FIV sau inseminare cu donatoare/donator(25)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
yarrina spune:
Sau Chiar sunt curioasa cum decurge FIV-ul la tine Bytzi ca ma bate si pe mine un gand. Oricum inainte sa fac 4 inseminari nu ma primeste doctorul dar as vrea sa-mi fac macar o idee despre proceduri ca-s cam pe dinafara.
Cora cum e dr Dracea? Sotul meu spune ca sa incercam si acolo poate spargem ghinionul dar eu nu prea vreau. M-am obisnuit cu Sibiul...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bytzi/bytzi.jpg)
bytzi spune:
yarrina,hai ca am fost si io la dr Dracea si Gynera si-ti zic parerea mea in comparatie cu dr Ispasoiu si Polisano
nu se comparaaaaa
in primul rind nu mi-a placut atitudinea lor de a inchide tel si suni pina iti trece de toate,nu ai un raspuns atunci cind trebuie
se asteapta cu orele dupa ora programata,e prea mare aglomeratie si nu stiu cita importanta se da la o IA,sa nu te astepti ca iti face IA ecografic si cu toata atentia care ti-o acorda dr I si asistenta
am mai pov eu ce am patit cind am vrut sa fac o IA cu ea,am facut eco si trebuia sa-i dau prin tel datele...si cine sa raspunda???sa facut ora de plecare am sunat de nu's cite ori de la ora 14 pina la 18,am lasat mesaj pe tel,am scris mail si mi-a raspuns a2a zi asistenta la mail...cind fol meu avea deja 20 mm in ziua cind am sunat in disperare..si-mi scrie sa ma duc la dr Moisa luni ca dr Dracea nu e ,fol meu era de 20mm vineri pina luniiiii,noroc de Moisa ca mi-a zis sa fac un test de ovulatie ,ca pina luni nu am cu ce face IA ca se sparge ,ca trebuia sinbata sa fiu la ea si sa nu mai cheltui banii degeaba ...si uite asa m-am stimulat degeaba,bine ca eu trebuia sa fac IA la Giulesti ca nu avea pe atunci banca de sperma,mi sa parut lipsa de interes...in 3 zile dupa, am obtinut prog la Polisano nici nu am mai vrut sa aud de Dracea si parerea mea nici nu se comparaaaaaaaaa
a uitai si-mi zice asistenta sa va cautati pregnyl,era perioada cind nu se gasea deloc,de unde sa-l scot ca sunai si rascolii toate depozitele din zona...nu cum a facut dr I la IA care am ratat-o in martie,mi-a trimis ovitrelle pe niste oameni deosebiti care erau pacientii lui si s-au nimerit atunci la consult,dar pot sa zic ca altii nici macar nu-i pasau ,dapa sa-mi mai trimita si ovitrelle,dragut ce sa zic
asa si eu cred, ca daca nu este sa fie nu e,nu are treaba dr ,mai ales ca dr I isi face treaba cu mult interes si pasiune
te lamuriii,am zis doar parerea mea sa nu se supere nimeni
cora,multumesc dragutza si tie mult succes iti doresc
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
cora79 spune:
Yarrina,scuze ca am intarziat cu raspunsul,dar am avut ceva de terminat la bucatarie
Dr este ff draguta,calda,vorbeste frumos,dar.........nu este suficient uneori.Nu o condamn pentru esecurile mele la inseminare si FIV,poate depinde si de sansa fiecaruia. Eu nu pot alege decat Bucuresti pentru ca este aproape de orasul in care locuiesc. Cat priveste IAD,sunt ff sceptica in ceea ce prioveste evaluarea ecografica a foliculului,nu am siguranta ca este folicul cu ovocit sau cu chist in luna respectiva
cora79 spune:
Yarrina-cred ca oriunde ai face inseminarea,depinde ff mult si de noroc si de Dumnezeu,la mine nu a fost sa fie nici la inseminare si nici la FIV,desi am avut 2 embrioni de 8 celule(calitatea A), nu am facut efort,am facut tot ceea ce era omeneste posibil pentru reusita,dar....
andrabirni spune:
Bytzi, poate incepem FIV-ul in aceeasi perioada.Mie dr mi-a zis sa o sun in prima zi a ciclului din luna noiembrie...care sunt pasii in procedura FIV?
rodicuta32 spune:
Bun gasit,dragele mele!
Am sosit cu urmatoarele vesti: 2 foliculi de 11-12 mm pe ovarul dr,ovarul stg vad ca nu "produce" nici un folicul(chiar am intrat la idei ca de vreun an de cand fac ecografii si monitorizari n-am avut niciodata folicul decat pe ov. drept,oare cel stg nu functioneaza? )
In fine, marti ma duc din nou,pana atunci continuu cu Gonal 37,5 ui/zi
si vedem...inseminarea ori miercuri,ori joi.
Deocamdata nu stia nici d-nul dr daca vor creste in continuare amandoi,dar speram...
Eu sunt un pic dezumflata,mi se par cam mici pt ziua a 9-a ,avand in vedere ca luna trecuta am avut pe ciclu natural unul de 17mm.
Dar asta este,organismul nostru nu reactioneaza cum am vrea noi...
Sper sa fie totul bine si sa pot face inseminarea.
Vape toate! Week-end placut si linstit va doresc!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bytzi/bytzi.jpg)
bytzi spune:
rodicutza,felicitari drafutza pt foliculasi,nu sint mici pt z9 ,stai linistita
eu ieri mi-am facut prima doza de puregon,inainte cu vre-o ora m-a luat niste dureri de ovare....cred ca am racit,ca cum dau de un pic de frig cum ma dor ovarele,apoi dupa ce mi-am facut injectia a inceput mai rau si azi la fel,nu cred ca e de la stimulare ca nu-si face efectul asa de repede
azi am sunat la clinica,am zis poate imi da sa iau ceva citeva zile si dr Chicea a zis sa nu iau nimik
offfffff de ce trebuie sa se intimple asa,mi-e frica ca ratez totul,sint asa de supi...
va pup pe toate
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
daria76 spune:
[quote]citat din mesajul lui bytzi
daria,superrr productie,felicitariiiiii,cind m-oi duce eu cu productia mea ,ma fac de rusine
eu cred ca nu e nevoie sa-ti ei nimik,caci au ei de toate,eu voi face fiv, azi incep stimularea(eu nu o sa-mi iau nimik de acasa,la IA cind am facut ne dadea de toate de acolo-camasa si papuci))
ia zi daca esti pacienta dr I ,ai facut monitorizari cu dr C ,dar punctia si ET il faci cu dr I?am inteles ca vine marti sau miercuri
eu oricum fac monitorizarea miercuri cu el
iti dores bafta si mai scrie-ne cum ai evoluat...presupun ca tu faci cu materialul sotului?
mult succes iti doresc
Multumesc mult, Bytzi! Aceleasi urari si pt. tine. Astazi am fost din nou la eco la dr. C si foliculii au evoluat sunt de 16 si mi-a mai dat inca doua zile de injectat (gonal 225 asa am facut de la inceput). Eram hotariti sa ergem cu donator, dar dr.C ne-a convins sa facem biopsie. Luni voi merge din nou si atunci voi face eco cu dr. I care se intoarce din concediu.
Bafta si voua fetelor si sa ne ajute DD la toate.
rodicuta32 spune:
Bytzi-incearca sa nu te superi,ca oricum nu rezolvi nimic;poate ca ai si nisip la rinichi si te doare de-aia burtica; relaxeaza-te si gandeste-te ca mai presus de vointa noastra e vointa lui Dumnezeu in toate...
yarrina spune:
Buna dimineata!
Imi vine sa plang lunea...nu ma pot aduna sa ma apuc de treaba. Daria ma bucur ca au evoluat foliculii...in 2 zile cred ca faci inseminarea deja. Multa bafta!!
Rodi stai linistita ca or sa creasca foliculii...e bine pentru Z9.
Bytzi si eu sunt la fel...cum simt un pic frig la picioare cum racesc. Abia astept sa vii cu vesti de la dr I.
Andra si eu ma gandesc la FIV. Dar mai am de facut macar 2 inseminari pana sa vrea dr.
Asa este Cora...depinde si de noroc. Eu n-as vrea sa incerc alt medic ca0mi place f mult asta...e foarte atent...intriinainte de ziua programata...te suna el cand isi aduce aminte sa-ti mai dea niste sfaturi...Adica se vede ca e foarte preocupat si stie f bine fiecare caz in parte. Nu tre sa reiau povestea de fiecare data...Pana si asistenta m-a retinut deja...La a doua inseminare mi-a zis ca "hai sa vedem daca merge la fel de bine ca prima data". Bafta multa si sa vii sa spargi gheata aici la noi ca avem nevoie de-o veste buna!!