Copii nostri speciali...*9*
Raspunsuri - Pagina 14
stefanut-08 spune:
Adrianapop Multumesc ptr ca ti-ai facut timp sa imi scrii.Mare dreptate ai, am plans cand am citit mesajul si cred ca o sa il citesc de cate ori o sa imi vina sa urlu.Daca nu pierdeam un copilas poate ca eram mai puternica, dar asta ma da cu totul peste cap.
FetitA mea este un ingeras de copil cuminte si intelegator si isi iubeste fratiorul, de asta nu trebuie sa ma vada trista si ingandurata.
Sa iti traiasca copilasii!!!
Sanatate multa si inca o data multumesc!!!
adrianapop spune:
stefanut-08
Cu mult drag,,
tocmai ptr ca ai reusit sa treci peste tragedia cu primul copil,,,am toata increderea din lume ca vei reusii sa te imparti intre a-ti darui grija si atentia copiilor tai,,
cateodata e nevoie sa mai auzim si alte pareri,,tocmai ca sa fim constiente de ceea ce avem de facut,,,
cand am citit mesajul tau,mi-am dat seama ca prin aceeasi situatie am trecut si eu cu copii,,,toti vroiau atentie si iubire,,in mod egal,,
E greu,,,dar nu imposibil .
Numai bine,,,mult curaj,credinta si rabdare,,,
andru_mami spune:
buna fetele!
adriana- doamne ajuta ptr adrian,e un pas urias ce spui tu aici,ma bucur enorm ptr voi,sa dea DD sa fie bine si sa te alerge prin toata curtea,va pupic pe toti si sa auzim numai de bine,numai vesti bune sa ne dai.
stefanut-nu trebuie sa disperi,pe cuvant,te cred ,stii cum,cu toata fiinta mea te cred,stiu cum e sa traiesti asa in nesiguranta si sa nu stii ce se va intampla cu el mai departe,si asa cum a spus si adriana ,tu trebuie sa fii tare ptr toti,si ptr copii si ptr sot,ca doar tu poti mentine familia la linia de plutire si de a o aduce intotdeauna acolo unde trebuie;
iar fetita nu trebuie sa simta frica ta sau sa te vada plangand,copilul sufera si se poate inchide in ea,si nici baiatul nu trebuie sa te vada trista,si el simte,in ciuda retardului,eu stiu si sunt convinsa ca si el simte.
cat despre mers,andrei are 2 ani si 2 luni si nu sta nici in fundulet singur,de mers inca nici nu se pune problema,dar ma conformez si eu situatiei si asta e ,nu am pe cine sa dau vina,cu cine sa ma cert,mai disper si eu uneori ca de ,sunt si eu om,nu sunt de piatra,dar intru aici,povestesc ce am pe suflet,fetele ma sustin si ma incurajeaza si imi trece,ca trebuie sa fiu fresh cand vine sotul acasa si andrei ma simte imediat daca sunt intoarsa pe dos.
asa ca fruntea sus,d-zeu e mare si are grija de toti,si va avea cu siguranta si de toti copiii bolnavi,de ai nostri si de toti ceilalti,iar noua stiu ca ne va da putere sa luptam ptr ei.
restul fetelor,pe unde umblati?
sper ca toata lumea e bn si dati un semn sa stim de voi.
poop toti picii si mamicile lor si o duminica placuta tuturor!
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
andru_mami spune:
e eveniment,mi-am adormit baietii de la 21.30,si acum fac concurs la sforait,nu ma mir de tati,dar andrei de la 21.30 sa doarma?
noapte buna si voua si somn usor,ma retrag si eu langa ei ca sunt treaza de la 5.30 dimi ,am avut treaba prn buc si am ajuns tarziu acasa.
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
babette spune:
Adriana
Esti uimitoare!
Cuvintele tale bandajeaza ranile noastre.....
Sa-ti dea DD sanatate si tie si familiei tale!
Sunteti cu totul deosebiti!
iona2005 spune:
buna seara
adriana ma bucur din tot sufletul pt.reusita voastra si iti multumesc ca ne-ai redat speranta ca intr-o zi se va intampla si la noi...toate asteptam momentul....Doamne ajuta
babette nici eu nu m-as risca sa-i aplic metoda spusa de d-na din Anglia,noi am fost in Germania si sincer am venit dezamagita cu toate ca doctorita era specializata in epilepsie....despre tratament a spus ca e foarte bun si trebuie incercat cu medicamentele pana se gaseste cel potrivit
o duminica frumoasa
pt.pici sipt.mamici
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
wnimra spune:
helloo
Eu acum am picat acasa , copilul doarme si ma bucur ca am putut 5 ore sa fug din casa.
Adriana ne-ai dat o veste maaaare , tre' sa facem dezmat....Il pooop pe Adrian, ai un copil cu o vointa de fier si voi ca parinti l-ati ajutat enorm...felicitari.
Peste niste ani o sa te sun ca sa iti dau aceeasi veste despre Alex...doamne ajuta.
La faza cu piciorul nu mai am ce sa zic decat la fel ca tine, la noi ca la nimeni, bine ca nu i-a facut mai rau.
Mi-a placut mesajul tau pt stefanut .
Stefanut nu prea mai am ce sa iti zic ca Adriana si Vera au pus punctul pe I.Sincer trec si eu printr-o perioada mai naspa si mesajele lor chiar mi-au facut bine.
Este greu sa te detasezi mai ales cand stai cu ei non stop, sotii mai merg la munca mai schimba o vorba, mai uita si cand vin acasa doresc sa vada o familie fericita si noi nu putem sa fim zi de zi fresh si refulam exact la cine nu trebuie in functie de caz.Te admir pt puterea ta si sunt sigura ca o sa iti gasesti linistea cat de curand.
babette ma rog pt Vladut sa fie sanatos si sa nu mai faca nici o criza, nu pot exprima in cuvinte cat de rau imi pare ca nu exista o solutie mai buna pt el in momentul de fatza.Sunt sigura ca o sa vina si ziua norocoasa, pana atunci te are pe tine, pe mamica lui , bunicul si olimpicul ca sa il ajutati.
pupici tuturor fug la
las cafea in filtru calda si buna pt dimineata
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
poze Alex
BAZAR PENTRU MIHAITA
Dodo-pui spune:
tuturor ...iar DD sa va dea inzecit tuturor ceea ce mi-ati dorit
Adriana ma bucur pentru voi...e o mare...mare realizare
all
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
andru_mami spune:
neata!
iam-iam ce cofee bunaaaaa
mada sa ai grija asa de noi ca tare buna o mai faci
dau si eu un rand ca poate nu ajunge
calda si e din plin ptr toata lumea,poftiti va rog
mada-pupici ptr alex luptatorul,ma bucur sa aud ca e mai bine, si ca si tu ai putut sa evadezi un pic sa te linistetsti,sa te destinzi un pic din rutina de zi cu zi,si noi ieri am fost la buc cu niste prieteni si am colindat un pic ,ne-am recreat un picut singuri asa,dar ma macin un dor de baiat de ziceai ca sunt plecata de o luna de acasa,pe cuvant.
cristina-sunt convinsa ca o data so odata tot trebuie sa se gaseasca o solutie si ptr vladut,el e un copil puternic si atata timp cat te are pe tine mai ales,dar si pe mami si bunicu si baiatul tau,el are un sprijin si sigur va fi ajutat pe mai departe,iar tu lupti cu toate armele,si trebuie sa reusesti,si eu zic ca e mult prea riscant sa faci ca d-na dr. din anglia,mai bine lasa-l asa si DD e mare si are grija si de el.
pupici ptr voi ,ptr vladut si sa auzim de bine.
Dodo-asa sa dea DD la toata lumea,stii ca orice mama si orice femeie ,nu zic orice om ca nu sunt toti asa,dar ce imi doresti tu mie ,sau ce ti-am urat noi tie ,cred ca asa vrem sa fie ptr toata lumea,sa reusim in razboiul asta cu boala copiiilor,sa fim impreuna cu sotii nostri si copiii,si sa ne bucuram de fiecare clipa petrecuta alaturi de ei.
ce fac strumfeii?
tu esti bine?
poop si sa auzim de bine
restul pe unde umblati?
sa dati un semn aici sa stim de voi,da?
pupici la toata lumea,si mica si mare si sa aveti o duminica pe placul vostru.
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
stefanut-08 spune:
Buna dimineata,
Eu tocmai am baut cafeaua cu prietena mea cea mai buna.A devenit un obicei ca duminica dimineata sa stea tati cu copiii si eu sa ies o ora din casa.
Va multumesc la toate ptr mesajele de incurajare, ma ajuta enorm de mult.
Adriana am citit povestea ingerasilor tai si m-am cutremurat prin ce ai trecut si cata putere ai.Am multe de invatat de la tine.Felicitari lui Adrian, din povestea ta imi dau seama ca seamana cu mama lui asa ca e un copil puternic si va reusi orice si-ar propune.
Andru_mami multumesc ca te gandesti si la mine si ma incurajezi cu toate problemele pe care le ai.Am vazut pozele cu Andrei, e un ingeras tare frumusel.Ma rog sa ii fie bine si sa auzim numai vesti bune.
Wnimra or sa vina sigur si zile mai bune.Piciorusul lui Alex ce face, e mai bine?
Duminica placuta la toata lumea!!!