Copii nostri speciali...*9*
Raspunsuri - Pagina 13
Dodo-pui spune:
Azi las
...implinim 8 ani de casatorie
Multa sanatate si numai bine.
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
andru_mami spune:
Dodo--LA MULTI ANI si multa sanatate voua si copiiilor,si multa putere sa mergeti mai departe,sa imbatraniti impreuna si sa va iubiti pana la adanci batraneti,sava bucurati de copii,nepoti,pensie
sa va fie de bine si multi,multi ani inainte.
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
iona2005 spune:
buna fetele
Dodo multi multi ani va doresc,multa sanatate,putere si totate visele sa vi se implineasca...Doamna ajuta
pt.pici sipt.mamici
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
stefanut-08 spune:
La multi ani Dodo - pui cu ocazia celebrarii casatoriei!!!Multa fericire alaturi de toti cei dragi!!!
Noi fugim la doctor ca puiul meu face febra si a vomitat de 2 ori.Cred ca ne-am ales cu ceva din spital.Erau 2 copilasi in salon care vomitau si faceau febra si diaree de cateva zile.
V-am pupat si mai vorbim.
wnimra spune:
dodo, La multi ani fericiti!
va doresc multa sanatate si muuulta iubire.
O seara placuta.pup piticii
stefanut iti inteleg temerile si este normal sa iti fie frica pt copilul tau mai ales ca ai trecut prin cel mai mare cosmar al unui parinte.Iti trimit muuulti ca sa te mai incurajez , sa stii ca nu esti singura iti suntem alaturi .
Analize genetice i-ai facut lui Stefanut?va poop
babette iti urez insanatosire grabnica ...bine ai venit acasa si abea astept intalnirea cu dna dr din anglia.Poate vine cu ideei mai bune.Il poop si pe tipacios
vera ma gandeam , este posibil ca Andrei sa vrea sa aiba parte de aventura si sa sara singur din pat ....poate o ia pe urmele lui alex care zboara din pat ca un kamikaze si incepe sa survoleze zona...ma bucur ca este vioi , am vazut si poza de la avatar cu el in leagan , arata super , este un alt copil, poate mai pui poze noi.Il poop pe aventurier
pooop pe toata lumea...."lume" mai intrati si pe la noi
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
poze Alex
BAZAR PENTRU MIHAITA
babette spune:
Am fost cu Vlad. Parerea mea este ca tratarea epilepsiei dincolo se face ff diferit de noi. Nu am realizat nimic. Recomandari am primit dar nu le pot aplica pt ca nu sunt in Anglia si nu au cum sa urmareasca copilul.
Ei spun ca trebuie riscat si intrerupt un medicament ca sa vedem daca acela are sau nu efect apoi sa intrerup celalalt medicament si in felul acesta voi putea verifica pe rand mai multe medicamente. Pana la urma voi putea gasi pe cel care are efect.
Dar pericolul de crize e si mai mare asa ca nu risc!
Deocamdata e bine in continuare. Sper sa fie mereu bine!
stefanut-08 spune:
Buna dimineata,
Wnimra multumesc mult ptr incurajari.Analize genetice am facut acum cateva luni.Am trimis in Germania si i-am facut in plus si aminoacizii care arata daca este o problema metabolica mostenita genetic si totul a iesit bine.Chiar daca cariotipul i-a iesit bine nu este exculsa o mutatie a unei gene care nu se vede in cariotip.Asa ne-au explicat cei din Germania.Cariotip am facut si eu si sotul meu dupa ce am pierdut-o pe Ioana.Acum astept rezultatul RMN-ului, chiar daca am vazut copilasi cu RMN -ul normal si care au totusi retard si multe probleme.Cred ca doar D-zeu le stie pe toate in cazul unor probleme neurologice.
Cateodata ma gandesc ca nu o sa il vad niciodata mergand.In cateva zile face 13 luni si inca nu sta in picioare, de ridicat nici vorba.
Copilasii vostri cu probleme asemanatoare cand au mers in picioare?
Ce sa zic, imi este foarte frica dar trebuie sa merg inainte.Fetita mea sufera si ea cand ma vede plangand si de multe ori da vina pe micut ptr toate.Asa ca trebuie sa fiu tare macar ptr ei.
Mare minune forumul asta, ma linistesc imediat dupa ce comunic cu voi.
Pupici!!!
adrianapop spune:
Buna dragele mele,,,,
pe aici si noi,,,mai mult citesc printre momentele ramase libere de la trupa de soc,,mai am timp sa vad ce scrieti si cum mai santeti...
Noi am facut un pas urias inainte,in sensul ca adrian reuseste sa alerge singur ,,cel putin pe distante scurte,,,nu lungi bineinteles,,,
Merge aproape tot timpul in picioare singur fara ajutor ,,,si cand vrea poate sa fuga fara sa pice sau sa se lase jos cam 20-30 metri
E o performanta uriasa ptr noi,,,asteptam de ani de zile momenul asta,,,.
Ma bucur ca si voi santeti toti relativ bine,,,
Wnimra- ma bucur ca si-a revenit alex cu piciorul,,,e dezastru ce a patit,,numai la noi e posibil asa un comportament inuman,,,va pup si va doresc multa rabdare sa treceti peste toate...
In rest multi pupici si imbratisari ,,soare si caldura de la noi toti
adrianapop spune:
Stefanut-08
capul sus,,,copilul e prea mic sa iti faci asa multe probleme,,,plus ca daca incepi de acuma cu plansul si stresul pana ajungi ca noi, cand copilul o sa aiba 4-5 -6 ani ,,te epuizezi nervos si iti distrugi si armonia familiara,,,toate fetele de aici stiu ca de fapt MAMA e cea care sustine armonia si intelegerea in fam,,,,daca tu esti trista si suparata ,,asa vor fi toti...
Plus de asta fetita ta nu merita sa te vada suferind ,sa nu aiba o mama cu care sa poate rade si impartasi mici secrete ,,,asa ca intre fete.
Plus de asta comportamentul tau o face sa isi schimbe atitudinea si fata de fratele ei,,,si aici nu e corect,,din contra ea trebuie sa il iubeasca si mai tarziu sa fie un sprijin la nevoie.
Situatia nu e usoara,,vorbesc din experienta,stiu ce greu e sa ii multumesti pe toti,,si sa te imparti intre copii,,,dar numai cu mintea limpede vei reusi.
Termene nu poti avea cand e vorba de copii,,fiecare e diferit,poate va umbla la 2, 6 sau 10 ani,,,timpul nu il hotaram noi,,si nu trebuie sa te streseze,,,ca daca timpul e dusmanul tau,,E JALE,,,,copilul meu de abea acum reuseste sa umble singur si are 6 ani jumate
Eu zic sa tratezi situatia cu mult calm si rabdare,sa te ocupi de fetita ,sa ii aloci un pic mai mult timp ei,deoarece e mare si e la varsta la care are nevoie de mama cu norma intreaga.
Cand ai de mers cu baiatul la analize sau terapie,explica-i frumos ce si cum si spune-i ca el e mai micut,mai bolnavior si are nevoie de tine sa il ajuti sa mearga , numai impreuna cu ea si familia veti reusii.
Trebuie sa vorbesti mult cu ea ,sa o sensibilizezi si intr-un final va intelege,,,dar timpul alocat ei ,de joaca,povestit si dragostit nu trebuie sa lipseasca,,,e si ea a ta si are nevoie de MAMA.
Si copii mei sanatosi au trecut prin ce trece fiica ta,,,dar s-a rezolvat relativ repede,,si azi am nopti in care dorm pe rand cu toti,sa nu se simta neglijati nici unul,
-Intodeauna cand am venit de la vreo operatie cu adrian le-am aratat ce i-a facut dr si de ce am stat atat
-cand trebuie sa lipsesc de acasa ptr adrian,le pov inainte tot,le spun ca adrian are nevoie de mine ca sa il ajutam sa mearga in picioare ca ei,sa poata alerga toti impreuna
-iar cand am venit inapoi ziua si noaptea urmatoare e numai a lor,,adrian doarme cu tata si eu cu ceilalti doi,,,recuperam dragostea ramasa restanta ,ne iubim ,povestim,,,ramani uimit de cate lucruri le trece prin cap si cate au sa povesteasca.
Sant toti ai mei si nu e cinstit sa fie privat unul de atentie si dragoste,,,
Iar cand iti vine sa urli si sa plangi,,incuiete undeva singura si descarca-te,tipa plangi si iesi afara cu inima si sufletul golite de aceasta povara,,,zambeste si iubeste-ti copii,,,e cea mai buna terapie...
In aceasta situatie in care esti tu si eu ,,si alte mame cu copii TREBUIE SA FII UN BUN ACTOR,,,si trebuie sa vezi intodeauna partea buna a lucrurilor,,,viata e scurta,copii au nevoie de mama,,,sotul are nevoie de sotie,,,si tot asa,,,,
La tine e cheia,,,,incui si descui,,,,lacrimi,zambete,iubire si speranta,,,,
Iti doresc din tot sufletul sa gasesti solutia