Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(53)
Raspunsuri - Pagina 8
ana-alexia spune:
AditzaC poate ar fi bine sa-ti faci analizele specifice pentru z3,z14,z21... asta ca sa stii cum stai, daca nu sunt si alte pb...
Prolactina iese mai mare decat o ai de fapt, in conditii de stres.
Eu am fost la dr.endocrinolog si afara de indicatie pentru FIV (normala de altfel data fiind combinatia dintre varsta mea, anii de incercari si endo) si analizele z21 altceva n-am facut, vis-a-vis de infertilitate si endo... A... am luat duphaston...
Analizele pentru z3,z14,z21 mi le-a dat medicul ginecolog inainte de a merge la endocrinolog, mai demult. Mi-au iesit ok toate analizele hormonale mereu (mai putin o data prolactina marita, pe fond de stres, apoi am repetat-o 2 luni consecutiv si a fost ok), si cu toate astea am endo...
Nu prea cred ca se vede mare lucru la dozarile hormonale, in ceea ce priveste endo.
Te inteleg cand spui ca te-ai cam saturat de medici... fa-ti toate analizele, sa vezi cum stai, si, daca esti ok, ia si tu o minivacanta de la proiectul bb, dpdv medical. E importanta si detasarea asta...macar un pic...
Sa-ti traiasca finutul!
Beatrice spor la pregatirile pentru nunta!
pentru toate fetele!
Ioanatugs spune:
Scuze ca nu am mai intrat de ceva timp, insa nu am prea avut vesti bune si am preferat sa nu scriu. Acum nu am incotro decat sa va spun si voua ca ma pregateam de FIV 4 si toate analizele erau bune, pina la FSH care a iesit 29 si mi-a incurcat planurile. Voi face AMH si Inhibina B, ca sa vedem mai clar ce se intampla cu mine, insa viitorul meu se pare ca nu e deloc roz si nu stiu incotro o voi lua. Va pupic pe toate si nu va suparati pe mine daca nu voi mai intra pe forum!!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu
cristina_84 spune:
Ronna, si eu am facut operatie si nu mi-a dat niciun tratament. Sa speram ca o sa reusim sa ramanem si noi. Eu am citit pe un site din afara ca tratamentul asta de are nicio influenta asupra fertilitatii (nici in bine, nici in rau)...cati ani ai, ronna?
Trying for a baby
http://lt1m.lilypie.com/fbzVp3.png
ana-alexia spune:
Ioanatugs
sa fie totul bine! Viitorul asa il vezi tu acum, dar poti sti ce surprize frumoase iti ofera?!! Aminteste-ti ca exista miracole!
beatrice75 spune:
Nu vad ca se vaita nimeni de dureri, cum le combateti?Ce tratamente urmati sa tineti endo in frau?nu aveti stari de ameteala, de voma?Ca eu una inainte de operatie, nu mai puteam! Agnus vitex, voi ma sfatuiti sa-l iau dupa ce imi revine CM?
adelamaria spune:
Ioana, o imbratisare calda si din partea mea! Nu mai stiu ce sa zic, viata asta e total nedreapta uneori! Dar eu tot mai cred in sansa ta, in sansa voastra!
Ronna, bine ai venit! Vezi ca e posibil ca mesajele tale sa apara mai greu la inceput si de asta sa nu-ti raspunda fetele. Daca endo e incipienta, banuiesc ca e OK sa nu faci tratament hormonal. Eu aveam chisturi destul de mari, am facut laparo si am ramas gravi fara tratament, in a doua luna. Deci, se poate si asa.
cristina_84 spune:
Beatrice, eu nu am avut deloc dureri, nu am avut deloc simptome!!
Adelamaria, deci nici tu nu ai facut tratament?
Trying for a baby
http://lt1m.lilypie.com/fbzVp3.png
aditzaC spune:
neatza
ioana sunt alaturi de tine , inteleg perfect prin ce treci ! Te imbratisez cu drag
ana-alexia eu nu stiu care se fac si in ce zile , adika nu stiu ce analize tb in z 3 , z14 , z21. Dr mi-a zis sa le fac pe toate in ziua 14.MS!
Eu i-am dat acum cateva zile un sms lui TUTU si abia azi dim mi-a ras si m-a chemat la cabinet .ACum sunt in dilema nu stiu ce sa fac ....merg la el ca sa ii arat analizele? Daca ma intreaba ce am mai facut ..eu luna trecuta nu am mai fost la el la monit ca mergeam de pomana , sotul meu a fost plecat ! Aveti idee va tb sa ii platesc consultatia ? Nu sunt preg financiar si de asta intreb ...nu stiu ce sa fac , la ora 14 ar tb sa plec de la munka .
Ce ma sfatuiti ? Ati fost vreodata sa va citeasca analizele ? ati platit consultatia ?
beatrice75 spune:
Aditza, eu cred mai mult ca sigur ca trebuie sa fii pregatita finaciar. Nu te poti risca!