Fulgusori de nov-dec 2009 (125) - Curaj LUMI !
Raspunsuri - Pagina 16
lorelix spune:
OARE DE CE NU PUTEM DUCE SARCINA LA BUN SFARSIT(38-40 SAP?)????
CARE SA FIE CAUZA NASTERII PREMATURE?
M-AM INTRISTAT FOARTE TARE..
CRED CA INCA NU SUNT PREGATITA PT MARE INTALNIRE

LORELIX
DANIEL 34+
TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!
SPER SA M-AI STEA 3 SAPT LA MAMIK IN BURTIK!
raluci_b spune:
si eu care credeam ca doar fetele-s grabite asa, dar da asa este avem si baieti, eu zic sa traim cu ele aceste emotii dar sa stam linistite, fiecare are scris cum si cat sa stea bebe la ascunzis 
32+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI
ionelamaria spune:
Ramona c, nu vrei tu sa stai cumintica sa hotarasca Daniel cand vine?
31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
DORIS_71 spune:

HAI LUMI 

Fetelor am intrat in panica. Inima imi bate f. tare si Matteo e f. agitat. Cred ca ma duc in pat un pic sa-mi revin. Ce senzatie.
Doris
32+
Matteo ......
poze
AMR 8 SAPTAMANI
laviniablaga spune:
RamonaC, iubita...toate suntem nerabdatorare sa ne cunoastem bebeii, dar mai bine sa o facem la termen! Stai acolo cumintica...si lasa-l pe pusti sa vina cand vrea el!
Lorelix...calm mama...nu te agita...ca nu are sens...bebeii vor veni cand va vrea DD!

Tinem pumnii in continuare lui Lumi...si mai scoatem o
la munca!
Lavi,
35+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 5 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
laviniablaga spune:
RamonaC, iubita...toate suntem nerabdatorare sa ne cunoastem bebeii, dar mai bine sa o facem la termen! Stai acolo cumintica...si lasa-l pe pusti sa vina cand vrea el!
Lorelix...calm mama...nu te agita...ca nu are sens...bebeii vor veni cand va vrea DD!

Tinem pumnii in continuare lui Lumi...si mai scoatem o
la munca!
Lavi,
35+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 5 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
krelia spune:
burtix, recunosc ca ma incearca si pe mine niste panicoase...cand ma uit la calendar...si-ncep sa realizez ca mai avem maxim 5 saptamani de stat singuri....doar noi 2, ca 2 porumbei
...si ca, dupa ce vine printesu' mic....totul se va schimba radical.....
probabil ca nici o femeie nu este pregatita pentru a avea primul copiil...probabil de la al 2lea dejs devenim experte
.....insa, am convingerea ca, odata aparuti in viata noastra, cu toate bunele si mai putin bunele...cu toate zambetele pe care ni le vor oferi si cu toate scutecele "frumos" mirositoare
..puiutii nostri ne vor completa existenta intr-un mod in care nu ne-am imaginat vreodata ca va fi posibil ![]()
eh.....v-am surprins total, este?
...nici eu nu stiu de unde le-am scos...cred ca utrogestanul e de vina ![]()
hai ca ma duc sa ma pavoazez....ca la 4 plecam la cinema...
burtix 
krelia
34+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
FDANIELA spune:
Parerea mea , daca imi dati voie , e sa nu va agitati , nu va face bine nici voua nici la bebelusi ..normal ca fiecare vrem sa ducem sarcina la termen dar oricata grija ai avea ( am simtit pe pielea mea) chiar nu putem face nimic ..cand vrea Dumnezeu si bebe nu mai avem nici un cuvant in fata lor...asa ca haideti la o prajitura si nu va stresati![]()
34+
FDANIELA spune:
ufffff ce greu apar mesajele mele ..parca sunt la ani lumina de voi
..tot ma laud cu prajitura mea da pe cand ajung mesajele la voi e gata mancata![]()
![]()
34+
Andrecluj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui kreliaprobabil ca nici o femeie nu este pregatita pentru a avea primul copiil...probabil de la al 2lea dejs devenim experte ...nici eu nu stiu de unde le-am scos...cred ca utrogestanul e de vina |
31+
Chiara Ada