buna ziua!

buna ziua! | Autor: malla

Link direct la acest mesaj

ma sreseaza reclama cu tnuva, ocupa juma de ecran de jos... nu puteti sa o puneti in alta parte? E ingrozitor de stresant...

Andrei si Adriana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinell

ma sreseaza reclama cu tnuva, ocupa juma de ecran de jos... nu puteti sa o puneti in alta parte? E ingrozitor de stresant...

Adinella

"Cand Isus era pe cruce, tu erai in inima Lui!"

Andrei si Adriana

Reclama se poate inchide elegant din coltul stanga sus.
Dupa inchidere nu mai apare. Cred ca in total apare maxiim de 2 ori pe zi. Daca nu se poate inchide sau daca apare la nesfarsit va rog sa ma contactati. Personal mi se pare un mod foarte elegant prin care Tnuvaa incercat sa-si marcheze prezenta pe acest site. Ferm dar nu iritant.

Trebuie sa intelegeti ca la costurile pe care le avem cu acest site fara reclama nu am mai putea exista. Si implicit nici voi nu v-ati mai putea bucura de informatie gratuita si de sprijin din partea atator mame.

Deci ganditi pozitiv si faceti macar un click pe acest banner! Un rezultat bun pentru aceasta campanie ar putea aduce si o serie de concursuri cu premii pentru voi. Evident ca alegerea va apartine. Noi nu fortam pe nimeni...

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

apreciez ca ai explicat asa de frumos, sincer! Si multumesc ca mi-ai spus de unde sa inchid, caci nu stiam:) O sa fiu mai atenta de acum, multumesc inca o data.

Andrei si Adriana

Mergi la inceput