Fulgusori de nov-dec 2009 (125) - Curaj LUMI !
Raspunsuri - Pagina 7
ionelamaria spune:
LUMI E BINE, pana diseara naste. Medicul ei e in spital ( deocamdata intr-o operatie dar vine imediat si la ea) E internata si se afla in sala de travaliu... spunea ca durerile sunt suportabile... deja a inceput sa se dilate. Restul aflam mai tarziu ca venise cineva sa o consulte
31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
ionelamaria spune:
sa scoatem agitatie serioasa... ca Annabelle isi va cunoaste mamica pana diseara!
Hai LUMI! Hai Annabelle!
31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Broasa mult? zborul propriu-zis ar fi de 2-3 ore, nu? diferenta de unde?pai poate e mai bine ca ai si tu timp 2 zile sa te refaci cat de cat si sa vina sa va ia acasa pe amandoua |
laurairina13 spune:
Ramonika, si eu i-am trimis mesaje pe urma..ca nu stii cum sa o suni, sa nu fie in consultatie, sau sa inoportunezi..Acu o sa o sun pe la 12-13 sa vedem ce face, ca daca zici ca nu stia cand o sa mai poata vorbi..
E de bine ca se dilata, sa nu se chinuie ca Simina...dar macar sa apuce si injectiile alea pt maturarea plamanilor...
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze
ionelamaria spune:
Ce multa lume a sunat-o! ( constat si eu)
31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika eu zic sa scoatem agitatele, ca naste azi, clar. |
Ramonik saru'mana de vesti...
NASTERE USOARA LUMI !!! , fara dureri prea mari si fara travaliu prea lung
Anca 35+
POZE
AMR 5 SAPTAMANI !!!
mihamora spune:
Wow, ce de vesti!
Multumim Ramonika, multumim Ionela
Lumi nastere usoara!!!
Michelle 32 + "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007
POZE
ionelamaria spune:
Ma gandesc si eu la ce o fi in sufletul sotului Luminitei.....uuu... saracul... cred ca la asa un amestec de emotii.... nici nu mai stie exact ce sa faca!
Hai Lumi!
31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
raluci_b spune:
LUMI LUMI LUMI LUMI
LUMI LUMI LUMI
LUMI LUMI LUMI
LUMI LUMI LUMI
LUMI LUMI LUMI
LUMI LUMI LUMI
DOAMNE AJUTA