Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Mommy ai reusit sa intrii pe mail?
merg la masa... revin

mogaldeata lu'mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Evident, am stat sa imi schimb semnatura... am adaugat si eu un "ticker" sa fiu in pas cu moda...

Si mi-am adus aminte de ceva DEOSEBIT cu care ma delectam cand eram gravida cu Antonio. Ascultam versurile, priveam imaginile... si plangeam... de bucurie si de emotii...

M-am gandit sa va arat si voua prezentarea respectiva, pe care o puteti vizualiza apasand www.woow.ro/index2.php?file=Cand_se_naste_un_copil" target="_blank">AICI

Si-acum chiar ca fug la culcare. Noapte buna!!!

de Antonio (12.05.2007)
9+ www.pregnancy-layouts.com/countdown/images/index-Month-05-Year-2010-Day-11-ImageID-1-String-My%202nd%20Baby%20is%20Due.jpg" target="_blank">Al doilea DAR DIVIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetele eu ma retrag ...
va pupicesc si o noapte linistita si plina de vise frumoase va doresc

P.S. intrati pe mail sa va salvati cartea ca e ff interesanta

gata am iesit va pupic

mogaldeata lu'mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

fetele eu ma retrag din aceasta odisee ....nu a fost sa fie ...va doresc un bebe la trmen si mai presus de toate sanatos/a

rog sa ma scoate din lista ...sarcina mea miercuri nopatea a disparut va puuup si va citesc din umbra

au fost 2 liniii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cinezee

fetele eu ma retrag din aceasta odisee ....nu a fost sa fie ...va doresc un bebe la trmen si mai presus de toate sanatos/a

rog sa ma scoate din lista ...sarcina mea miercuri nopatea a disparut va puuup si va citesc din umbra

au fost 2 liniii

Of imi pare tare rau. Fii tare si ai sa vezi ca bebe va fi iar. Curand vei avea bebe. Iti doresc sanatate.

Sabina 12+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei

http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

MIRA, multam de raspuns. La prima sarcina si eu cam pe astea le-am facut, e drept multe inainte de sarcina, ca si tine. Acum la a 2-a sarcina sunt mai relaxata, nu mi-am facut inainte decat secretie din col, iar acum am primit mai putine, singurele pe care ma deranjeaza ca nu le-am primit sunt ureaplasma+myco+chlamidia si urocultura (mi-a dat doar sumar urina+sedimente). In rest, stiu ca am anticorpi la citomegalovirus si rubella, toxo mi-a dat sa fac acum, ar mai fi listeria, dar din ce stiu daca nu mananc lactate nepasteurizate n-ar fi risc. Oricum, in general ma enerveaza ca medicii astia din oradea nu sunt atat de minutiosi precum cei din Bucuresti.

SABINA, sa dea DD sa fie bine de data asta, si va fi! Tot imi vine sa-ti zic Ioana, te cheama si Ioana sau cum de ti-ai pus nick-ul asta?

VERONICKA, eu m-am uitat la pozele tale si mi se pare ca arati f. tanara, cum esti carunta? Desi daca stau bine sa ma gandesc am o prietena care are 26 de ani si are ceva fire albe (nu cat sa zici ca e carunta, dar oricum), deci probabil depinde de genele fiecaruia.

ALE, felicitari pentru eco, sa vezi ce bine va fi cand vei si afla mai multe despre samburel!

VERONICACH, de trimis cred ca poti trimite pm si daca nu ai tu activat si poti si primi daca persoana iti da reply la ce i-ai trimis tu. Dar nu-ti apare ca activat, uita-te un pic ca noi cam toate avem deasupra mesajelor un PM scris cu rosu, asa trebuie sa apara si la tine. Logheaza-te, intra in stanga la mesaje private, ai acolo "options" si acolo poti sa-ti activezi pm=urile.

CINEZEE, imi pare tare rau pentru tine Sa-ti ajute Dumnezeu sa se intample minunea cat mai repede si atunci sa vii sa ne anunti!

Monica, mami de Luca si 6+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele,

andradap eu la prima sarcina nu am avut cosuri deloc nimic, nici dureri de cap, eram fresh in afara de episoade urate de voma in primul trimestru si contractii cam nasoale din luna a-6-a tinute in frau cu injectii cu nospa si scobutil pana in luna a-9-a. Sarcina asta vad ca difera foarte tare. Nu degeaba se zice ca nici una nu seamana cu alta.

Fetele care sunteti la a doua sarcina ce metode de protectie veti folosi. Pe mine ma batea un gand sa imi leg trompele. Voi avea deja 3 copii, mai mult nu mai vreau si nici nu mai pot. Ar mai fi o varianta steriletul, dar nu stiu ce sa zic. Voi v-ati gandit cum veti proceda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

SABINA, si mie medicul mi-a recomandat legarea trompelor. Voi mai studia problema dar cred ca asta o sa aleg. Mie mi-e groaza de sterilet ca am auzit o multime de povesti, iar de anticonceptionale si hormoni m-am saturat.

Monica, mami de Luca si 6+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Moni nu ma cheama si Ioana. Asa am ales eu nickul. Nu stiu sa iti dau o explicatie logica.

Da, dar si la legarea trompelor apar din cate am citit ceva probleme dereglari hormonale si am citit vreo 2 cazuri de sarcini extra uterine. Eu cum voi naste prin cezariana din nou imi e groaza sa imi bag sterilet, mi-e frica de procedura in sine.

Legat de analize am facut inainte de sracian micoplasma, ureaplasma, clamidia si inca ceva, iar acum o saptamana o lista imensa pe care am platit 13 bulioane 500.

Voiam sa intreb daca la prima sarcina CMV, Toxoplasma si listeria au fost ok, poate fi si acum? Stiu si eu ca la toxoplasma am anticopi, la rubeola, dar nu imi amintesc de CMV si listeria. Mai ales CMV ma streseaza cel mai tare.

In alta ordine de idei am citit de curand ca astia vor sa vaccineze gravidele impotriva gripei porcine sau cum s-o mai numi ea. Eu inca nu am apucat sa vb cu medicul meu, dar sunt total impotriva. Sper sa nu dea astia si pe aici vreo lege ca in State cu vaccinare obligatorie, ca nu imi trebuie un stres in plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Cinezee imi pare tare rau pt pierderea suferite. Sa iti dea Dumnezeu putere sa treci peste acest moment si sa ai multi bb frumosi cat de curand.

4+

Mergi la inceput