Fulgusori de nov-dec 2009 (125) - Curaj LUMI !

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Fetele, sa nu uitam de Simina, speram sa ii fie ceva mai usor deja si sa primim o infiormatie de la ea azi.

31+ Chiara Ada

ai dreptate. asteptam vesti.
dar sa nu uitam nici de miany - asta e sarcina ta, Andre. cand mai afli ceva, ne anunti si pe noi, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Pun pariu pe orice ca se va abroga ordinul asta, dar persoana care se va ocupa de abrogare e la conferinta lu' peste in Africa. Trust me. 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonikaai dreptate. asteptam vesti.dar sa nu uitam nici de miany - asta e sarcina ta, Andre. cand mai afli ceva, ne anunti si pe noi, da?
Da, am scris aseara, acum o las in pace. A zis ca suna cand sunt schimbari, cand ia Davidelu in greutate sau cand o muta pe salon. Ei vor fi bine. Miany e calma de tot, fericita, increzatoare si ii va transmite asta si la David. 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Si io's cu morcovelu.. da am pregatit parte din bagaj, hainele fetei sunt pe sarma la uscat, deci ma apropii cu pregatirile. Ce o fi o fi...Dar sigur prind 40 saptamani pe aici si va sacai pe toate ca nu mai nasc
Nu stiu daca sa o mai sun pe Lumi,ca nici la mesaj nu am primit raspuns..o fi saraca in dureri si numa chef de noi nu are...

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Vad ca la noi incepe ninsoarea de'a binelea,in timp ce afara nici nu au cazut frunzele.Ba mai mult,am vazut ca temperaturile ajung si la 30 de grade
Lumi-bafta multa.O sa nasti repede la cum merge dilatatia.5 deja?
In alta ordine de idei,fetelor nu va panicati.Era superb sa nastem toate la termen,dar dupa cum se vede nici grav nu este ca se nasc copii prematuri.Mie chiar imi face "pofta".Dar sper sa mai stea macar 2 sapt.la caldurica sa-l pot serba cum trebuie pe fratele lui.
Fruntea sus.Si a fost buna observatia(nu stiu cine a zis-o) se pare ca se intampla exact celor care au stat acasa si s-au odihnit mai mult.Dar nu cred sa fie o regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Scoatem si noi agitatele pentru Lumi , felicitari Siminei pentru Maya. Multe s-au intamplat in asa d scurt timp.
Eu am iesit la raport, dar fara chef: Am fost la gine ieri Maya mea are 1948 g bine dezvoltata, cam cu vreo 4 zile in urma, dar tre sa ma internez d maine k am anemie severa si tre sa fac perfuzi cu fer . Sper sa nu stau mult adik p luni sa vin aks, dar ...
SUnt cam , dar e pentru binele bb si mie cam asa d spital.
Normal k a trebuit sa imi cumpar perfuziile .
Poate intru mai diseara dupa ce imi fac bagaju pentru maine.

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +33 Maya Paula
AMR 7 SAPTAMANI !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zodie_de_foc spune:

Sal!

Felicitari Simina Sa iti traiasca beblina si sa fie sanatoasa!

Lumi

34+ cu = Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zodie_de_foc spune:

Dienutze ai PM

34+ cu = Matei Gabriel

Mergi la inceput