Copii nostri speciali...*9*
Raspunsuri - Pagina 15
adrianapop spune:
buna cafeaua
fetelor,,,multumesc de tot,,,intradevar o realizare mare ptr noi,,,asteptata de ani de zile,,, zi de zi cu speranta in suflete ca poate poate va reusii odata sa umble,sa alerge,,,
a venit si ziua in care sa il vad alergand,chiar daca pe distanta scurta,
chiar daca la sfarsit s-a lasat obosit in patru labe ,ptr noi toti a fost un moment emotionant,eram toti cu lacrimi in ochi,iar cosmin si andreea strigau ,Bravo Adi,Hai Ca poti!!!
Nu pot sa va descriu ce bucuros a fost el,,reusise sa fuga ca si cosmin.
Mai avem multtttttt de lucru,,,,mult de recuperat ,dar gheata a fost sparta,,,si ma bucur enorm ptr el ca vede rezultate si intelege ca ptr lucrurile astea trebuie sa munceasca zi de zi in sala de sport,,,e ambitionat de asta foarte mult.
Meritul e al lui DD si al lui ,e un copil cu o ambitie iesita din comun,,,asta vreau sa va spun sa le insuflati si voi copiilor vostrii,pofta de viata si ambitia.
Asta o puteti face numai vazand partea buna a vietii,chiar daca esti cu capul si sufletul indoite copilul nu trebuie sa vada asta niciodata,,,el simte si sufera.
Am vazut si auzit de atatea mame si familii despartite din cauza asta,copii tristi care erau culmea culmilor,batuti si certati de mame ca nu reuseau sa umble frumos copii cu fete triste si obosite.
Ce putere ,ambitie si copilarie sa aiba un asemenea copil? el e deja distrus de povara invaliditatii ,plus ca in loc de dragoste si intelegere primeste bataie si cearta tocmai de la cei care ar trebui sa ii ofere intelegere si iubire .
De asta eu sustin cu tarie ca trebuie sa ne traim viata alaturi de familie,soti,copii,iar invaliditatea copilului nu trebuie sa fie o piedica ,copilul are nevoie intai de toate de FAMILIE SI IUBIRE
Eu sant ff bucuroasa si implinita ca am reusit sa ii insuflu copilului meu toate astea,,,gimnastica e meseria lui,,,si trebuie facuta zilnic, NO COMMENT,in rest copilarie normala cu minusuri sau plusuri,,,,
Madalina astept si ma rog din suflet sa vina ziua in care sa ma suni sa imi spui vestea cea mare,,,de fapt va doresc la toti acest lucru,din experienta spun ca RABDAREA E CHEIA,,,
nu trebuie sa va lasati amagite de diagnostice si pareri,,,,fiecare copil are un ritm al lui de recuperare,,,,
Va pup si va doresc multa credinta,iubire si fericire
adrianapop spune:
Copil special
Tu esti copilul meu special,fara care viata si-ar pierde din intensitate
copilul in ochii caruia vad speranta si iubire
Speranta ptr o lume mai buna cu oameni inimosi
in care toti te accepta asa cum esti, fara intrebari rautacioase
O lume in care pasii tai stingheri si facuti cu atat efort
isi vor gasi drumul ,iar manuta ta firava si incordata
va fi tinuta cu drag si indrumata de o mana calda si iubitoare
Oare cum as putea sa te fac sa intelegi
Ca te iubesc mai mult ca infinitul
Ptr tine sant datoare si eu sa sper, sa ma rog, sa lupt.
Tu m-ai ajutat sa inteleg puterea dragostei
m-ai facut sa cunosc puterea credintei
Prin tine si datorita tie am aflat cu adevarat puterea si explicatia cuvantului " Mama"
Iti multumesc Copil Special,,,
mdanicoleta spune:
buna fetele
adriana, ne bucuram pentru realizarile puiului tau si sa dea Dumnezeu sa citim in fiecare zi despre un copilas ca evolueaza.
multumim de tot ce faci ca sa ne incurajezi pe toti picii tai
cristina, mai asteapta si alte pareri. e usor sa dai sfaturi cand nu esti implicat ca parinte...riscul e al tau, pt dr esti doar un alt caz
wnimra, asteptam tel sa ne spui de alex ca alearga...
vera, poate ne mai suprapunem la kineto, nu stiu sigur
facem si sapt asta
pupici la toate fetele si la puiuti
crismac spune:
Buna fetele !
Tocmai am picat si eu din Delta . Am avut trei zile de incarcare a bateriilor .
Dodo la multi ani si sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti!
Adriana ma bucur foarte mult pt. voi . Asteptam alte vesti bune !
Stefanut ce pot sa spun decat ca numai DD poate sti cum va fi si ce se va intampla dar trebuie sa avem incredere si rabdare . Ionut s-a nascut cu o malformatie care in majoritatea cazurilor are drept urmari multe probleme si cand credeam ca ne luptam doar cu incontinenta si cu refluxul urinar au mai aparut si altele ( siringomielie - o malformatie care nu are tratament medicamentos , numai chirurgical , malformatie Chiari ... ) . Dr . au pus o groaza de diagnostice dar cel mai important este ca Ionut este deocamdata bine . Merge , alearga , are un intelect corespunzator varstei ... Imi vine sa urlu cand il vad cu scutecul la 6 ani si cand ma gandesc la ce va fi dar ma gandesc ca este bine , ca putea fi mai rau , ma bucur de clipa asta , rad pentru el ...
Daca ar sti el de cate ori stau treaza noaptea si ii urmaresc respiratia si ma rog sa fie bine ... Ce rost are sa simta ca sunt suparata , sa se intristeze si el ?
Hai ca fug sa fac o baie calda .
Noapte buna ! mamicile si copiii din dotare
www.gradinacris.blogspot.com
adrianapop spune:
buna dimineata dragelor,,,
cafeaua e servita
buna si caldaaaaaa
va pup pe toti,,de la mic la mare
mihaela77O spune:
mada,dumitra noastra draga,la multi ani,sa traiesti cu numele,sanatate si tot ce-mi doresc mie,iti doresc si tie!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
wnimra spune:
Miha mi-ai desconspirat numele secret
Adriana buna coffe , acum am chef de treaba
Mai dau si eu un rand de coffe
si ............
va pooop pe toate
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
poze Alex
BAZAR PENTRU MIHAITA
kariguld spune:
hallo stilatelor!!!!!!!!!!
Adriana, ce ma bucur de reusita lui Adi!!! si tie un brat mare de pentru ca esti o mama deosebita!
fetelor, n-am uitat de voi! cum as putea oare???
va doresc sanatate si o saptamana plina cu realizari, soare si multa iubire!!!!
pe toate de la A la Z!!!!
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
stefanut-08 spune:
Buna mamici,
Nu este zi in care sa nu intru pe forum si sa vad ce mai scrieti.
Adrianapop - numai mesaje emotionante scrii, care ne ajuta pe toate cred.Ma bucur ptr invingatorul tau si ptr toata familia, toate eforturile au fost rasplatite.Numai bine incontinuare!!!
La fel si celorlalte mamici de aici.Ma bucur tare, tare mult ca am dat peste acest forum.
La multi ani draga Wnimra!!!
la toata lumea
stefanut-08 spune:
Crismac - multumesc pentru incurajari.Incerc sa nu ma las coplesita de tristete si disperare, iar acest forum este un ajutor mare ptr mine.
Multa sanatate puiului tau!!