Albinutze de Mai-Iunie 2009(24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ioana..........

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

picky somnic usor.

cris ce nasol ce ai patit cu hard-ul... pune tot pe dvd-uri de acum inainte, dublu exemplar.

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luckyblue spune:

M-am intors ... parca, parca isi da drumul. Dupa 3 zile de incercari a inceput sa mai manance cate ceva din sticla si fara sa faca scandal! Tot nu e cum ar trebui, dar macar e un inceput ...

Picky_toto, am incercat de toate inainte sa o dam la cresa, a hranit-o o persoana relativ straina intr-un loc in care nu mai fusese niciodata, fara mine in apropiere si a functionat de fiecare data. Doar la cresa face nazuri. Desi are acolo toate conditiile: 5 ingrijitoare care se ocupa de maxim 9 bebei (nu vin toti in fiecare zi) intr-un apartament de 5 camere; Sara doarme singura in camera intr-un hamac special; ingrijitoarele sunt foarte dragute si isi fac treaba cu drag; in fiecare zi ies cel putin o data la plimbare prin padure. Cu toate astea, Claudia, Cris aveti dreptate, tot acasa cu mami si cu tati e mai bine ... dar n-avem ce face ...

Irina, mami de www.flickr.com/photos/40416303@N08/" target="_blank">Sara Magdalena (19.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luckyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea_24

am fost si noi afara si am facut pozici cu bebe mic care sta in fundic si se uita la pasari. aici pentru cine doreste sa ne vada.

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!
bebe mic
filmulete

Ce dulcic e, cum se prinde el de picioruse!

Irina, mami de www.flickr.com/photos/40416303@N08/" target="_blank">Sara Magdalena (19.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Deea, pupam frumuselul! ce balaior e!

Cris nasol cu hardul! inseamna ca nu ne mai arati poze cu bulanoasa

Picky, merci pt poze! trebuie sa achizutionez si eu unul...sa nu se poata dezveli bebe!

noi avem 2 zile de cand am renuntat la cos si am pus-o pe Natalia in sport! e foarte incantata!
http://i50.photobucket.com/albums/f325/Alice-Iasi/IMG_0827.jpg

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Ioana la dr. Balgradean am fost si noi. Ne programase pe 13 oct. la cistografie, insa i-am zis ca mai asteptam putin.
Cum a decurs cistografia? A fost dureroasa? I-a facut chiar ea analiza? Mie mi-e frica sa i-o fac.

Vlad Stefan 04.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Off topic! m-am uitat la clasamentul de la concursul Klorane...albinuta noastra Natalia (bebe de alic) este pe locul 14 la numai 30 de voturi de prima pozitie. Prin urmare, cele care nu ati votat

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">Votati alc1!

Ps, sper sa nu te superi pe mine Alice, da am zis sa facem front comun si sa facem o albinuta castigatoare!

Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Spitalul la care am nascut eu organizeaza intalniri mama-bebelus, de 2 ori pe luna. Azi am fost si acolo si printre altele, am citit intr-o carte niste lucruri foarte interesante:
- 1 cm din banana, partea de la cotor, nu e recomandat sa se dea copilului. Toate chimicalele care fac banana sa reziste atat de mult timp, acolo se strang.
- stressul mamei poate fi foarte daunator. laptele mamei poate sa se imputineze sau chiar sa dispara de tot, dar poate si cauza dureri de burtica la bebelusi.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1608 spune:

Fetelorrrrrrrr, ce sa fac? Sunt rupta de somn, bebelina mea de vreo 2 zile se trezeste noaptea fr des, adica cam de 8-9 ori, dar nu mananca nimic, accepta doar ceai. Doarme de pe la 10 la maxim 2, iar apoi se trezeste si la 2-3 min iar, si o tine asa pana aproape spre dimineata cand mai adoarme cam 1-2 ore maxim linistit, apoi se trezeste de tot si papa. Eu nu mai inteleg nimic. E posibil sa vrea sa isi schimbe programul de somn? Sunt terminata.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

picky tot asa avem program tare greu dar mergem inainte razvi nu plange asa cum plangea deci suntem mult mai bine

irina ma bucur ca e mai bine

deea e un scumpel

andreea imi pare rau poate e doar o faza

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput