Burtici fericite de septembrie-octombrie (217)
Raspunsuri - Pagina 4
devylla spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Nela uite linkul cu burtocul . O seara placuta si tie si sotului atent! 38+ Alex - cumparaturi bebe |
Raluca esti o frumoasa si burtica superba!
NelaM spune:
Buna dimineata, dragele noastre!
In primul rand:
GO ADI! Nastere usoara, iti tinem pumnii tare tare! Sa te refaci repede si sa fie cangurelul sanatos!
Nela, mamica Anei
NelaM spune:
Liliana, tu esti o draguta, ce sa mai! Apai daca si eu sunt diplomata… la mine diplomatia se rezuma la evitatul aruncarii / trintitului cu nuca in perete, cel mult… in rest… dumnezeu cu mila.
Cu animalutul de casa, ai drepate: bineinteles ca ma si vad in ceva ani cu cine stie ce viermi de matasa prin casa (macar sa crestem cat s-o punem de o esarfa, ceva) de ma vezi umbland dupa frunze de dud zi lumina sa creasca pet-ii mari si voinici!
Cristina_ana , multumim de aprecierile la adresa Anei… Sa o vezi tu acum, ca are bubite pe fata… parca e Pistruiatul, ca o capsunica arata, draga de ea! Am tot zic ca fac o poza si v-o arat, asa, cu cosuri pe fata (care am inteles apar ca si la adolescenti, hormonal, de data asta din cauza hormonilor mei care inca mai misuna prin organismul ei).
Fata mea e la pubertate, dom'le, deja, are cosuri!
Ce va invidiez cu iesitul la munte, super, chiar daca a plouat, o iesire din asta e oricand bine venita!
Aveti poze, sa imi delectez si eu ochiul si sufletul? M-am uitat la cele de la semnatura, ai niste ochi tare frumosi, verzi, pare ca fetita ti-i mosteneste, cel putin forma, eu sper ca si culoarea. Si am vazut ca si voi ati perfectionat arta fotografiei de cuplu in care sotul face poza cu o mana asa de profi, de parca ar fi facuta de o a treia persoana! Asa suntem si noi, dar lasa ca ne cresc noua pruncii si ne trag in poze, sa vezi atunci!
Maria, ce bine ca suge Aidan, ma bucur tare mult. Si are si un programel, cat de cat, la 2-3 ore. Bravo! Sa stii ca pentru sani tari tot Aidan e cea mai buna solutie (la mine cea mai buna pompa s-a chemat pompita Ana), pune-l la san cat mai des, fara frica, ca isi regleaza el singur programul de masa. Si eu am avut sanii cat capul martanului, vorba aceea, cand am venit din maternitate, si durerosi nevoie mare, dar s-a reglat cererea-oferta relativ repede, la cateva zile.
In alta ordine de idei, nu ma-nveti si pe mine sa ii fac astrograma Anei, sunt si eu curioasa?
Te astept cu drag sa postezi povestea nasterii.
Eu cred ca n-o mai scriu, ca v-am tot povestit pe parcurs fragmentele cele mai importante pentru mine. Vad eu.
Cu icterul pe noi ne-au chemat la spital dupa doua zile de la externare, sa il verifice, si ne-a dat si ceva hartiuta cum ca nu are icter, un fel de dovada (nu ma intreba de ce ne-a dat, ca noi n-am cerut). La noi la spital cred ca se puneau la lumina pentru tratamentul icterului. Mie, sincera sa fiu, mi s-a parut initial ca Ana e portocalie, cand o alaptam, dar se pare ca numai mi s-a parut, ca nu a facut icter. Am auzit parca pe Aida ca doctorita s-a uitat la culoarea lui Eric, insa la noi a masurat cu ceva aparat, parca era de luat temperatura. Zic eu ca mai bine asa, decat ochiometric.
Raluka, ce burtica frumoasa ai! Pup sa se mai coaca un pic. Mi-e dor de perioada cand eram gravida… ii ziceam Anei de pe atunci ca mai bine ca la mine in burtica nu o sa fie ea afara! Acum tinde sa imi dea dreptate… i-am zis eu!
Nela, mamica Anei
adimercedes spune:
Sunt in camera si astept sa vina sa ma ia in sala. Mi-au facut analize si stau cu sotul sa vina dupa mine. Sunt obosita dar nerabdatoare sa imi vad puiutul si sa il tin in brate. Va pup.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
NelaM spune:
citat din mesajul lui Dana15 uite ce am gasit pentru fetita Nelei ..www.bebemarket.ro/NOU-Jucarii-Tiny-Love/Prietena-fructa-Banana-Ana.html" target="_blank">pentru Ana |
Vaaai, Dana, ce atenta esti tu cu Ana mea! Uite ca nici luna nu a implinit si primeste deja cadouri. Este al doilea primit (primul l-a primit de la o tanti tare draguta, colega cu tata, din State). Si se mai anunta niste cadouri sambata, tot ne bat la cap prietenii nostri mexicani sa ne viziteze si eu ma tot fofilez, mi se pare Ana prea mica sa primeasca vizitatori. Daca totul este bine, ne incumetam sa ii primim zece minute in weekend.
Dar sa revenim la Ana banana si prietenii fructa care "ofera multe modalitati de a juca jocuri de tipul ”cucu-bau”, cum ar fi decojirea bananei". Habar n-aveam ca exista categorie de jocuri "cucu-bau", da' suna tare fain! Si are si "brate elastice cu palme ce pot fi usor rontaite" si "picioarele care se pot misca liber au agatate de ele 2 zornaitoare, iar pe talpite au oglinzi" .
Singurul inconvenient ar fi ca e din poliester si ca mai tre sa mai asteptam sa facem 3 luni. Dar noi nu suntem insa mofturoase si iti multumim inca o data de cadou, l-am pus bine pana creste Ana.
Cu numele, am ramas doar la Ana. Apropo de asta, sotul i-a scos ieri certificatul de nastere de la autoritatile din Hong Kong si, in drum spre registru, noi tot schimbam mesaje cu nume de fete... deci pana in al doisepelea ceas noi inca ne mai gandeam A ramas pana la urma simplu: Ana. Ce m-am emotionat toata cand am vazut certificatul de nastere... primul inscris oficial al fetei noastre!
Urmeaza sa ii faca tata si pasaport zilele astea (pentru care vom astepta probabil cateva lunite bune, ca asa e la noi la romani.
Nela, mamica Anei
NelaM spune:
citat din mesajul lui adimercedes Sunt in camera si astept sa vina sa ma ia in sala. Mi-au facut analize si stau cu sotul sa vina dupa mine. Sunt obosita dar nerabdatoare sa imi vad puiutul si sa il tin in brate. Va pup. "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Povestea obtinerii primei sarcini Lisa Maria 01.10.2007 Samburel' 17.10.2009 |
Adi draga mea, multa bafta! Acus o sa iti vezi puiutul, mai un pic.
Nela, mamica Anei
NelaM spune:
Aida, imi pare rau sa aud de icterul lui Erik. Sper din tot sufletul sa iei decizia cea mai buna in ceea ce priveste tratamentul. Nu stiam ca daca are bebe icter nu il poti alapta, dar daca asa zice doctorul, asa tre sa fie. Tinem pumnii sa treaca.
Geani, mesajul tau este plin de optimism, mi-a facut mare placere sa il citesc. Sper din tot sufletul ca diagnosticul sa se infirme in urma controlului de la Iasi. Si ce bine a luat in greutate bebele, felicitari!
Nela, mamica Anei
NelaM spune:
citat din mesajul lui devylla Buna dimineata, A dat norocul peste noi...asa ca sa fie tacamul complet,sa bifez tot pe lisa.Au racit amandoua,azi noapte chin si lupte cu cea mare,sa bea putin sirop si sa ii aspir mucozitatile.Lacrimi,scandal ca nu vrea si tot asa. Cea mica am aspirat-o la 3 ore si e binisor. Noroc ca nu au febra! Aici s-a facut brusc frig,pe maine asteptam taifunul...dar deja "ne atinge" asa usor si bate vantul si e racoare.Brrr. "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) |
Sabina draga, imi pare rau sa aud de raceala fetitelor. Insanatosire grabnica le doresc!
Gata, ma duc sa pregatesc pranzul, atata m-am lungit la mesaje, le-am tot scris intre un alaptat si un schimbat.
O zi buna va doresc.
Nela, mamica Anei
Dana15 spune:
ADI
Sa dea DD sa fie totul bine si sa-ti puiutul cat mai repede in brate!!!
Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi