Cele mai bune locuri de trait de pe planeta

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui ligeea

E frumoasa si Elvetia nu zic nu dar e scumpa si in plus zona dinspre Italia , zau e murdara si ciudatica , parca nu e Elvetie

Zona dinspre Italia se cheama Ticino si eu stau in Ticino. Murdar si ciudat? Stau de aproape un an aici, inca nu am ajuns sa vizitez tot cantonul, dar tot ce am vazut e curat si normal. Ticino e combinatia perfecta intre mentalitatea elvetiana (disciplina, curatenie) si cea italiana (farmecul latin).

ps. poate tu ai fost prin zona Chiasso, unde e plin de oameni de toate culorile si rasele.

Unde as trai? Greu m-as misca de unde sunt, in Elvetia, mai exact Ticino. De ce? De la Lorelei_19 citire "clima ok, salarii bune, stabilitate financiara si politica, criminalitate mica, nivel de trai in general ridicat, o tara superba din pdv al naturii, localizata bine, samd" adaug: o tara cu oameni civilizati, respectuosi, corecti. Eu ma simt aici acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Dpdv financiar clar sunt pe campii cu ce-o sa zic, dar cel mai minunat trai e la Busteni. Munti spectaculari, dar accesibili, mai o vacuta, mai o gaina...mai cosesti fanu, mai pui lemne pe foc....au facut acum si casa de cultura si vin artisti renumiti sa dea concerte si sa joace piese de teatru...:), la scoala au cerc de informatica si iau premii copilasii, sunt buni profesorii...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Nu mai stiu unde am stat , langa lacul Lugano, dar mie mi s-a parut mare diferenta fata de zona vecina cu Franta , fata de Geneva si fata de Zurich, St Moritz , etc
daca treceai la vecini -la Como , mancarea mult mai buna , preturile mult mai mici si atmosfera mai ,,latino "-dar fara atatea prostituate cate am vazut in Elvetia -am sa ma uit sa vad exact localitatea unde am stat .
la 200 de Euro pe noapte am stat la un hotel de 2 stele dar clasificat la 4 , poate am nimerit noi la locul si momentul nepotrivit

Mergi la inceput