Fulgusori de nov-dec 2009 (125) - Curaj LUMI !
Raspunsuri - Pagina 8
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Zborul e de 2 ore, dar trebuie sa gaseasca bilet, sa ajunga la Roma, asta inseamna 8 ore, iar acolo sa astepte legatur, plus ca avion este din 2 in 2 zile. Dar e mai bine asa ca avem nevoie de timp sa alergam pentru actele lui pishcotzica, cetatenie, chestii. Eu inca nu acot agitatele, astept prima injectie pentru Anabelle. 31+ Chiara Ada |
pot sa folosesc un cuvant "a la Cluj"? ioi ! am inteles acum, daca tu zici ca e mai bine asa inseamna ca e Ok , inca putin
Anca 35+
POZE
AMR 5 SAPTAMANI !!!
simona9999 spune:
Neatza fete dragi
Multam de cafele, ca asa m-am trezit si sigur stiu ca nu e vis
SIMINA REFACERE RAPIDA SI SA VA TRAIASCA BEBELINA CEA FRUMOASA, SA PAPE BINE SI SA DOARMA LA FEL !!!!!!
ieri chiar ma gandeam cand am vazut ce simptome are Lumi, daca nu cumva sunt ....semne....si iata ca azi au iesit majoretele din,nou, darpt ea
Doamne ajuta sa fie nastere rapida si bb sanatos
HAI LUMI!!!
GO GO....LUMIIIIII!!!!
cea mai fericita cu 34+
sa fim sanatosi
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bropot sa folosesc un cuvant "a la Cluj"? ioi ! am inteles acum, daca tu zici ca e mai bine asa inseamna ca e Ok , inca putin |
laviniablaga spune:
MULTUMIM TUTUROR MESAGERILOR....SA SCOT SI EU AGITATELE:
H A I L U M I
H A I A N A B E L L E
Lavi, 35+ mami de Rares Cristian
Au mai ramas 5 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
monis5 spune:
Neata
Mie imi trebe emoticon cu parul maciuca in cap!
Ma gandesc la Lumi si sper sa auzim cat mai curand tot de bine
Si pentru Simina felicitari si sa-i traiasca mica pustoaica si refacere rapida, lapte mult si toate cele
monis 35
cu poze noi
marijan90 spune:
Hello, fetele ce de vesti!
Felicitari Simina sa iti triasca fata si sa va bucurati de ea
Lumi, curaj sa nasti cat mai usor si cat mai repedeHai LUMI
36+
lorelix spune:
RECUPERARE RAPIDA SIMINA, SI SA SE DEZVOLTE RAPID
HAI LUMI...CURAJ SI SA FIE CU VOI
LORELIX DANIEL 34+
TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!
Ramonika spune:
citat din mesajul lui monis5 Neata Mie imi trebe emoticon cu parul maciuca in cap! |
iote-l
sau mai degraba asta exprima ce simtim acum:
Andrecluj spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramonika
|
Ramonika spune:
si ca sa mai ne luam si cu altele in asteptarea de vesti noi, sa va zic ceva ce ar putea fi util pt. cele care au/vor avea hemoroizi. eu suspectez ceva, mai ales cand ma constip ma deranjeaza putin locul...
asa ca am intrebat-o pe doctorita ginecolog si mi-a dat pastile DETRALEX, 2 pe zi. cica mai bine sa iau acum si sa prevenim, decat mai incolo, cand se poate sa fie prea tarziu pt. tratament si hemoroizii iti pot aduce mari dureri si neplaceri.