Prichindei martie - aprilie 2005 (129)
Raspunsuri - Pagina 20
andira spune:
Adriana - multumesc frumos!
Da, a facut un an, am serbat-o in familie, si inca nu i-am rupt turta, pentru ca nasul a avut un deces in familie si mai asteptam putin. E in continuare blonda, dar nu mai are ochii albastri, ci verzi
Mi-am dat seama ca am gresit: noi am fost in 2008 in Grecia cu copiii, deci Rox probabil a fost in 2007.
Nu-mi aduc deloc aminte cum se numeau statiunea si hotelul. Oricum, "statiune" e mult spus, pentru ca erau doar 2 hoteluri si cateva case. Si la fel a fost si cand am fost in Halkidiki, 3 hoteluri si atat.
Vaporasul cred ca merge in iunie, dar acum cu criza asta de la ei, nu stiu ce sa zic, cati turisti vor avea la vara.
Eu, Piscotzel (14.04.2005), Bebe Strumf (04.06.2006) si Atomix (28.03.2010)
rrox3 spune:
Oops, cat ati scris... Multumim pentru urari!
Andira sa-ti traiasca printesa cu ochii verzi
Da, m-am razgandit si anul asta mergem iar in Grecia. Oricum ar fi populatia, marea si plajele merita din plin. Si e mai aproape, drumul mai putin obositor si mai ieftin.
Prin Turcia am umblat destul de mult, nu numai la mare. Asta vara am fost la Patara, un sat - rezervatie zona, langa o plaja absolut imensa, unde cuibareau niste testoase periclitate si mai erau si o gramada de ruine interesante. Am stat la o pensiune de familie si a fost foooarte frumos.
Adriana am fost in Thassos cand avea Ioana 1 an Am stat chiar in Skala Potamia, mi s-a parut cel mai bun loc de cazare. Am avut un apartament chiar la plaja, erau un soi de casute cu intrari individuale si tipa era sarboaica. Nu-mi amintesc cum se numeau, insa erau albastre.
Ce nu mi-a placut in special au fost multiplele santiere, insa ma gandesc ca or fi terminat cu febra constructiilor.
A, si erau albine destule in zona. A fost primul loc in care am fost in Grecia. Halkidiki ne-a placut mult mai mult, insa nici in Thassos nu a fost rau.
adrianafedorca spune:
Hristos a inviat!
Andira, Rox multumesc pt raspunsuri
_
Adriana mami de Cezar Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
Campanie “Mananca sanatos o zi pe saptamana”
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
ocrainic spune:
Vai de mine, cred ca au trecut ani si ani de cind nu am nici macar citit ce se mai intimpla cu piticii nostri. Cred ca de fapt nici nu mai mai tineti minte. Oana - David si Luca (bb2) - New Zealand! Does it ring a bell? Am vazut fetele constante pe aici au ramas aceleasi ca si pe vremuri! Ma bucur pt toti noii fratiori si surioare, si felicitari multe fetelor curajoase cu trei prichindei. Am cochetat si eu cu ideea, dar gata, s-a stabilit, raminem cu doi flacai! Eu tot sufar pe altarul stiintelor medicale (examene, si alte distractii) urmind sa termin specialitatea la anul, dupa alte 3 examene. Unde sa mai fie reme de alt bebe
Copii sunt deja mari, dar parca a fost ieri cind ne povesteam si ne ridicam una alteia moralul despre sarcina si nastere.
David a inceput scoala anul trecut la 5 ani, si acum e in clasa a doua, bineinteles cu intreruperile din trimestrul I, datorate cutremurului. Citim, calculam, desenam, nu cu talente deosebite in nici o directie. Tati este cel raspunzator cu temele, caci mami e mereu la spital.
Poate ati auzit si voi, ca incepind din septembrie anul trecut, am tot avut parte de cutremure in orasul nostru, 7.3 in septembrie, plus cel devastator din feb de 6.3 in care au murit 200 de oameni. Am invatat in tot timpul asta sa traim cu dezastre naturale batind la poarta, si in momentele acestea realizezi ce efemera e existenta noastra.
Am sa incerc sa mai trec pe la voi, caci mi-e drag de evolutia prieteniei nostre.
Cu drag, Oana si cei doi flacai, David (6) si Luca (4)
rrox3 spune:
Oana cum sa nu va tinem minte? Pai numai de cate ori mananc afine, ma gandesc la voi
Ma bucur ca ai scris, va doresc sa nu va mai supere cutremurele, sa-ti iei examenele cu brio si sa te bucuri de flacai. Felicitari scolarului!
Si Ioana citeste si socoteste, insa abia la toamna incepe clasa I. Desenul e pasiunea ei.
Iar cu examene ma indeletnicesc si eu, anul trecut m-am hotarat in cele din urma sa fac si facultatea de psihologie, asa ca iata-ma din nou studenta.
adrianafedorca spune:
rox felicitari si succes la scoala si pe mine ma batea gandul sa ma inscriu la o postliceala de asistente, asa pentru mine, nu cred ca as fi profesat, din pacate trebuie sa mai aman cativa ani sa mai creasca copilasii deoarece programul la scoala e dimineata sau seara de la 16 la 20 si ar insemna sa ajung acasa in jur de 21.30
oana bine ai revenit, ma bucur ca nu ne-ai uitat, noi nu te-am uitat cu siguranta, cel putin eu m-am tot gandit la voi cand a fost cutremurul pt ca sunteti singurii pe care-i "stiu" in new zeland, ma bucur sa aud ca sunteti bine , sanatosi, succes la scoala si la examene
cand ai timp poate pui si cateva poze cu voi
_
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
ocrainic spune:
Hei, chiar v-ati amintit d emine!!!!
Da Rox, afinele de pe aici le pling in fiecare vara ca nu ajungmai des la cules. Mama a fost aici in vara asta, dar din pacate, chit ca ea chiar avea vreme, ei nu-i place sa mearga la cules de una singura, ...cica se plictiseste. Asa ca nu am prea mincat.Am mai fost in schimb la caspuni, care sunt superbe.
Adriana, chiar ajuta pt tine, sa iesi in lume sa faci ceva si pt propria persoana. Dar daca crezi ca nu o sa folosesti ce studiezi, fa ceva glamorous, ca si fotografie, arta (daca esti o persoana artistica), cursurui de gatit...chinezeste...ceva interesant.
O sa incerc sa mai pun poze pe undeva. De cind cu facebook, am pus pe acolo si atit.
Sa va zic unde am fost azi, pe o vreme de rahat, ca nu-ti venea nici pe ciine sa-l scoti din casa sa-si faca treburile (nici nu vroia nesuferitul), eu cu David ne-a dus la primul lui meci de hockey. E hockey pe iarba, cei din clasa a doua au pus mina pe crosa martea trecuta pt prima oara, David azi nici macar nu stia ca se tine cu doua miini nu cu una. Asa ca de azi incolo asta va fi distractia de sambata. Ninge, viscoleste...noi mergem la hockey. Sa nu va spun ca de altfel David e un "talent" innascut la toate sporturile de echipa. Ar trebui sa va explic insa, ca copiii, de fapt baietii si barbatii kiwi, asta sunt, totul despre cit de strong, rezistenti, caliti,samd....Ai mei baieti sunt crescuti "romaneste". Protejati, imbracati, mincati, giugiuliti. Ce-am realizat!? Azi David a jucat hockey, pe frig, ploaie, a mai si cazut si plins de doua ori, de abia a nimerit that bloody ball!
Asta ca sa-mi mai vars si eu oful pe neamul asta si pe valorile lor!
Va pup acum,
Oana si baietii
ocrainic spune:
Hei fete, am fost harnic! Am pus niste poze cu baietii de saptamina trecuta din parc! Asa de mari suntem!
adrianafedorca spune:
Oana v-am vazut in poze ce mari au crescut baietii si frumosi mama mama
multumesc pt sfaturi
_