sper sa reusesc sa-l trezesc pe Radu , ca in vacanta asta s-a obisnuit sa se trezeasca dupa 9.
rrox3 spune:
La multi ani!!!
Sper ca ati petrecut frumos si Mos Craciun v-a adus daruri frumoase
Va doresc sa va mearga bine anul asta, sa fiti vesele, sanatoase, incantate de copilasii vostrii si iubite de taticii lor
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
Anca Micaela spune:
La multi ani! Un an nou fericit!
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
mamacita spune:
La multi ani pe 2010, sa aveti un an de la excelent in sus la toate categoriile:sanatate, finante, noroc si fericire!
eu am avut un 2009 foarte greu si prost din multe puncte de vedere, nu are sens sa detaliez si nici macar sa-mi amintesc, fuse si se duse, noroc ca ai mei copilasi sunt bine, sanatosi, frumosi si destepti-aici probabil urma partea cu"ca mama lor", dar vad ca in 2010, in 4 zile, am reusit sa am un lumbago urat si computerul omorat de un virus. Ne-am resuscitat amandoi si am reusit sa citesc acest capitol, caci anul trecut n-am fost in stare, asa incat am vrut sa pasesc cu dreptul acum.
Andira, felicitari pentru bb3, wow!
Rrox, sanatate multa! Ce face Mariuca? Dar primarul?
Ana, ce dulce Eva...
Ligia, succes la ofta, nu stiam ca si voi ati avut probleme, bine ca s-au rezolvat!
andruzza, ti-am admirat cavalerul,gradinita arata super.
As vrea sa va mai si povestesc despre copilasi, sa va pun ceva poze,dar nu mai pot de mijloc, asa incat ma duc inapoi in pat, sper sa revin curand, cum am promis...Pupici!
Dantje spune:
Un an nou de vis si poveste, cu multa sanatate si multe realizarii.Dupa o absenta mare, mare, revenim incetuc cu vesti despre noi.Ma bucur din suflet ca 2009 ne-a parasit a fost bulversant pentru noi si sper ca 2010 sa fie altfel.
Cele bune sa se adune cele rele sa se spele.
Wow felicitari andira pentru bebe3.
Sanatate puiutilor bolnaviori.
Mamacita insanatosire grabnica.
Daantje & Martijn & Hannah
ligia13 spune:
La multi ani Ioanelor, Ionilor si tuturor sarbatoritilor de azi!
Multa sanatate si bucurii!