Fulgusori de nov-dec 2009 (125) - Curaj LUMI !

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

cam asa o combinatie nu e buna, Ramonika?

31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

eU DEOCAMDATA AM INCERCAT SA AM GRIJA SI NU AM NICI O SIMPTOMA A NEMERNICILOR..IN PRIMUL RAND AM EVITAT SA RIDIC GREUTATI...SI AM AVUT GRIJA SI CU ALIMENTATIA...NU AM FOST CONSTIPATA...PREA DES...SI AM BAUT APA LA GREU! DAR PENTRU ORICE EVENTUALITATE M-AM TOT DOCUMENTAT IN ULTIMA VREME SI AM VAZUT TOT FELUL DE UNGUENTE SI TRATAMENTE NATURISTE..SPER SA NU FIE NEVOIE SA LE APLIC...MA TOT GANDESC CA DACA O SA NASC NATURAL SA NU MA PRICOPSESC DOAMNE FERESTE SI CU VREO RUPTURA ANALA ASOCIATA CU HEMOROIZI..CA OM IS!

Lavi, 35+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 5 saptamani!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Fetelor, am sunat la Lumi, si are telefonu inchis...ce sa inteleg?? naste????????

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ba da ionela, si alea intra in discutie.

lavi - eu cred ca aveam de dinainte de sarcina ceva semne, deh... banuiesc cam care ar fi cauza... daca m-a mancat undeva si nu m-am putut abtine sa nu ma scarpin...

Mergi la inceput

Laura, poate vb la tel... sau a iesit medicul ei din operatie si e la consultatii. Nu cred ca atat de repede naste. La eco pe usa scrie sa inchidem tel....

31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Buna fetele!

Doamne ce imi vad ochii?????Deabia ma linistisem aseara cu Simina si azi o luam de la inceput? Eu deja sunt

: 35+Radu Stefan
poze

Mergi la inceput

sa infig si eu un cutit in inima..... mi se pare ca devine traditie de odisee nasterea la 34-35 sapt ( sa fereasca DD.... ca tati nostru ajunge cam in sapt 37 la sfarsit)

31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika
lavi - eu cred ca aveam de dinainte de sarcina ceva semne, deh... banuiesc cam care ar fi cauza... daca m-a mancat undeva si nu m-am putut abtine sa nu ma scarpin...

rusinica rusinicaaa

Da mie ar trebui sa imi fie si mai rusine, ca m-a pus naiba sa iau un tratament de slabit anu trecut si de atunci mi se trage, iar odata ce m-am procopsit cu domnu'hemo...nu prea mai am ce face decat sa ma rog sa nu 'infloreasca'

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Doamne o alta zi incarcata de emotii, Lumi sa speram ca totul va decurge bine iar tu si bebelina o sa fiti ok
Ionela cainele meu este ultima mea grija acum, cand ma invart prin casa fara rost. Insa sotul a fost cu el la cabinet, a inceput tratametul si sa speram ca in cateva zile va fi bine.
O sa termin de citit, ca nu am reusit, trebuie apoi sa dau o fuga la birou si la intoarcere sper sa gasesc vesti bune de la mesagerii nostrii pe care ii

35 + Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Ref la hemoroizi...m-am pricopsit si eu cu unul extern, nedureros, dar total inestetic dr gineco a zis sa nu tratez cu nimic pana nu nasc, decat spalaturi cu ceai de galbenele dupa fiecare scaun, eventual sa iau o crema pt hemoroizi daca devin durerosi(printre care detralex), si sa evit constipatia. Dupa nastere mai vedem cum stam...

Lili 34 cu Alexandru

Mergi la inceput