Copii nostri speciali...*9*
Raspunsuri - Pagina 17
andru_mami spune:
Dodo-si pe 29 asteptam tort de la Bodo,nu am uitat si nu te lasam asa fara sa faci cinste,cu toata cura mea,iau o felie de tort ca as manca cu riscul de l-as plati,asa ca mai bine de maine te-ai apuca de bucatarit praji ca suntem multe aici si sa ajunga.
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
Dodo-pui spune:
Sincer Vera m-as apuca dar n-am din ce...o sa-i spunem la multi ani si o sa-i cumpar bomboane pt gradi...in rest nu am cu ce....imi vine sa mor dar n-am ce face.Nici cadou nu o sa primeasca vai m-[ai facut sa plang de dimineata
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Sincer Vera m-as apuca dar n-am din ce...o sa-i spunem la multi ani si o sa-i cumpar bomboane pt gradi...in rest nu am cu ce....imi vine sa mor dar n-am ce face.Nici cadou nu o sa primeasca vai m-[ai facut sa plang de dimineata Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
bai,dar nasi-sa aia,nu poate sa vina cu un tort la copil???
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
andru_mami spune:
Dodo-imi pare rau,nu am vrut sa iasa asa,noi o sa ne multumim sa ii spunem la multi ani si sa ii uram tot ce e mai bun pe lume sa aiba parte,ca asta e cel mai important.
si punem noi aici si facem un tort virtual si gata ,petrecerea,stiu ca e greu,si cadoul o sa vina mai tarziu,ca sigur voi aveti grija sa ii faceti cate un cadou ori de cate ori puteti voi.
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
andru_mami spune:
restul fetelor ce faceti?
ce fac strumfeii?
mada-ce face alex,se simte bine acum?
iona-voi ce faceti,sunteti bine?
stefanut-ce face piciul?sper ca esti pe pozitii si te tii tare ca trebuie ,sa stii.
nicoleta-pupici ptr ioana,spor la treaba si multe reusite
mihaela-ce face mihaita?cum merge terapia?
nikena-o vorba si pe la noi,nimic ,nimic?sper ca sunteti bine,stiu ca esti f ocupata,dar macar sa stim de voi
babooo-nu ai mai trecut pe la noi;sunteti bine?
kari-pupici ptr voi toti si mai spune-ne o poveste de la tne,mai ne ridici moralul
babette-pupici la vladut ,stiu eu ca o sa reuseasca,un pas inainte conteaza.
crismac-ce face ionut?au disparut durerile de cap?
adriana- pupici la 3 pitici si o mamica tare luptatoare si de neclintit,spor la alergat
pupici ptr toata lumea si sper sa nu fi uitat pe nimeni,oricum eu va pupic pe toate si va doresc o zi buna,si sa auzim de bine!
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
wnimra spune:
multumesc pt urari
Vera primit mesaj
o tai la terapie si revin dupa masa, ieri i-a facut dana evaluare sa vedem ce imi zice azi.
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
poze Alex
BAZAR PENTRU MIHAITA
kariguld spune:
hallo stilatelor. sau 'neata....ca mai e inca la mine.
Andru, ce povesti sa va spun...? as avea multe dar timpul e putin. cu alta ocazie....
fetelor, cum sunteti?
adriana, ce fac cei trei muschetari?
crismac, ce face puiul tau? tie cum iti merge cu serviciul?
wnimra, asteptam vesti bune! succes cu terapia!
nicoleta, de la voi vesti nu prea avem? sau sunt eu in urma...?
nikena, voi sunteti parari rare! sper din inima ca sunteti bien! ce fac copiilasii?
babette, stiu ca esti ocupata, spor la treburi si sanatate lui Vladut!
agent007, succes si tie, stii tu !
Dodo, ce sa spun...pe undeva e putin trist ca nu-i poti oferi un tort lui Bodo, dar cel mai important este iubirea si atentia pe care i le daruiesti zi de zi!
iona, stefanut sanatae si voua si va mai asteptam la noi, mai povestiti de voi! si poate si datele de nastere sa trecem la prima pagina, de la stefanut nu le avem.
sanatate la taote fetele si la copii vostri pretiosi!!!
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
babette spune:
Dodo,
Nu te necaji, au mai trecut si altii prin asta! De multe ori......
Astea sunt vremurile....
Vor trecee, vor veni altele.....
Important e sa fie sanatosi si sa ne luptam pt sanatatea lor!
Spune-i ca-i dai cadou mai multi pupici ca de obicei, stai mai mult cu el in ziua respectiva si bucura-te cu el de jocuri si o sa fie multumit.
O zi buna!
babette spune:
Fetele, cucuietele,
Noi mai rarut, ca nu prea am timp
Stiti si voi ce gasim pe acasa dupa o lipsa de trei saptamani!
Si intre timp mai merg si pe la dr, pe la testari, etc.....
Va pup pe toate
stefanut-08 spune:
Salutare si la toata lumea,
Andru mami multumesc ca te gandesti la noi!!!!Stefanut e ceva mai vioi de ieri.De la Bucuresti ne-am intors cu rosu in gat.De la antibiotic a vomitat si a facut si diaree, asa ca am avut cateva zile mai rele.Nici la gimnastica nu am putut merge toata saptamana trecuta.De ieri ne-am revenit si am inceput si gimnastica.
In rest, stam prin casa ca e tare urat afara.Irina e la gradinita cu program prelungit asa ca pana la 4 dupa - amiaza doar cu Stefanut.
Kariguld aniversarile noastre : 24.02.1976 iar Stefanut 30.09.2008.Unde gasesc prima parte a acestui forum? As vrea sa citesc si prima parte.Mersi!!!