Prichindei martie - aprilie 2005 (129)
Raspunsuri - Pagina 19
simonela spune:
Buna, fetelor! Bine v-am regasit dupa...ani de zile!
Va doresc o primavara frumoasa, plina de soare si de bucurii!
Anca, sa-ti traiasca Lia, iti urez si aici, sa fie sanatoasa si sa va aduca multa, multa fericire!!
Urez si eu "La multi ani" prichindeilor care au implinit deja 6 anisori! Sa creasca mari si sa fie sanatosi si norocosi!
Nu-mi vine sa cred ca deja au trecut 6 ani de cand am devenit mamici...Avem copilasi mari deja...noroc cu surioarele/fratiorii mai mici, care nu ne lasa sa ne plictisim si ne tin in priza (raceli, tuse, mucisori,pozne si tot felul de aventuri cu pici )...
Adriana, vroiam sa-ti raspund la intrebarea legata de vacanta. Noi am fost in Bulgaria de doua ori, in 2009 si in 2010. Prima data a fost super, desi Rebeca n-avea inca un anisor. Am fost in Sunny Beach, la 5 stele, si am fost multumiti de conditii. In 2010, am fost mai ghinionisit. Am schimbat statiunea (pt diversitate), am fost la Byala,lanaga Obzor, la 4 stele. Fetele mi s-au imbolnavit nasol de tot - au facut enterocolita - pe rand, cate 3 zile am stat cu ele in camera de hotele. A fost cea mai naspa vacanta ever! Am vrut sa vin acasa, dar pana ma urma am ramas pana la final... Am chemat doctorul la noi si ne-a zis ca a mai avut 5 cazuri de viroza digestiva in hotel, deci ceva nu era in regula, era o epidemie. Au controlat apa din piscina si au zis ca e ok, deci putea fi de la bucatatrie, din pacate...In fine, a trecut. Acolo insa nu vom mai merge ever, evident!
Eu as vrea anul asta in Turcia sau Grecia, dar sa vedem ce gasim, la ce pret si in ce conditii...Iti doresc bafta la cautat si poate ne spui si noua daca gasesti ceva dragut. Voi vreti neaparat in Bulgaria?
Va pupam cu drag!
andira spune:
Rox - La Multi Ani, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de fete!
Eu, Piscotzel (14.04.2005), Bebe Strumf (04.06.2006) si Atomix (28.03.2010)
rrox3 spune:
Multumesc Andira
Urez si eu La multi ani!! tuturor prichindutelor si prichindeilor nostrii care au implinit sau implinesc in curand 6 ani!
Anca cum e cu doua fete?
Mi-am dat seama ca-s la aceeasi diferenta de varsta ca fetele mele.
Adriana habar nu am cum e in Bulgaria, de 7 ani mergem numai in Grecia si Turcia. Iti tin pumnii sa gasesti vacanta dorita!
adrianafedorca spune:
Lavinia Ana-Maria, Alice Gabriela, Alexia , Melissa Ioana, David Emil, Rares Andrei , Alessandra, Brien Constantin , Vlad Antoniu, Eva Maria, George Alexandru, Bianca Ecaterina, Darian Gabriel , Rares Mihai, Bianca Maria, Ema Ioana, David Andrei, Calin David, Alexandros Xenofon , Rares Mihai, Dario, Mara, Sara Mihaela, Ioana Alexandra, Andrei - Bogdan, Luca Joszeph, George Victor, Tudor, Nicole, Nicola Adriana, Vlad Stefan , Liviu-Andrei, Maria-Ariana, Maria-Ariana, Julia Diana, Julia Diana, Karen , Iosif
La multi ani , sa ne traiti
_
Adriana mami de CezarGeorgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
Roxx am renuntat la bulgaria si mergem si anul asta in grecia, in thassos
ai fost? poti sa-mi recomanzi ceva? multumesc
am gasit in skala potamia o pensiune super (rainbow)cu loc de joaca si au si o super oferta pana pe 25 iune 200e 6 nopti, studioul pt 4 pers, doar ca e cam departe de plaja(300 m)
apoi am mai gasit o pensiune chiar pe plaja si dupa negocieri cu patronii mi-au dat studioul cu 35 e dar sa stau 10 zile , e pe plaja dar nu are loc de joaca, verdeata , nimic, insa interiorul arata mult mai bine(esperides apartments)
_
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
adrianafedorca spune:
Roxx la multi ani fericiti!
_
andira spune:
Adriana - si Rox a fost in Thassos, in 2006, cred, si noi, in 2007, cu ambii pici.
Iti spun parerea mea: dragut, dar destul de plictisitor. E foarte adevarat ca noi ne-am dus la mijlocul lui septembrie, cand de ex vaporasul care facea inconjorul insulei nu mai functiona. Nu mai era nici foarte cald, asa ca n-am prea putut face baie.
Hotelul era de 3*, curat, insa mancarea nu m-a dat deloc pe spate. Noi am avut demipensiune, asa ca la pranz mancam la terase. Mancarea destul de ok.
Sunt cateva chestii de vazut, dar o singura data a fost suficient pentru noi.
Rox stiu ca e mai organizata, si imi aduc aminte ca isi facuse plan dinainte cu ce sa viziteze, eu n-am fost inspirata.
Rox ziceai acum vreo 3-4 ani ca gata cu Grecia, sunt prea multi romani, inteleg ca te-ai razgandit? Unde ai fost la turci?
Noi n-am ajuns decat la Kusadasi, dar mai demult, prin 2002. Vroiam anul asta in Antalya, dar amanam pentru la anul, cred.
andira spune:
Rox scuze de intarziere, La Multi Ani pentru Ioana, sa creasca mare si sanatoasa!
adrianafedorca spune:
andira in ce statiune si la ce hotel ati fost?
oare in iunie merge vaporasul? o sa-mi scot si eu de pe net ce e de vizitat in thassos
oana a fost anul trecut si a fost foarte incantata
_
adrianafedorca spune:
andira la multi ani pt Iris, sa va traiasca sa va aduca numai bucurii
_