Fulgusori de nov-dec 2009 (125) - Curaj LUMI !
Raspunsuri - Pagina 9
laviniablaga spune:
CORECT! CAM ASA SIMTIM
Lavi, 35+ mami de Rares Cristian
Au mai ramas 5 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga CORECT! CAM ASA SIMTIM |
desi, daca o luam asa, "parasuta" e ultima chestie cu care ne-am putea asocia in momentele de fatza...
laurairina13 spune:
Ramonika si eu am un nemernic de hemo'..isi facuse aparitia anu trecut , pe urma am si uitat de el, ca nu ma deranja, dar de cateva sapt se face iar simtit Buna intrebare, si eu un stres, ca daca vreau sa nasc normal , din cauza efortului cine stie ce imi face si nemernicu Sa nu mai am de suferit si din cauza lui dupa...
Ia sa trec pe listuta de intrebari pentru luni cand merg la doctor!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze
FDANIELA spune:
Buna sunt o viitoare mamica emotionata si nerabdatoare sa isi tina copilul in brate ...am tot citit acest forum si azi am hotarat sa intram si noi ..daca ne primiti..
34+
laviniablaga spune:
RAMONIK, FOARTE INTERESANTA PROBLEMA AI ADUS IN DISCUTIE - ACEEA A HEMOROIZILOR! VA AMINTITI DE PRIETENA MEA CARE L-A NASCUT NATURAL PE IANIS DE 4300 GRAME? EA AVEA HEMOROIZI DINAINTE DE SARCINA SI ACUM S-A AGRAVAT SITUATIA! dECI PE EA O DOR HEMOROIZII FOARTE TARE NU NEAPARAT LOCUL PE UNDE A NASCUT...ACOLO S-A VINDECAT...DAR...HEMOROIZII NU!ACUM SE CHINUIE CU COMPRESE CU GHEATA, BAI DE COADA SORICELULUI SI TATANEASA...CREME SI TOT FELUL DE NEBUNII!!!
Lavi, 35+ mami de Rares Cristian
Au mai ramas 5 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika si ca sa mai ne luam si cu altele in asteptarea de vesti noi, sa va zic ceva ce ar putea fi util pt. cele care au/vor avea hemoroizi. eu suspectez ceva, mai ales cand ma constip ma deranjeaza putin locul... asa ca am intrebat-o pe doctorita ginecolog si mi-a dat pastile DETRALEX, 2 pe zi. cica mai bine sa iau acum si sa prevenim, decat mai incolo, cand se poate sa fie prea tarziu pt. tratament si hemoroizii iti pot aduce mari dureri si neplaceri. |
Ramo - eu am facut tratament cu Detralex... nu l-as lua acuma nici sa ma bati. Nu sunt studii pe el / gravide... si gandeste-te ca e un medicament care "umbla" la sistemul circulator... . Nu vreau sa stiu eu mai bine ca dr sau ca tine... imi dau si eu cu parerea (mie oricum mi se pare ca luam medicamente in prostie in general, si chiar in timpul sarcinii - nospa, utrogestan si derivati, gynipral, medicamente contra arsurilor, durerilor de cap, racelii etc etc )
monis 35
cu poze noi
Ramonika spune:
lavi si laura - asa e, am auzit si eu ca hemoroizii dor mai rau decat nasterea (desi se zicea ca durerile nasterii sunt cele mai puternice ). asa ca e bine sa o luam din timp. nu stiu daca vor trece de tot cu tratamentul asta, insa tot o ajuta la ceva. mai auzisem si de supozitoare cu carpicon, insa am impresia ca-s naturiste si probabil de asta doctorii nu prea recomanda (in general stiti ca doctorii nu prea se dau in vant dupa naturiste).
deci retineti: DETRALEX (pastile) si CARPICON (supozitoare) dupa ce intrebati medicul, normal.
busymummy spune:
Doamne, fetelor... Intra omu si ce vede? 6 Fulgusori!!!!!!!
Pai eu inca nu am intrat in prenatal si voi deja cu bebei acasa? POate ma trezesc ca le fac vreo balta pe la servici ca vad ca sunt tare grabitzi puiutzii nostri.
Multi pupici fetelor care au nascut! Sa fie sanatoase si ele si bebeii si sa se bucure de ei
32 si mami de Vlad Stefan si Andi- 4 ani.
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Busymummy#
laurairina13 spune:
hmmm..atunci sa ma gandeesc de 7 ori daca sa nasc normal si sa ma trezesc cu hemo'cat casa.. si durerile de rigoare.. Ooff offf mai mai...prea multe bre de pus in balanta Daca nasti prin cezariana ma gandesc ca o sa sufar ca un caine, asa cum sufera Simina acum, daca e naturala, dau in hemo si taieturi, si incontinenta urinara si ...
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze
Ramonika spune:
monis - ai si tu dreptatea ta, nici mie nu-mi place sa iau pastile in sarcina si m-am ferit cat am putut (nici un no-spa n-am luat). insa acum ma gandesc ca un tratament pt. hemoroizi tot trebuie facut, decat sa stau asa si in caz ca nasc natural sa se agraveze...
nu stiu, tu ce-ai face? ai sta fara tratament? sau ce alta varianta vezi?