Copii nostri speciali...*9*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefanut-08

Salutare si la toata lumea,

Andru mami multumesc ca te gandesti la noi!!!!Stefanut e ceva mai vioi de ieri.De la Bucuresti ne-am intors cu rosu in gat.De la antibiotic a vomitat si a facut si diaree, asa ca am avut cateva zile mai rele.Nici la gimnastica nu am putut merge toata saptamana trecuta.De ieri ne-am revenit si am inceput si gimnastica.
In rest, stam prin casa ca e tare urat afara.Irina e la gradinita cu program prelungit asa ca pana la 4 dupa - amiaza doar cu Stefanut.
Kariguld aniversarile noastre : 24.02.1976 iar Stefanut 30.09.2008.Unde gasesc prima parte a acestui forum? As vrea sa citesc si prima parte.Mersi!!!

daca cauti pe paginile din urma, 2, 3, 4 si asa mai departe, vei gasi subiectele vechi, cu acelasi titlu. sau daca deschizi subiectul la prima pagina, chiar la prima postare facuta de mine, sus de tot vei dedea niste numere si daca dai clik pe ele, se deschid la capitolele vechi!

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

stefanut08, te-am adaugat la prima pagina, dar sa imi spui si data de nastere a fetitei, asa am inteles ca ai doi copilasi. si data ta de nastere e cea pe care mi-ai scris-o?
o seara buna si si zile cat mai bune sa aveti cu totii!

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babooo1979 spune:

buna seara fetelor
imi pare rau am ceva probleme
si nu pot sa va spun acum ,nu am uitat de voi WNIMRA ms pt urari si tie IONA2005 la toate si la printisori
am sa revin va doresc noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

salutare!
ce fac fetele?

andrei a fost azi specimen,a dormit de la 3 la 6 seara,va dati seama?
maisi azi am facut un bors cu smantana marca babette,mai am mancat de m-am oparit la limba,aveam o pofta ,numai cand mi-a zis reteta,deja imi ploua in gura de pofta,si ai mei ziceau ca poate o stric cu smantana,dar in schimb au mancat cate un castron plin,si eu la fel,s-a dus naibii cura mea.

in rest toata lumea e ok?
babooo-sper sa nu fie grava problma ta,asteptam vesti de la tine.

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

buna fetelor

andru_mami,kariguld ....suntem bine, ieri am avut evaluare dar eram atat de suparata ca nu a putut sa zic nimic, mai era si ziua mea....una din evaluari a fost efectuata pe scala Vojta, de la 0 la 9, Alex a depasit 0,1,2,3 si a ajuns la -4(cu minus), o restanta la picioare care trebuia depasita de muuult, cu alte cuvinte ieri la ora 14 pronosticul era scaun cu rotile, am zis ca inebunesc , dana mi-a explicat ca poate evolua si la urmatoarea evaluare sa fie mai bine dar oricum era grav la 4 ani si 3 luni sa mai aiba acel restant(se apasa un pct pe langa pelvis si copilul tre' sa vina cu picioarele in flexie stang apoi drept, dupa tinut de stangul la genuchi si dreptul sa vina intr-un anumit fel si invers, sa nu mai aiba agatarea ca la maimute la degetele de la picioare),......ajunsa acasa mi-a trecut prin cap brusc ca poate nu a facut ce trebuie din cauza ca evaluarea a inceput cu niste chestii mai grele si el cu durerea la picior s a enervat ...in fine azi am fost la kineto si am cerut o reevaluare pt aceea restanta si a facut super bine, l-a luat dana pe toate partile si cu picioarele cazute peste masa de lucru si cu ele pe masa.Am fost atat de bucuroasa si dana a modificat in foaie , chiar mi-a zis ca se bateau cap in cap achizitiile cu restanta la picioare.Acum este tot la stadiul 4(fara minus) de recuperare si muncim pt muuult asteptatul 4 labe, chiar daca o sa fie patologic macar sa fie corect.Ma rog sa ajuna la stadiul 6, de acolo nu ma mai agit, se umbla deja in 4 labe si copilul are mari sanse de verticalizare.Asteptam un an 2,3,4 cine stie....speranta moare ultima.
Am ajuns sa ma bucur pt orice lucru cat de mic....pt noi enorm , pt altii neansemnat, fericirea se constrieste incet si sigur din cubulete de lemn frumos colorate....asa credeam cand eram mica si construiam frumos si mult in functie de cat eram eu de fericita.

stefanut asa am patit si eu cu alex acum mult timp in urma, am venit cu rosu in gat , a luat antibiotic cu spectru larg care a distrus si flora stomacala, diaree la greu si a salbit in 2 sapt aproape 2 kg,am tras mai mult cu stomacul decat cu gatul...il poop pe stefanut , bafta la gimnastica si pe printzesa Irina.

babooo imi pare rau ca ai probleme, spr sa nu fie grave si sa se rezolve repede, te pooop ....poate lasi si tu niste date cand ai timp

Dodo te cred ca iti este greu si noi am trecut prin situatii groaznice cu banii, am avut perioade atat de rele ca imi venea sa o iau razna, banii se imparteau intre terapie si platile lunare, dar au trecut vremurile grele , au venit altele mai bune apoi iar mai grele si uite asa...speram sa ne redresam si sa fim sanatosi.

babette,nikena,adriana,asteryaro,miha,mdanicoleta,crismac,evelinele,
Paula,iona2005

"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)

poze Alex

BAZAR PENTRU MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

si niste poze noi ......poate mai puneti si voi

noapte bunaaa

"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)

poze Alex

BAZAR PENTRU MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Buna dimineata,

Kariguld am gasit paginile din urma.Nu observasem ca sunt postate de tine pe prima pagina de aici.Ziua mea de nastere este cea pe care ai scris-o iar a Irinei este 24.11.2004.Asa ca in curand avem petrecere de ziua Irinei.
Wnimra mult succes incontinuare cu recuperarea si mai ales multa putere sa iti dea Dumnezeu.Cum fac sa pun si eu poze????
la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tuturor,

eu mi-s
azi noapte Bogdan a avut insomnii ,stari de greata ,cefalee si tot tacamul...[dar a dormit fata]acum inca ii apar starile de greata a vomat si nu-i cum trebuie sa fie

.

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikena spune:

Buna tuturor mamicilor de pui speciali , si nu numai..!

Noi dam mai rar pe aici pe forum, dar incerc sa citesc tot cand am timp.

"La multi ani!" pt Mada si Crismac , pt ca am vazut ca au sarbatorit ceva ele acolo, chiar daca fara mine...Multi pupici de la mine si numai urari de bine si sanatate. Sa fiti puternice sa aveti grija de puii vostrii!

Salutari pt Iona , Stefanut si Baboo! Ma bucur ca sunteti alaturi de noi si va urez si eu bine ati venit si cat mai multe postari(nu ca mine!)

Noi suntem destul de bine , desi cam obositi. Mergem in fiecare zi la scoala si ne descurcam binisor. Christos e f fericit si invata destul de bine. Ianis a inceput sa vorbeasca destul de bine greceste si s-a acomodat cu noii lui colegi. Bebe Petros e activ si se joaca toata ziua. Ne asteapta sa venim de la scoala si sa vezi apoi iubire in grup! Ne pupam cu totii si ne imbratisam de parca nu ne-am mai vazut de cine stie cand! Apoi incepem joaca.
Am fost si noi raciti dar acum suntem bine. A preluat-o, in schimb, tata.
Christos a facut unele mici progrese de cand mergem la kinetoterapeutul cel nou . A facut singur cam 3 pasi. Si nici nu si-a dat seama ! Acum a prins mai mult curaj si are mai multa incredere in el. Speram sa mergem din ce in ce mai bine.

O sa incerc sa scriu mai des, desi mi-e destul de greu. Stau prost la capitolul timp liber. Azi suntem liberi, nu mergem la scoala ca e ziua nationala a Greciei, ziua cand au spus "nu" nemtilor si italienilor, adica nu i-au lasat sa treaca pe teritoriul Greciei.
Asa ca avem ceva timp liber astazi.

Va pup pe toate si pe puii vostrii si sper sa va fie bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

andrei al meu a dormit ieri 3 ore dupa-masa si aseara la 23 dormea,pana azi dimi la 9 ,nu imi vine sa cred ca a dormit fara sa se mai trezeasca ,sa maraie,a fost tare linistit;

altfel,voi,ce faceti?
sper ca toata lumea e bine si fara probleme
fug sa bag masina la spalat si sa fac curatenie in baie,ca vad ca iese soarele afara,si sa vad ce fac felul 2 de mancare.

pupici la toata lumea.

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput